- 13 Aralık 2015
- 1.305
- 1.256
- 133
- 30
Tüp bebek olduğu için risksiz olsun diyorSebeb olarak ne gösteriyor
Ben de tam olarak böyleyim bu ara çatı ağrısından ölüyorum. Ama yine ev işleri yapmak zorundayım yemek yapmak zorundayım. Aslında eşim her şeye yardım ediyor ama yine de beni anlamıyor. Niye böylesin neden gerginsin niye bağırıyorsun elimde değil ne yaptığımı bilmiyorum kiHepimiz bu süreçten geçtik seni çok iyi anlıyoruz ama erkekler anlamıyor ben de ağrılardan çok çektim kemik çatı bel ağrıları yetmezmiş gibi ayağım bacağım birden kasılır kıpırdayamaz olurdum , azıcık üstümmü açık kaldı feci kramplar girerdi kıvranırdım gece yarısı ağlardım ama eşim arkasını dönüp uyurdu yok yok anlayamaZlar gerçekten o acıları çekmeden
Aynen öyle yaa benim eşim benden çok şikayet edip söyleniyor bi de yoruldum da bilmem ne diye. Bizim çektiğimizi çekseler naparlar acabaO değil de bu erkekler hakkımızı nasıl ödeyecek ya şimdi düşündüm de iki türlü doğum da çok korkunç geldi bir an gözüme. Böyle konuşuyoruz ama ya kolay mı içimizden bir canlı çıkıyor. Ne güzel çocuğun yapımında binde bir emekleri geçiyor sonrası yok. Gebelikle de bitmiyor, doğumla da bitmiyor, emzirmeyle de bitmiyor. Az önce eşim ve oğlumla eve geldik çocuk en çok benden ilgi bekliyor önce anne. Anne sen giydir, anne sen yedir, babayla sadece oyun oynarken iyi.
Benimde aynısı geriliyorum hemen çünkü aslında canımız acıyor biz de napcağımızı bilemeyince geriliyoruz eşimize çatıyoruz ama onlar da anlasın biraz benimkide diyo ne oldu şimdi dana naptım ne var niye böylesin diyo o öyle dedikçe daha geriliyorum yok birşey diyorum ya yok yani bikere de sorgulama ve geçecek gel sarılayım de diyorum sebep yok işte hemen geriliyorum elimde değilBen de tam olarak böyleyim bu ara çatı ağrısından ölüyorum. Ama yine ev işleri yapmak zorundayım yemek yapmak zorundayım. Aslında eşim her şeye yardım ediyor ama yine de beni anlamıyor. Niye böylesin neden gerginsin niye bağırıyorsun elimde değil ne yaptığımı bilmiyorum kivalla bizim çektiklerimizin çeyreğini çekseler ölürler
Bende aynıyım ya hastanede ağlama krizine girdim bu gün tahammülüm bitti artık ne sancısı bitiyor ne başka bir şey bıktım vallaKızlar ya ben birkaç gündür aşırı derecede gerginim. Ağrılarım oluyor sonra farkında olmadan iyice tahammülsüzleşiyorum. İki gündür eşimle tartışıyoruz her şeye bağırıyorsun diyoren son dayanamayıp keşke çektiğim ağrıları sen çekseydin o zaman anlardın beni dedim yoruldum gerçekten artık nasıl davrandığımın farkında değilim iki gündür ağlıyorum gerginlikten
Gerçekten niye böylesin lafından nefret eder oldumBenimde aynısı geriliyorum hemen çünkü aslında canımız acıyor biz de napcağımızı bilemeyince geriliyoruz eşimize çatıyoruz ama onlar da anlasın biraz benimkide diyo ne oldu şimdi dana naptım ne var niye böylesin diyo o öyle dedikçe daha geriliyorum yok birşey diyorum ya yok yani bikere de sorgulama ve geçecek gel sarılayım de diyorum sebep yok işte hemen geriliyorum elimde değil
Kıyamam sen kaç gündür hastanede daha da yoruldun. Hepimiz böyleyiz demek ki. Rabbim şifa ve bolca sabır versin hepimize.Bende aynıyım ya hastanede ağlama krizine girdim bu gün tahammülüm bitti artık ne sancısı bitiyor ne başka bir şey bıktım valla
8 martta yattım daha 18 gün geçti tekrar yattım hepsinde de eşimin parmağı var evde tartışma çıkarıyor gecesine acillik oluyorum. Bu gün hastanede bile kavga etmeyi başardı hemde nst bağlıyken bebeğin kalp atışları 88 e düştü makine uyarı vermeye başladı ömrümden ömür gitti bişey oldu diye demek ki ağlamamızdan bu kadar etkileniyor bebeklerKıyamam sen kaç gündür hastanede daha da yoruldun. Hepimiz böyleyiz demek ki. Rabbim şifa ve bolca sabır versin hepimize.
Benimki tüp bebek değil ama bu cümle beni çok etkiliyor. benimde 2 tane düşüğüm oldu kanda pıhtılaşma varmış iğneyle bu günleri gördüm çünküTüp bebek olduğu için risksiz olsun diyor
Canım çok zorlu bir süreçten geçip, hamile8 martta yattım daha 18 gün geçti tekrar yattım hepsinde de eşimin parmağı var evde tartışma çıkarıyor gecesine acillik oluyorum. Bu gün hastanede bile kavga etmeyi başardı hemde nst bağlıyken bebeğin kalp atışları 88 e düştü makine uyarı vermeye başladı ömrümden ömür gitti bişey oldu diye demek ki ağlamamızdan bu kadar etkileniyor bebekler
Son zamanlarımda bir enerji geldi diyenler var bir de. Ben gün geçtikçe ağırlaşıyorum, ağrılarım oluyor,böyle olunca tahammül, sabır hiçbir şey kalmadı. Herkesi azarlayıp bağıracak kıvama geliyorum. Çok zormuş.Kıyamam sen kaç gündür hastanede daha da yoruldun. Hepimiz böyleyiz demek ki. Rabbim şifa ve bolca sabır versin hepimize.
Dr istirahat verdiği için evde işleri annemle kv yapıyor normalde arada ona ufak tefek şeyler düşüyor makina boşaltma süpürge tutma gibi bunlara söylenip duruyo ben çok yoruldum bilmem ne diye ordan tartışmalar çıkıyor şimdi kv ye geldim bu yüzden burda kalıyoruz rahat etsin diyeCanım çok zorlu bir süreçten geçip, hamile
Kaldın ve sonlara yaklaşıyorsunuz eşinle neden kavga ediyorsunuz? Cidden merak ettim, suan seni pamuklara sarip sarmalamalı, yediğin iğnenin ilacın haddi hesabı yok, şükür ki sonuç pozitif olmuş, güzel güzel doğumu beklemek varken neden bu çekişme?
Canım kusura bakmasın da evlilik iyi günü de var kötü günü de, yarın Allah esirgesin sen hasta olduğunda tüm bunları tek başına yapması gerekip üzerine de bebeğin altını değiştirme vs gibi öz bakımını yapması gerekebilir. Ne yapacakmış evi mi terk edecek?Dr istirahat verdiği için evde işleri annemle kv yapıyor normalde arada ona ufak tefek şeyler düşüyor makina boşaltma süpürge tutma gibi bunlara söylenip duruyo ben çok yoruldum bilmem ne diye ordan tartışmalar çıkıyor şimdi kv ye geldim bu yüzden burda kalıyoruz rahat etsin diye
Yalnız değilsiniz. Daha bu sabah bulaşık makinesinin alt kısmına bulaşıkları yerlestirirken bir anda ağlamaya başladım ve eşime çıkıştım. Eğil kalk yapamıyorum işte diye.Kızlar ya ben birkaç gündür aşırı derecede gerginim. Ağrılarım oluyor sonra farkında olmadan iyice tahammülsüzleşiyorum. İki gündür eşimle tartışıyoruz her şeye bağırıyorsun diyoren son dayanamayıp keşke çektiğim ağrıları sen çekseydin o zaman anlardın beni dedim yoruldum gerçekten artık nasıl davrandığımın farkında değilim iki gündür ağlıyorum gerginlikten
Allah'ım korusun dikkat et lütfen. Hiçbir şey senden ve o güzel bebekten değerli değil8 martta yattım daha 18 gün geçti tekrar yattım hepsinde de eşimin parmağı var evde tartışma çıkarıyor gecesine acillik oluyorum. Bu gün hastanede bile kavga etmeyi başardı hemde nst bağlıyken bebeğin kalp atışları 88 e düştü makine uyarı vermeye başladı ömrümden ömür gitti bişey oldu diye demek ki ağlamamızdan bu kadar etkileniyor bebekler
Çok doğru bende böyle düşünüyorum bazen erken bir çocuk büyütüyor gibi hissediyorum eşimin yaşı 30. Bu yaşına kadar evde eline bişey sürmemiş 6 yıldır evliyiz çalıştığım halde yine yardımcı olmuyordu hep bu konulardan tartışıyorduk zaten artık yılmıştım beklentim yoktu. Ama şu an zorunlu bir durum var herkes çaba gösteriyor her gün sağolsun yemek yapıp gönderiyorlar gidip hazır yemeği almaktan bile şikayetçi artık ne yapacağımı bilmiyorumCanım kusura bakmasın da evlilik iyi günü de var kötü günü de, yarın Allah esirgesin sen hasta olduğunda tüm bunları tek başına yapması gerekip üzerine de bebeğin altını değiştirme vs gibi öz bakımını yapması gerekebilir. Ne yapacakmış evi mi terk edecek?
Esinin yaşını bilmiyorum ama ergen bile daha mantıklı bakabilir olaya. Çocukça diretmelerden cidden vazgecip artık buyuyup baba olmalı. Bu saatten sonra o sızlanmakları çocuğunuz sergilediginde mantıklı ebeveyn olmalı. Biraz şükredip sorumluluk paylaşmayı veya yüklenmeyi ogrenmeli. Abisi vs varsa bence birileri konuşsun hemen. Sana sunan yaptığını dusmanin yapmaz ya, 1 ay daha sıkacak dişini sağlıklı yavrunuzu kucağınıza alacaksınız.
İnşallah kucağıma aldığımda unuturum bu günleriAllah'ım korusun dikkat et lütfen. Hiçbir şey senden ve o güzel bebekten değerli değilçok etkileniyorlar ben de hissediyorum. Çok yorulduk ama değecek inşallah
Elini bişeye sürmediğinden zor geliyor belki şimdi bişeyler yapmak, az kaldı zaten bir aya bebeğin doğacak yavaş yavaş tekrar kendi işini halledebileceksin en azından bebeğe bakar,Çok doğru bende böyle düşünüyorum bazen erken bir çocuk büyütüyor gibi hissediyorum eşimin yaşı 30. Bu yaşına kadar evde eline bişey sürmemiş 6 yıldır evliyiz çalıştığım halde yine yardımcı olmuyordu hep bu konulardan tartışıyorduk zaten artık yılmıştım beklentim yoktu. Ama şu an zorunlu bir durum var herkes çaba gösteriyor her gün sağolsun yemek yapıp gönderiyorlar gidip hazır yemeği almaktan bile şikayetçi artık ne yapacağımı bilmiyorum
Hepsi birbirinden beter ya. Benimki eğitilmiyor da kapalı her şeye bu güne kadar yapmamış olabilirsin de şartlara da uyum sağlamalısın diyorum sonuçta kendimi geçtim bebeğin sağlığı var işin ucunda. Geldim kv ye mecbur bardak kaldıramam artık yapsınlar kendileri burda da sanki evde iş yapıyormuş gibi annesine yardım ediyor sofra topluyor falan. Senin kv nin öyle olması da kötü en azından o yardım etseydi bariElini bişeye sürmediğinden zor geliyor belki şimdi bişeyler yapmak, az kaldı zaten bir aya bebeğin doğacak yavaş yavaş tekrar kendi işini halledebileceksin en azından bebeğe bakar,
Biz köyde oturuyoruz müstakil sobalı ev iş yüküm çok fazlaydı küçük bir bebek daha var tabi hamileliğimde çok zor geçer neyatabilirim ne rahat oturabilirim sağolsun eşim aslaaa bir tüy tanesi düşse yerden kaldırmaz içerde oturup çayını 3 öğün düzenli yemeğini bekler bol bol da misafir çağırdı tabi bu dönemde yapmayan adam yapmıyor şimdide işten kaçmak için kendinin tıpatıp aynısı olan annesini yardım etsin çocuklara baksın diye bizimle getirecekmiş ama maalesef oda oğlundan beter banyosunu yapmaya erinen kadın bana ne fayda sağlayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?