- 15 Eylül 2023
- 372
- 283
Benim de başından beri ileride gidiyor. Hatta bir kez iki hafta ileride çıkmıştı. Doktor normal bir sorun yok demişti. Şekerle ilişkilendirildiğini ilk kez duydum. Hamileyken hızlı acıkmanız zaten normal değil mi?Bebem 10 gün önden gidiyormuş yediklerine dikkat et dedi yürüyüş yap dedi doktorum sağlıksız da beslenmiyorum ama daha az yersem de acıkıyorum şekerden şüphelendi 14 aralığa şeker yüklemesi randevusu verdi benim gibi var mı böyle önden önden bebesi büyüyen
Bebek kan şekeri düzeyinden etkilenir istenenden daha iri olabilir dedi. Teşekkür ederim sağ olunBenim de başından beri ileride gidiyor. Hatta bir kez iki hafta ileride çıkmıştı. Doktor normal bir sorun yok demişti. Şekerle ilişkilendirildiğini ilk kez duydum. Hamileyken hızlı acıkmanız zaten normal değil mi?
Umarım bir sorun çıkmaz testinizde
Evet bende öyle duydum doktordan. Bebeği 1 hafta ileride olan arkadaşıma meyveyi yasakladı doktoru. Şeker alımında bebek çok kilo alıyormuş o yüzden aman dikkatli olun hamiş annelerBebek kan şekeri düzeyinden etkilenir istenenden daha iri olabilir dedi. Teşekkür ederim sağ olun
Ben önümü kapatmıyorumKizlar mont işini ne yaptiniz kocaman bir sey de almak istemiyorum hamilelikten sonra giyemem diye. şimdiki montlarim oluyo aslinda ama sanki sona dogru göbekten kapanmayacak gibi
Evet bir anda taş gibi sertleşiyor karnım, içimde bir şeyler yapıyor sonra yavaşça yumuşayıp düzeliyor.Selam annelerşuan 18 haftalık hamileyim dün sabah sol tarafıma yatmış haldeydim ve yarı uyanık haldeyken birden bebeğim sağ tarafıma toplandı ve oradı sertleşti sırt üstü yattım biraz yarım saate düzeldi. Gün içnde ayaktayken farketmedim ama oturunca bi baktım yine sağ tarfa toplanmış karnım yamuk duruyordu. Sonra tekrar düzeldi birdaha olmadı. Bugün yarım saat önce oturur pozisyonda iken tekrar bebeğim sağ tarfa toplandı ve sağ tarafım sertleşti. Bunu yaşayan var mı normal bi durum mu sizce
Bugün kontrolüm vardı kontrolumde de aynısı denk geldi ve ultrosanda doktor kasılma görüidü maalesef kasılmaymışEvet bir anda taş gibi sertleşiyor karnım, içimde bir şeyler yapıyor sonra yavaşça yumuşayıp düzeliyor.
Kasılma derken bebeğin kasılması mı, rahim kasılması mı?Bugün kontrolüm vardı kontrolumde de aynısı denk geldi ve ultrosanda doktor kasılma görüidü maalesef kasılmaymış
Teşekkür ederimKasılma derken bebeğin kasılması mı, rahim kasılması mı?İnşallah ciddi bir şey değildir çok geçmiş olsun Doktor ne şekilde açıkladı
Açılma yokmuş iyi ki, stres yapmayın inşallah daha olmazTeşekkür ederimrahimde kasılma vardı rahim ağzına doğru. Alttan muayene etti açılmaya sebebiyet verebiliyomuş bazen açılma yoktu şükür 1 hfta boyunc böyle devam ederse tekrar gel dedi.
İnşallahAçılma yokmuş iyi ki, stres yapmayın inşallah daha olmaz
Kacinci haftadasiniz acaba bebeginizin boyuyla kilosu nasilBebem 10 gün önden gidiyormuş yediklerine dikkat et dedi yürüyüş yap dedi doktorum sağlıksız da beslenmiyorum ama daha az yersem de acıkıyorum şekerden şüphelendi 14 aralığa şeker yüklemesi randevusu verdi benim gibi var mı böyle önden önden bebesi büyüyen
Benimde bebek önden gidiyor ayrıca karın çapı da haftasına göre büyükmüş şekerli şeyleri azalt dedi meyve yiyorum ilaçları içemediğim için meyve suyu içiyorum çaydaki şekeri ve beyaz ekmeği kestim kek börek vs azalttım 24 haftada şeker yüklemesi yapalım dedi inşallah çıkmaz bir şeyBebem 10 gün önden gidiyormuş yediklerine dikkat et dedi yürüyüş yap dedi doktorum sağlıksız da beslenmiyorum ama daha az yersem de acıkıyorum şekerden şüphelendi 14 aralığa şeker yüklemesi randevusu verdi benim gibi var mı böyle önden önden bebesi büyüyen