- 18 Mayıs 2021
- 638
- 347
Aramızda yakınmışBenim 19+2 daha yeni yeni tekmelerini arada hissediyorum ama 16. haftada da böyle aol taradım taş gibi olabiliyordu bazen. Hatta babam bakmıştı bi keresinde aaa kafası burda işte diye heyecanlanmıştı
Annemden aldimKizlar mont işini ne yaptiniz kocaman bir sey de almak istemiyorum hamilelikten sonra giyemem diye. şimdiki montlarim oluyo aslinda ama sanki sona dogru göbekten kapanmayacak gibi
1 beden büyük kurtarırsa alırım yineAnnemden aldimama bence kendinize bitane bi beden buyuk alin gelecek kis da emzirecegimiz icin kilo vermeyiz diye dusunuyorum
esinizin bedeni ayni mi sizle? eger degilse onunkiler de olur podufuk sisme olanlar gibi varsa, ben esimin yagmurluklarini montlarini giyiyorum bazen :)1 beden büyük kurtarırsa alırım yineinsan ne kadar buyuyecegini de kestiremiyor bu hiz da mi devam edecek yoksa birden 10 kilo alir miyim
Mantikli nedense onunkileri denemek hic aklima gelmemistiesinizin bedeni ayni mi sizle? eger degilse onunkiler de olur podufuk sisme olanlar gibi varsa, ben esimin yagmurluklarini montlarini giyiyorum bazen :)
Kalin şallarla kapatirim diye düşünüyorumKizlar mont işini ne yaptiniz kocaman bir sey de almak istemiyorum hamilelikten sonra giyemem diye. şimdiki montlarim oluyo aslinda ama sanki sona dogru göbekten kapanmayacak gibi
Ben emzirirken daha kolay kilo vermistmAnnemden aldimama bence kendinize bitane bi beden buyuk alin gelecek kis da emzirecegimiz icin kilo vermeyiz diye dusunuyorum
Doğru illa önünü kapamaya gerek yokKalin şallarla kapatirim diye düşünüyorum
Suan icinizdeki huzuru mutlulugu tahmin edebiliyorum. O rahatlamislik hissi azalan korkular ve stres.. cok sevindim sizin adiniza. Sag saglim gelsin bebeginizMerhaba kızlar. Birkaç kere buraya uterin arterlerimde çift taraflı direnç olduğunu ve preeklampsi ihtimalimin yükseldiğini yazmıştım. Bugün detaylı ultrasonumuz vardı. Allahıma şükürler olsun ikisinde de direnç geçmişbunu araştırıp kendine umut arayan hamişler için yazıyorum kendime söz vermiştim eğer geçerse yazıcam diye. 12. Haftadan beri coraspin kullanıyorum doktorum 32. haftaya kadar devam etmemi söyledi. Şükürler olsun ama geçti. bir de benim bebe 1 hafta önden gidiyor hamileliğin başından beri 2 nisandı doğum tarihi sat’a göre ama sanırım mart anneleri grubuna transfer olucam hepinize kolaylıklar ve güzellikler diliyorumm
Aminn inşallah gerçekten çok rahatladım doktor geçmiş dediğinde. Darısı aynı sorunu yaşayan bütün hamişlerin başına inşallahSuan icinizdeki huzuru mutlulugu tahmin edebiliyorum. O rahatlamislik hissi azalan korkular ve stres.. cok sevindim sizin adiniza. Sag saglim gelsin bebeginiz
Benim de öyle su gibi kontrolde sordum normal olduğunu söyledi doktorumMerhaba arkadaşlar 17+5 günlük hamileyim. Bir sorum olacak yaşayan arkadaşlar varsa benim su gibi akıntım oluyor. Kokusu kıvamı rengi yok bildiğiniz su yani. Bebeğin suyu olmasından şüphelenip doktora gittim ama bebeğin suyu değilmiş şükürler olsun. İdrar ve kan tahlilimde de enfeksiyon yok. Böyle akıntısı olan var mı? Her geldiğinde bebeğin suyu diye yine telaş yapıyorum.
Merhaba ben mayıs anneleri grubundayım ama doğumum nisan sonu olması muhtemel olduğu için bu grubu da takip ediyorum. Benim de o şekilde su gibi akıntım vardı vajinal muayene sonrası mantar teşhisi kondu. Size vajinal muayene yapıldı mı?Merhaba arkadaşlar 17+5 günlük hamileyim. Bir sorum olacak yaşayan arkadaşlar varsa benim su gibi akıntım oluyor. Kokusu kıvamı rengi yok bildiğiniz su yani. Bebeğin suyu olmasından şüphelenip doktora gittim ama bebeğin suyu değilmiş şükürler olsun. İdrar ve kan tahlilimde de enfeksiyon yok. Böyle akıntısı olan var mı? Her geldiğinde bebeğin suyu diye yine telaş yapıyorum.
Evet yapıldı hafif düzeyde enfeksiyon var dendi mantardan bahsedilmedi. Bir fitil verdi fakat işe yaramadı sanırım hala su gibi gelmeye devam ediyor.Merhaba ben mayıs anneleri grubundayım ama doğumum nisan sonu olması muhtemel olduğu için bu grubu da takip ediyorum. Benim de o şekilde su gibi akıntım vardı vajinal muayene sonrası mantar teşhisi kondu. Size vajinal muayene yapıldı mı?
Benim de tekrarladı maalesef 2. fitili kullandım. Ama şeker de çok etkiliyor 4 gündür şeker tüketmiyorum su gibi akıntım baya azaldı. Şeker tüketiyorsanız bırakmanızı tavsiye ederim.Evet yapıldı hafif düzeyde enfeksiyon var dendi mantardan bahsedilmedi. Bir fitil verdi fakat işe yaramadı sanırım hala su gibi gelmeye devam ediyor.
Merhaba arkadaşlar 17+5 günlük hamileyim. Bir sorum olacak yaşayan arkadaşlar varsa benim su gibi akıntım oluyor. Kokusu kıvamı rengi yok bildiğiniz su yani. Bebeğin suyu olmasından şüphelenip doktora gittim ama bebeğin suyu değilmiş şükürler olsun. İdrar ve kan tahlilimde de enfeksiyon yok. Böyle akıntısı olan var mı? Her geldiğinde bebeğin suyu diye yine telaş yapıyorum.
Zaten hamilelikten dolayi da bi ter basmasi olcak o yuzden cok usucemizi sanmiyorumDoğru illa önünü kapamaya gerek yok