İnşallah hepimizin doğumları kolaylıkla olur hem sezaryenlilerin hem normal doğumluların o anlar çaresiz zamanlar Allah yardımcımız olsun okadarda bekletmesinler 39 gibi gelsinler en geç yoksa ağrılardan çıldıracağımKesinlikle kolaylaştırıyor benim ilk hamileliğimde karnımda sertleşme çatı ağrısı nst de sancı bir şey yoktu çok zor oldu vücut belki bebek kendini hazırlamadı şimdi karnımda sertleşmeler oluyor nst de 20-27 sancı çıktı 40dan sonra doğum başlıyor diyorlar umarım kendi sancım ağrımla doğururum çünkü ilk doğumum çok müdahaleli oldu ilk kızımda hala yavaş bir çocuk belki ondan kendi gelemedi
Amin inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı şekilde bir avazda gelirlerİnşallah hepimizin doğumları kolaylıkla olur hem sezaryenlilerin hem normal doğumluların o anlar çaresiz zamanlar Allah yardımcımız olsun okadarda bekletmesinler 39 gibi gelsinler en geç yoksa ağrılardan çıldıracağım
Erken gelme gibi bir durum olmazsa 25 mart sezaryen tarihim. İlk doğuranlardan biri olucam muhtemelenAmin inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı şekilde bir avazda gelirler
37. Haftadan sonra doğumlar başlar bu grupta
Okuduklarima göre bence de ilk sensinErken gelme gibi bir durum olmazsa 25 mart sezaryen tarihim. İlk doğuranlardan biri olucam muhtemelen
İlk çocuk bizim, haftaya yıka ütüle işlerini yapayım diyorum. Ardından da çantayı hazırlarım. Trendyol şerbetini hiç duymamıştım. Hemen bakayım, çok mantıklı geldi banaYavaş yavaş çantaları hazırlasak mı ben önümüzdeki hafta 33 bitene kadar hazırlamayı düşünüyorum önce çantaya koyacaklarımı ütüleyip koyup sonra kalanları parça parça halledeyim diyorum işten kızlar da biz gelir ütüleriz diyor bakıcam duruma ama yıkama işini bitirdim
Trendyol da hazır lohusa şerbeti varmış 1 e 7 ya da 1 e 9 oranında seyreltiliyormuş ondan alıp hazırlayıp hastanede ondan ikram etmeyi düşündüm mantıksız mı ?
Bir de emzirme yastığı ben ikisinde de aldım çok sa kullandım ama 2-3 ay kullanılıyor alsam mı normal yastıkla mı desteklesem kararsız kaldım sizler bu konuda ne yaptınız
Sağlıkla gelsin bebişErken gelme gibi bir durum olmazsa 25 mart sezaryen tarihim. İlk doğuranlardan biri olucam muhtemelen
Teşekkür ediyorum❤ 38+4 oluyorSağlıkla gelsin bebişKaç haftalık oluyor ozamana
Çok teşekkür ederim hepimizin kolaylıkla gelir geçer umarımOkuduklarima göre bence de ilk sensinbebis ve senin için sağlıklı sıhhatli insallah
Mart grubunu takip ediyorum birer ikişer şubatta doğumlar başladı. Onlaringoedukce geriliyorum, sanki hiç bisi hazır değil ve yetişmeyecek gibi hissediyorum ama sürekli de küçük şeyleri erteliyorumAmin inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı şekilde bir avazda gelirler
37. Haftadan sonra doğumlar başlar bu grupta
Sezaryenin avantajı doğum ne zaman biliyorsun hazırlıklar ona göre yapılıyor belki yemek hoşaf vs bile ayarlanıp evden çıkılabilir ne güzelTeşekkür ediyorum❤ 38+4 oluyor
Yenidoğanken çok minik olduklarından ve uzuun uzun emdiklerinden tutmak zor oluyor emzirme yastığı iyi oluyor o konuda sonrada bebek büyüyor kucağa sığıyor artık emme süreside beş dk falan düşüyor çok kullanılmıyor ama başka şeyler için kullananlar oluyor destekli oturması için vsİlk çocuk bizim, haftaya yıka ütüle işlerini yapayım diyorum. Ardından da çantayı hazırlarım. Trendyol şerbetini hiç duymamıştım. Hemen bakayım, çok mantıklı geldi bana
Emzirme yastığını ben de aldım. Hayatımızı kolaylaştıracak herseyi alma taraftarıyım. Normal yastık ile arasında fark var mı bilmiyorumemzirme sonrasında da öyle böyle kullanılır diye düşündüm.
Olsun sen yinede hazırlaa ne olur neolmaz 30 dan sonra herşey hazır olsa harika olur için rahat olur, 35-36 dan sonra bebekler gelmeye başlıyor oyüzden erken başlıyor doğumlar sanırımMart grubunu takip ediyorum birer ikişer şubatta doğumlar başladı. Onlaringoedukce geriliyorum, sanki hiç bisi hazır değil ve yetişmeyecek gibi hissediyorum ama sürekli de küçük şeyleri erteliyorumçanta hazırlama mesela sanki hazirlarsam hemen doğuracağım gibi geliyor. Oysaki 37 ye kadar çalışacağım diye olanlar yapıyorum. Garip bi psikolojik çelişkideyim
BizzzElbise gecelik sabahlık takım ve düğmeli biyeli pijama takımı aldım. Bir de kruvaze yaka bakıyorum düğmesiz bebeğin kıyafeti ile aynı renk olacak da 2sini 1 alacağım renge karar veremedim
Bebek bebek diyorum oğlumun adı hala yok bizim gibi karar vermemiş olan var mı
Öyle öyle çantam her şeyim hazır. Bir iki eksik var sadece bu hafta onları da tamamlayacağım. Normal doğuma cesaret edemedim ben yapanlara çok saygı duyuyorum. Muhteşem bir şey bence.Sezaryenin avantajı doğum ne zaman biliyorsun hazırlıklar ona göre yapılıyor belki yemek hoşaf vs bile ayarlanıp evden çıkılabilir ne güzel
Bizde gecenin bir yarısı yatakları toplayamadan pat hastanye sonra bir ton misafirle eve ev berbat
Yenidoğanken çok minik olduklarından ve uzuun uzun emdiklerinden tutmak zor oluyor emzirme yastığı iyi oluyor o konuda sonrada bebek büyüyor kucağa sığıyor artık emme süreside beş dk falan düşüyor çok kullanılmıyor ama başka şeyler için kullananlar oluyor destekli oturması için vs
31. Haftamdaydı sanırım her şeyi yıkayıp çantayı hazırlamaya başladım. Sonuçta birçok erken doğum hikayesi de var, başımıza ne geleceği belli değil. Hazır olsun istedim. Siz de yavaştan başlayın bence.29. Hafta 2 gün sonra bitiyor . 30. Haftaya giriyorum . Bugünleri gösteren rabbıme çok şükürSerklajlı anneler olarak her hafta o kadar zor geçiyor ki , her an doğacak mı en ufak bir ağrıda acaba sancı vs diye düşünmek çok kötü
Bende alışveriş kısmını tamamladım sayılır. Bugün doktora görünüp evime geçeceğim. Magnezyum serumdan sonra annemde kaldım 1 hafta.
Sizce yıkamaya başlasam mı ? Erken mi yoksa .
Çatı ağrısı nasıl oluyor arkadaşlar
Bacak arasindaki agrilar diyeyimÇatı ağrısı nasıl bişey
Ben dün kendi cantami hazirladim daha dogrusu organizere koydum daha canta yok meydandaYavaş yavaş çantaları hazırlasak mı ben önümüzdeki hafta 33 bitene kadar hazırlamayı düşünüyorum önce çantaya koyacaklarımı ütüleyip koyup sonra kalanları parça parça halledeyim diyorum işten kızlar da biz gelir ütüleriz diyor bakıcam duruma ama yıkama işini bitirdim
Trendyol da hazır lohusa şerbeti varmış 1 e 7 ya da 1 e 9 oranında seyreltiliyormuş ondan alıp hazırlayıp hastanede ondan ikram etmeyi düşündüm mantıksız mı ?
Bir de emzirme yastığı ben ikisinde de aldım çok sa kullandım ama 2-3 ay kullanılıyor alsam mı normal yastıkla mı desteklesem kararsız kaldım sizler bu konuda ne yaptınız
Bizde de durum ayni oglumla esim karar veremedi bı turlu en son dedm bi hafta sureniz var yoksa bn secicemEvet şimdiki bebeğim erkek ismini kızım ve eşim koyacak
Çünkü kızımın ismini ben tek başıma koymuştum eşim çok beğenmese de saygı duymuştu
İlk hamileliğimi öğrendiğimizde kız olursa ismi ben erkek olursa eşim koyacak diye baştan söyledik kızın ismini ben koydum şimdi oğlanın ismini baba koyacak ama kızım abla olarak ona ortakçı oldu bakalım karar verebilecekler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?