Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    127
B
Sağdınız miktarı kafanıza takmadan sağın birde 😂 süt çok nazlı ben ona oğlum a sağdığımda hep uyarmışlardı düzenli sağınca çok güzel artıyor bire poşetlere tarih saat yazın eskiden yeniden kullanın
Bir de sabah öğlen ve akşam sütü aynı yağ ve kalitede olmuyormuş o yüzden sağınca sağma saatini de yazın. Sabah sütünü sabah verin öğlen sütünü öğlen verin. Bazı poşetlerdeki yazılar buzlukta siliniyordu ben kağıt bant alıp ona yazıp yapıştırdım daha kolay oldu aylar sonra bakınca silindiğini görsem moralim bozulurdu

B
Sağdınız miktarı kafanıza takmadan sağın birde 😂 süt çok nazlı ben ona oğlum a sağdığımda hep uyarmışlardı düzenli sağınca çok güzel artıyor bire poşetlere tarih saat yazın eskiden yeniden kullanın
Bir de sabah öğlen ve akşam sütü aynı yağ ve kalitede olmuyormuş o yüzden sağınca sağma saatini de yazın. Sabah sütünü sabah verin öğlen sütünü öğlen verin. Bazı poşetlerdeki yazılar buzlukta siliniyordu ben kağıt bant alıp ona yazıp yapıştırdım daha kolay oldu aylar sonra bakınca silindiğini görsem moralim bozulurdu
Eki Görüntüle 3564251

Bugünkü nst sonucum bu şekilde çıktı
hiç sancı yok doktorlar 40 katını dikkate bile almıyor benim 40-60 arasında sancılarım çıkıyor ama düzensiz diye dikkate almıyor son gittiğimde sancılarım 60 ı bir kere geçti arada 40 ları geçti ve daha düzenliydi sancın artarsa gel dedi

B

hiç sancı yok doktorlar 40 katını dikkate bile almıyor benim 40-60 arasında sancılarım çıkıyor ama düzensiz diye dikkate almıyor son gittiğimde sancılarım 60 ı bir kere geçti arada 40 ları geçti ve daha düzenliydi sancın artarsa gel dedi
E peki bayramdan önce gelir dedi. Onu anlamadım ben. Hiç sancım yokken bi hafta içinde bebek hem kanala girip hem sancı başlayıp hem doğum olabilir mi ya ? Anlamadım gittim ben bu işi

Merhabalar bende isme karar verince fikir degistirmemek icin hemen kapi susunu yaptirdin 😍

Eklentiler

• IMG-20250322-WA0000.webp
    IMG-20250322-WA0000.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 88
E peki bayramdan önce gelir dedi. Onu anlamadım ben. Hiç sancım yokken bi hafta içinde bebek hem kanala girip hem sancı başlayıp hem doğum olabilir mi ya ? Anlamadım gittim ben bu işi
Sancı bu kadar azken olmaz bence ama egzersizle falan belki deneyebilirsin hareketlendirmeyi

Dr bayramda olmayacak diye biraz panik oldum açıkçası. Sağlıkla doğsun inşallah ne zaman olduğu hiç önemli değil. Ama bayramda olursa başka Dr gelecek doğuma mecburen.
Çok yorma kendini o zaman dinlenmeye çalış fazla hareket tetikliyor bence

Aslında yürüyüş hareket eğil kalk vs yapsam temizlik vs hızlandırsam mı diye düşündüm canım bende. Ama bu hızlandırma tutar da bayrama denk gelirse o zaman sıkıntı
Onun için hemen başlaman lazım cumaya kadar vaktin var squat hareketi falan tetikliyormuş

Aslında yürüyüş hareket eğil kalk vs yapsam temizlik vs hızlandırsam mı diye düşündüm canım bende. Ama bu hızlandırma tutar da bayrama denk gelirse o zaman sıkıntı
Bence bebek biraz istediği zaman geliyor, kaç gündür yürüyüş egil kalk kalça hareketleri yapıyorum yine de doğacak gibi değil. Nst zaten dümdüz çıkıyor ☹️

Çok şükür şuan bir sikinti yok canım. Yavaştan ayaklandim eskisi gibi yatmiyorum ufak ufak ev işlerine de basladim. Pazartesi kontrolüm var bakalım inşallah her şey yolundadir ☺️
Çok şükür çok sevindim adına. Bundan sonrası hep iyi olur inşallah 😊 🙏🏻 benim de pazartesi kontrolüm var 35 oluyorum. En son suyun fazla demişti bakalım inşallah bu sefer iyi şeyler söyler

B
Eki Görüntüle 3564251

Bugünkü nst sonucum bu şekilde çıktı
olabikiyor diye biliyorum

Bence bebek biraz istediği zaman geliyor, kaç gündür yürüyüş egil kalk kalça hareketleri yapıyorum yine de doğacak gibi değil. Nst zaten dümdüz çıkıyor ☹️
Bence de, ben iki çocukla sürekli hareket halindeyim, yerleri temizliyorum, eğil kalk, çocuğu kaldır, pişir, taşır vs ama benim de dümdüz😅

Bence de, ben iki çocukla sürekli hareket halindeyim, yerleri temizliyorum, eğil kalk, çocuğu kaldır, pişir, taşır vs ama benim de dümdüz😅
Ben artık eşimi darlıyorum 😅 niye doğmuyor artık bende doğurmak istiyorum diye 🤣 onun tahmini bayramda doğacak neyse artık bayrama da az kaldı doğsun da

O dümdüz çizgi bende de var vallahi hiç hareketlenme yok daha artık hayırlısı ya saldım ben napalım :)
Gerçekten o kadar düz ki 😆 annem sürekli bizde genetik öncesinde sancı olmuyor birden doğuruyoruz diyor ama bakalım öyle mi olacak diye bekliyorum

Back
X