• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    103
Sezaryenin avantajı doğum ne zaman biliyorsun hazırlıklar ona göre yapılıyor belki yemek hoşaf vs bile ayarlanıp evden çıkılabilir ne güzel 😇
Bizde gecenin bir yarısı yatakları toplayamadan pat hastanye sonra bir ton misafirle eve ev berbat 😆

Yenidoğanken çok minik olduklarından ve uzuun uzun emdiklerinden tutmak zor oluyor emzirme yastığı iyi oluyor o konuda sonrada bebek büyüyor kucağa sığıyor artık emme süreside beş dk falan düşüyor çok kullanılmıyor ama başka şeyler için kullananlar oluyor destekli oturması için vs
İlk dogum plansizdi ev perisandi hastaneye gelen herkesi eve yollamistim evi toplayin orasi daha onemli diye 😂

Ben cantami hazirladim dün , yarin 32.ye giriyorum. Kabin boy a sigacagimi düşünmustum kesinlikle sigmadi bebek esyalariyla doldu zaten benimkiler disarda kaldi. Buyuk boy valize koyacagim o da cok buyuk olacak ama napiyim 😅
Ben el valizi almayi planliyorum spor cantasi tarzinda olanlardan ivir zivir arabada poset icinde de durabilir gerektikce esim getirir valiz bana da büyük geliyo dolduramam sanki icini 😁

33 e girmeme 2 gün kaldı hala hiç bir şey hazır değil sadece bebek arabası ve beşiği var birde hediye gelen bir kaç kıyafeti 😅 haftaya haftasonu almayı planlıyorum. Aklımda bu haftasonu vardı ama işlerim çıktı zaten pek doğuracak gibi de hissetmiyorum 🙈🤣

Birde lohusa şerbetinin içeriğine baktım da kalıp şeklinde satılanlar baya bildiğimiz şeker dolu o yüzden almayı düşünmüyorum onun yerine hoşaf yapacağım zaten hoşafı da az şekerli seviyorum daha sağlıklı bir alternatif gibi geldi
Onun özelliği o şekerli o anneye değil gelenlere veriliyor adetten siz kendinize hoşaf yaparsınız kuru sütlü süt arttırıcı

Onun özelliği o şekerli o anneye değil gelenlere veriliyor adetten siz kendinize hoşaf yaparsınız kuru sütlü süt arttırıcı
Evet sanırım özelliği o ben içeriğinde bir sürü baharat vs bekliyordum merak edip şans eseri baktım belki bilmeyen varsa diye yazmak istedim 🫠☺️ baharat olarak da tarçın karanfil vardı diye hatırlıyorum birde gıda boyası ile kırmızı renk veriliyormuş. Benim nerden aklımda kaldıysa 40 çeşit baharat var gibi bir şey kalmış çok şaşırdım 😅 galiba küçükken duydum bir yerden şimdi öğrenince şaşırdım

29. Hafta 2 gün sonra bitiyor . 30. Haftaya giriyorum . Bugünleri gösteren rabbıme çok şükür 🙏 Serklajlı anneler olarak her hafta o kadar zor geçiyor ki , her an doğacak mı en ufak bir ağrıda acaba sancı vs diye düşünmek çok kötü 🥹

Bende alışveriş kısmını tamamladım sayılır. Bugün doktora görünüp evime geçeceğim. Magnezyum serumdan sonra annemde kaldım 1 hafta.
Sizce yıkamaya başlasam mı ? Erken mi yoksa .
Siz kendisi yormadan yıkayın ütü ve çanta hazırlama kısmına eşiniz yada anneniz destek olsun ütü de çok ayakta kalınıyor çanta hazırlanırken eğilip kalkılıyor yürünüyor hazırlık yapayım derken zor da olmasın sizin için
Ben cantami hazirladim dün , yarin 32.ye giriyorum. Kabin boy a sigacagimi düşünmustum kesinlikle sigmadi bebek esyalariyla doldu zaten benimkiler disarda kaldi. Buyuk boy valize koyacagim o da cok buyuk olacak ama napiyim 😅
Kabin boy ve anne bebek çantasına sığdırdım ben havlu kalın bebek battaniyesi sabahlık depend çok yer kaplıyor havlu ve kalın bebek battaniyesi için vakumlu hurç denk gelirsem alacağım açılınca dönüş de poşette bir şekilde gelir böyle de sığdı ama çok kalabalık oldu içimr sinmedi aradığımı bulamayacağım gibi daha doğrusu eşim bulamayacak tarif etmek zor olacak organizeri fileli almadığıma pişmanım

Aynı sorun bizdede var bebeğimin doğması artık an meselesi her an gelebilir bu haftalardan sonra ama bir ismi yok
Bizde bulamadık daha doğrusu ben beğenemedim bişey

Bizzz 😁 oturup konuşmadık bile doğru düzgün çok zor

Bizde de durum ayni oglumla esim karar veremedi bı turlu en son dedm bi hafta sureniz var yoksa bn secicem 😁
Buraya herkes düşündüğü isimleri yazsın büyük çocuklarının isimlerini yazsın da biraz beyin fırtınası olsun isimsiz kaldı yavrucaklar
Şimdi oğluma hamileyim evde konuşulan isimler: Özgür, Alp, Deniz, Pars
Büyük kızım da : Aden ve Ayza arasında kalmıştım kızımın adı Aden

Buraya herkes düşündüğü isimleri yazsın büyük çocuklarının isimlerini yazsın da biraz beyin fırtınası olsun isimsiz kaldı yavrucaklar
Şimdi oğluma hamileyim evde konuşulan isimler: Özgür, Alp, Deniz, Pars
Büyük kızım da : Aden ve Ayza arasında kalmıştım kızımın adı Aden
Ben Yiğit Alp ve Alp Tuna arasında kaldim. Sizce hangisi daha iyi

Evet sanırım özelliği o ben içeriğinde bir sürü baharat vs bekliyordum merak edip şans eseri baktım belki bilmeyen varsa diye yazmak istedim 🫠☺️ baharat olarak da tarçın karanfil vardı diye hatırlıyorum birde gıda boyası ile kırmızı renk veriliyormuş. Benim nerden aklımda kaldıysa 40 çeşit baharat var gibi bir şey kalmış çok şaşırdım 😅 galiba küçükken duydum bir yerden şimdi öğrenince şaşırdım
O mesir macunu ☺

Kabin boy ve anne bebek çantasına sığdırdım ben havlu kalın bebek battaniyesi sabahlık depend çok yer kaplıyor havlu ve kalın bebek battaniyesi için vakumlu hurç denk gelirsem alacağım açılınca dönüş de poşette bir şekilde gelir böyle de sığdı ama çok kalabalık oldu içimr sinmedi aradığımı bulamayacağım gibi daha doğrusu eşim bulamayacak tarif etmek zor olacak organizeri fileli almadığıma pişmanım
Evet battaniye ve havlu cok yer kapladi dediginiz gibi ben bi de organizerlere de koydum duzenli oluyor ama oyle koymak da yer kaplamasini artiriyor normalde ben bu valizle 5 gunluk tatile gidip her şeyimi sığdırıyordum 😅 Simdilik kabin valiz+spor cantasi yaptim ama daha oda süsleme seyleri var gecelik disarda kaldi cok parca parca oldu böyle de hosuma gitmedi. Evde orta boy valiz olsa hic dusunmeyip ona taşırdim ama büyük boya da hastanede amma abartmis diye bakarlar gibi geliyor 😂

Evet battaniye ve havlu cok yer kapladi dediginiz gibi ben bi de organizerlere de koydum duzenli oluyor ama oyle koymak da yer kaplamasini artiriyor normalde ben bu valizle 5 gunluk tatile gidip her şeyimi sığdırıyordum 😅 Simdilik kabin valiz+spor cantasi yaptim ama daha oda süsleme seyleri var gecelik disarda kaldi cok parca parca oldu böyle de hosuma gitmedi. Evde orta boy valiz olsa hic dusunmeyip ona taşırdim ama büyük boya da hastanede amma abartmis diye bakarlar gibi geliyor 😂
Galiba ben büyük boy hazırlarım, tikis tikis sevmiyorum. Aman bu neymiş böyle diyen de açsın kicina baksin, içimizden insan çıkıyor hiç elaleme göre düşünemem 😅

Siz kendisi yormadan yıkayın ütü ve çanta hazırlama kısmına eşiniz yada anneniz destek olsun ütü de çok ayakta kalınıyor çanta hazırlanırken eğilip kalkılıyor yürünüyor hazırlık yapayım derken zor da olmasın sizin için

Aslınd a ben bu arayıp bulma konusunda şeffaf organizer tavsiye etmiştim eşim bile bulabiliyordu herşeyi içini açmadan görünüyor 🙂

Back