- 25 Aralık 2023
- 174
- 23
- 18
- 25
Anladım ben hamile kalmaya çalışıyorum da o yüzden verdi doktorHamile kaldıktan sonra kullanmaya başladım, öncesinde değil. Hamileyken doktorum önerdi.
Umarım faydasını görürsünüzAnladım ben hamile kalmaya çalışıyorum da o yüzden verdi doktor
Gözünüz aydın canım. Maşallah sizeSabah kavuştuk kızlar2766 çıkmıştı dün kilosu. Doğum kilosu 2880. Fazla çıktı şaşırdım
Maşallah sağlıkla büyüsünSabah kavuştuk kızlar2766 çıkmıştı dün kilosu. Doğum kilosu 2880. Fazla çıktı şaşırdım
Ayy gözünüz aydınSabah kavuştuk kızlar2766 çıkmıştı dün kilosu. Doğum kilosu 2880. Fazla çıktı şaşırdım
Hadi hayırlısıyla inşallahBugün muayenem vardı. Doktorum cuma bir daha çağırdı. Çantanla filan hazırlıklı gel dedicuma doğuma almazsam Çarşamba kesin dedi.
Gözünüz aydın olsun, sağlıkla büyüsün inşallahSabah kavuştuk kızlar2766 çıkmıştı dün kilosu. Doğum kilosu 2880. Fazla çıktı şaşırdım
Çok heyecanlı,sağlıkla kavuşun inşallah.. Benimde perşembe günü kontrolüm var bebeğin kilosuna göre doğum şeklini konuşucaz dedi doktorum. Ben bile heyecanlıyım bu kontrol gününe.Bugün muayenem vardı. Doktorum cuma bir daha çağırdı. Çantanla filan hazırlıklı gel dedicuma doğuma almazsam Çarşamba kesin dedi.
Ne guzel , Benim de ultrasonda 2800 cikmisti en son dogdugunda 2500kusur dogdu minigimSabah kavuştuk kızlar2766 çıkmıştı dün kilosu. Doğum kilosu 2880. Fazla çıktı şaşırdım
Hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah sağlıkla doğar bebişGüzel kadınlar iyi akşamlar
Cuma günü doğumum varHastanenin Şikayetvar yorumlarına bakınca kan parası aldıklarını gördüm 10-15 bin gibi bir meblağ.
Kızılay ücretsiz veriyor, aldığımız kan yerine kan da bağışlıyoruz niye bu ücret ödeniyor diyenlere size ulaştırmak için bizim de masraflarimiz var demişler
Bu normal bir durum mu ?
İnşallah vakti zamaninda seni yormadan gelsin bebeginİçimde taklalar atıyor olsa anca böyle olur galiba. Demin de oğlumla halıya oturduk benle oyna dedi. Yere oturmaz olaydım. Kalkamadım bir türlü öyle bir ağrım oldu ki resmen ağlayarak eşimin yardımıyla zorla kalktım yerden. Çatı ağrıları kramplar hele uyurken kalçam çürüdü sanki kramplar cabası. Bir bana mı oluyor öyle şeylerhastanede bakıyorum maşallah hamileler ne kadar hızlı aktif. Bir de kendime bakıyorum adım atmam bir saat vallahi yoruldum. Şu 3 haftayı sağ salim atlatsak su gibi geçse keşke
Çok şükür inşallah tez zamanda daha da iyiye gider hemencecik iyileşir canımBugün doktorumuzla konuştum bayrama eve gonderemem dedi daha ben sormadanama ilk geldiginde cigerleri çok kötü durumdaydi baya toparladi dedi çok rahatladım baya iyi konuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?