İkinci hamileliğim olacak eğer olduysa ilkini kalbi durduğu için kaybettim. İnşallah canımİlk bebeğin mi
İnşallah sende aramıza katılırsın
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla gelir. Süreç çok güzel sorunsuz ilerlerBende hasta oldum çok ağır üşüttüm. Enfeksiyon kapmışım o sırada. Öyle olunca gebelikte sıkıntı gördü doktor bende nisan başında kürtaj olmak zorunda kaldım bende Kasım anneleri grubundaydım. İnşallah bu süreç sağlıkla en güzel şekilde ilerler. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
İnşallah öyle olur ya bi kaybım oldu hayırlısı neyse o olsun inşallahBildiğim kadarıyla havuç yenmesi tavsiye ediliyordu sakin ve huzur önemli bence o nun tutunup tutunmaması aslında anneyle ilgili bir durum değil çok ciddi birşey olmadıysa kaza ameliyat ağır ilaç vb gibi
Merhaba bana özelden ulaşabilir misiniz size bir şey sormak istiyorumMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ ŞEHİR
Aaa ben seni hatırlıyorumİkinci hamileliğim olacak eğer olduysa ilkini kalbi durduğu için kaybettim. İnşallah canım
Aaa ben seni hatırlıyorumBende Kasım annelerinden bebeğimin kalbi durmuştu ve kalp pohtılaşması halkında muhabbet etmiştik
kasımda olmayan herkes buraya toplandık desenize :)Aaa ben seni hatırlıyorumBende Kasım annelerinden bebeğimin kalbi durmuştu ve kalp pohtılaşması halkında muhabbet etmiştik
Hadii inşallah kısmet olur o günleri görürüzzkasımda olmayan herkes buraya toplandık desenize :)
bende kasım annelerinden hadi inşallah kısmet olur bu sefer sağlıkla kucağımıza alırızz kızlar
Heralde bir ben yokmuşum kasım annelerinde ama bende 2023 aralık annelerindeydim aynı zamandakasımda olmayan herkes buraya toplandık desenize :)
bende kasım annelerinden hadi inşallah kısmet olur bu sefer sağlıkla kucağımıza alırızz kızlar
Aaaaa evet canım hatırlıyorumAaa ben seni hatırlıyorumBende Kasım annelerinden bebeğimin kalbi durmuştu ve kalp pohtılaşması halkında muhabbet etmiştik
Ah kızlar inşallah ya dualarım hepimizle allah nasip etsin inşallahkasımda olmayan herkes buraya toplandık desenize :)
Öncelikle hayırlı olsun. 2 günde bir beta baktırın, (2 kat artışı görün, bu neden önemli sağlıklı bir gebelik olduğuna dair ilk işaretleri buradan anlıyoruz) toplam 3 kere. 2 kat artışı gördükten sonra 6 haftalıkken doktora giderseniz daha iyi olur. Tabi kanama vs olursa hiç durmayın gidin.Merhaba arkadaşlar, adetim iki gün gecikti sabah test yaptım silikte olsa pozitif kasıklarim çok ağrıyor, yarın kan vericem, kan verdikten sonra süreç nasıl ilerliyor ne zaman kadın doğuma gitmem gerekiyor ilk gebeliğim tecrübesizim
Kan verdikten sonra istersen hemen istersen 2 hafta bekleyerek kadın doğuma gidebilirsin süreç bundan ibaret aerık dokto seni yönlendirecek tekrar tekrar kan vermene gerek yokMerhaba arkadaşlar, adetim iki gün gecikti sabah test yaptım silikte olsa pozitif kasıklarim çok ağrıyor, yarın kan vericem, kan verdikten sonra süreç nasıl ilerliyor ne zaman kadın doğuma gitmem gerekiyor ilk gebeliğim tecrübesizim
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? İnşallah burdayızdır inşallah birlikte sıkıntısız sağlıklı 9 ayımız geçerAaaaa evet canım hatırlıyorumnasılsın nasıl gidiyor? Ayyy inşallah bu ay burdayızdır
Ah inşallah yaİyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? İnşallah burdayızdır inşallah birlikte sıkıntısız sağlıklı 9 ayımız geçer
Çok teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun. 2 günde bir beta baktırın, (2 kat artışı görün, bu neden önemli sağlıklı bir gebelik olduğuna dair ilk işaretleri buradan anlıyoruz) toplam 3 kere. 2 kat artışı gördükten sonra 6 haftalıkken doktora giderseniz daha iyi olur. Tabi kanama vs olursa hiç durmayın gidin.
Anladım çok teşekkür ederim yanıtınız içinKan verdikten sonra istersen hemen istersen 2 hafta bekleyerek kadın doğuma gidebilirsin süreç bundan ibaret aerık dokto seni yönlendirecek tekrar tekrar kan vermene gerek yok
Hemen gidersen yine iki üç haftaya mutlaka çağıracak
Kaç gün kaldııAh inşallah yaBen de iyiyim canım aşılama yaptırdım bu hafta evdeydim biraz dinlendim, test yapacağım günü bekliyorum aşırı heyecan var