Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    126
Ben olsam risk almazdım

Kızlar merhabaaaa.
Çıktık doktordan. Bebeğim 2790 gr olmuş. 34 haftalığız.Genel olarak 1 hafta önde, en başından oyleydı hep, ama karın çevresi 1,5 hafta öndeymiş. Doktor bısey demedi . Sanırım sorun görmedi . Böyle karın cevresı sadece önde olan var mı .

Hareketleri azalırsa anlarmışız problem olduğunu. Hareketlerinde problem yok o yüzden 1 hafta daha dursa kârdır diyor doktorum.

Kordon kaynaklı solunum sıkıntısını doğum anında mı yaşadı? Çünkü şuan kordon çok sıkmıyor ve içindeki kan akışı çok güzel diyor doktor. Bebeğe herhangi bir zararı yok yani şuan. Teşekkür ederim bu arada :)

Siz doktorunuza bakın, bir de başka bir doktorla, daha görüşün.
Benim kordon geliş olmuştu, acil aldılar. Dığumdan sonra kordon da folanmış üç kez dedi, ama o önemli değil demişti.
Kordon geliş değil benimki ama 2 tur dolanmış onu biliyoruz. Doktorda çok önemli değil diyor rahat davranıyor ama bence çok önemli gibi geliyor bana ya.

Baska bi doktordan daha fikir alin bence. Hareketleri duzgun sayamazsaniz falan bilemedim bana riskli geldi ama doktorlar daha iyi bilir tabi.

Kordon geliş değil benimki ama 2 tur dolanmış onu biliyoruz. Doktorda çok önemli değil diyor rahat davranıyor ama bence çok önemli gibi geliyor bana ya.
Sorun olsa söylerdi bence, ama içiniz rahat etsin diye bir doktora daha gösterin. Sonuçta ikinci bir görüş, o da size fikir gelir.

Evet canım kordon dolandığı için kısa kalmış açılma olmasına rağmen bebek doğum kanalında ilerleyememişti diye hatırlıyorum şuan 9 yaşında yeğenim o zamanın teknolojisi farklı olabilir şuan eminim ki daha net görüntüler alınıyor ama bence 2. bir görüş al kesinlikle

Merhaba. Ablamın da aynı sizinki gibi 2 tur dolanmıştı kordonu. 40.haftada hala sancı açıklık vs yoktu meğere sebebi oymuş. Doktoru, normal deneriz ama çok zorlar seni yırtık vs derken zorlanırsın gibi şeyler söylemişti. Ablam da sancı çekip sezeryane dönmek istemedi. Şu an anne karnında o kordon dolanmasının bebeğe bi zararı olmayabilir ama sancılar başladığında çocuk da stres olabilirdi zaten süreç uzadıkça. Direk sezeryan günü almıştı o yüzden normali denememişti. Ve yeğenimin o şekilde fotoları var kordon baya kolye gibi dolanmıştı çocuğa yani

Benim de kafası bir hafta önde gidiyor bence bir sorun yoktur

Bir sorun olsa doktor söylerdi bence. Önde olabiliyor. Benim bebeğim de hep önde. Karın çevresi hangi değer oluyor? 1-2 hafta önde ya da gerideyse önemsemiyorlar.

Ben sağıp verdiğim için eşim verirken uyuyordum çok sütüm vardı o zaman ben de bestlak dank ve promlat içecek aldım onları da kullanıcam tüm tuşlara basıcam

Oğluma hamileyken kordon dolanmasını yaşadık biz ama doktorum sayesinde normal doğum yaptım başka dr gitsem kesin sezeryan yaptırırdı ama sağolsun normal doğuma cesaretlendirdi. Allah’ın izniyle eğer bebekte sıkıntı yoksa doğurabilirsin

Sezaryene girdin mi? Hadi sağlıkla doğsun bol bol sütün olsun inşallah bize haber ver
Allah razı olsun, bebek de bende iyiyiz çok şükür. Darısı size inşallah Biraz önce yürüdüm o ilk ayağa kalkma zormuş biraz onum haricinde toparlanıyorum emzirmeye çalışıyorum hemen uyuyor ama

Oh maşallah çok seviniyorum bu mesajları görünce. Rahatça geçer inşallah bu süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…