Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    100
Ne guzel bnde yeni basladim magnezyuma almistm ama kullanmiyodum artk yataktan dogrulamayinca dedm kullanayim bide huzursuz bacak var bende o mu fayda etti bilmem azaldi bi kac gundue maşallah
Ben kullanıyordum her akşam toz şeklinde ama fayda etmıyordu o, kasık ağrılarımı kesiyordu sadece

İnşallah durur canın . Sebebini söylemedi gebelikte oluyor dedi hormonlardan

Bu damardan verildi yavaş yavaş öğlen 1den gece 2ye kadar sürdü serum özel bir ilaçmış
Merak ettim sonda taktılar mı magnezyum verirken ? Ben hastanede yatarken 32 hafta hamile bir bayan yatış yapmıştı yanıma onun da ağrıları ve sancısı olduğu için magnezyum taktılar dediğin gibi baya uzun sürdü 2 doz takıldı 2 gün kaldı hastanede. Ona sonda takmışlardı çok tuvalete çıkarıyormuş diye.

Kanama ile hastaneye kaldırıldım. 32.hafta bebek 2 kg
Plesenta %25 kadar ayrılmış bebekten...
Tutabildigimiz kadar tutacağız bebeği dedi 3 doktor.
Daha çok küçük ...

Daha çok küçük ...
Canım çok geçmiş olsun, minnak insallah daha uzun süre seninle kalır. Erkenci kuş olursa da korkma, Allah’ın izni ile onlar çok savaşçı oluyorlar. 460 gr doğan dahi var diye anlatmıştı bizim hoca ve hepsi sağlıklı sıhhatli kocaman olmuşlar idi. Sen şimdi stres yapma annesi. Senin stres yapman bebisi de strese sokar. Dualarımız seninle ve minnakla. İnsallah sağlıklı ilerler süreç

Suyum gelse, kasılma olsa bu denli korkmazdım da. İnanılmaz bir kanama boşaldı bir anda. Hiçbir şeyim yoktu.
Dekolman plesenta diye bir şey varmış. İnternetten bir şeyler okudukça kafayı yedim
Şu an şu saatte bile nst bağlı
Ciğer geliştirici iğne vs her şey yapıldı
Korkuyorum

Daha çok küçük ...
Çok çok geçmiş olsun tabi ki anne karnında geçen her gün önemli ama kocaman bebiş olmuş sen hiç stres yapma artık 500 gram üstüne yaşama şansı veriyorlar hatta daha küçük olup yaşama tutunanlar da var sizin bebiş 2 kilo olmuş inşallah ciğerleri de güzel gelişmiştir doğduğunda direk size verirler geçen instagramda prematürebebek diye bir sayfaya denk geldim orda bulunan erken doğumları okuyup kendinizi rahatlatabilirsiniz ama kötü etkilenirim diyorsanız hiç bakmayın inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Canım internetten bakmanı önermem, insan en ufacık şeyde kafayı yiyor. Sen doktorlarına güven. Ciğer geliştirici yapılmış, bu haftalardaki en büyük eksiklik o olabilirdi onun da onune gecilmis. Allah’ın izni ile sağlıklı kucağına alırsın. Sen ama korkup stres yapma ki bebise de yansımasın. Çok zor eminim ama şöyle düşün suan en emin ellerdesin. Tüm müdahaleler yapılıyor. Senin minnak suan senden daha çok düşünülüyordur. Tüm doktorlar onun için pervane oluyordur. Daha rahatlatici şeyler düşünmeye okumaya çalış. İnancın varsa dua yoksa meditasyon vs. Seni ne rahatlatıyor ise onlara yönel. Hersey çok güzel olacak umutla bak.

Daha çok küçük ...
Geçmiş olsun hastanede ne gerekiyorsa yapılır. Bebeği hazırlarlar doğuma kadar. Sen yüreğini ferah tut. İnşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden

Daha çok küçük ...
32 hafta cok erken degil gibi kilosu da iyiymis bide hastanedesin acil biseyde mudehale edilir. Saglikla kavus yavruna inşallah dualarimiz sizinle

Evet canım serumum bitene kadar bana da taktılar sonda
Bana önlem amaçlı verdi doktor.

Çok geçmiş olsun... Güzel düşünün, güzel olsun inşallah her şey...Allah yardımcınız olsun...

Daha çok küçük ...
Canımm neden korkuyorsun. Sayfayı takıp edebildin mi bugün bilmiyorum. Ben 28. Haftadayım ve bebegım 1300 gr.
Doktor bana bugün doğsa yaşar dedi biliyor musun. Seninki 2 kilo haftan ileri korkma doğsa da kucağına alacaksın . Hastanedesin ne gerekirse onu yaparlar içini ferah tut dua ettim sana rabbim sağlıkla kucağına versin

Canım çok teşekkür ederim. Benim korkum plasentanın ayrılıyor olması. Dekolman nedir hiç duymamıştım dahi. İnsanlar 39..haftada bile kaybetmiş hep bebeklerini. Okumak istemiyorum ama elim durmuyor hiç of..
Sizin sorun neydi ? Çok geçmiş olsun ..

Asla okuma inan her hastanın durumu kendine özel . Öyle bısey olsa doktor sezeryanla alır bebegını.
Bende detaylı ultrasonda açılmam olduğunu öğrendim bebeğim bacak arama inmiş meğer plesanta dışardaydı 3 cm çıkan bebeği acil Serklaj ile geri ittiler ve dikiş attılar 22. Haftamda oldu bunlar .. korkunctu kaybettim sandım ameliyattan çıkınca çünkü %80 kaybetme durumum vardı ama çok şükür Şuan iyiyiz. Çok zor biliyorum sakin kalmak ama en azından internetten bıseyker okumaktan vazgeç lütfen . Çok kötü hikayeler çıkıyor insanın karşısına . Bende senin gibi yaptım Serklaj hikayeleri okudum hepsi erken doğum kimi kayıp kimi çok zor gecırmıs vs. Ama inan her hastanın kendine özel durumu senin de öyle iyi kadar kötü de vardır . Şartlar değerler nedir bılemeyız herkesin . Karşılaştırma yapma ve içini ferah tut, bise iyi haberler yaz

Şu yazdiklariniz ilaçtan daha iyi geldi. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…