Telefonla randevu aldım. Ben şuan 20+6 haftalık hamileyim. C. Tesi günü için aldım randevuyu. 21+3 olacak inşallahŞimdi baktım da Google yorumları çok iyi hep 5 puan vermişler. Ben de bir arayayım. Randevuyu size hemen verdiler mi? Biz henüz 17+6 dayız
Aslında doktoruma da sordum geçen hafta ama yönlendirmedi; ama dediğiniz gibi vücudun dengesi bozulmuş artık hormonlarla alakalı değil dedi doktor. Bu hafta da geçmezse gidicem zatenBir diyestisyen ile mi görüşseniz acaba intoleransınız mı oluştu bu dönemde bazı yiyeceklere
MerhabaDetaylı ultrason için şehir hastanesine gittim ama randevu yokmuş 12. Hafta gibi gelmem gerekliymiş geç gelmişimözele gideceğiz artık. Ankara'da var mı özel hastanede yaptıran önerebileceğiniz?
Bende 22+0 a aldım bilenler yardımcı olsunBen detaylı ultrason için Araşık’ın 14’üne randevu almıştım ama 22+4 olucam o gün. Çok geç değil mi? Sizce 1 veya 2 hafta erkene mi alsam?
24. Haftaya kadar gidebilirsin dedi bana doktorBen detaylı ultrason için Araşık’ın 14’üne randevu almıştım ama 22+4 olucam o gün. Çok geç değil mi? Sizce 1 veya 2 hafta erkene mi alsam?
Arabada mı tramvayda mı seyahat edeceksiniz daha çokBebek arabasi pusetli olanlardan alip oto koltugu almamak mi , ikisini de almak mi kafam cok karistisiz nasil yaptiniz
Benimde gittiğim bir doktor çok rahat beni bu rahatlık çokta mutlu etmiyor gibibaşka doktora gittiğimde başka seyler duyuyorum çünkü ins biter bir an önce
Tıp fakültesi bana 21+2 randevu verdi özel muayenede de 21 e verecekti arasında gün olsun diye 22+1 aldımBende 22+0 a aldım bilenler yardımcı olsun
ArabadaArabada mı tramvayda mı seyahat edeceksiniz daha çok
İlk 6 ay çok uyudukları için oto koltuğunda arabada uyuyakaldığında bebek arabasına takmak bebeği uyandırmadan rahat oluyorArabada
Mantikliİlk 6 ay çok uyudukları için oto koltuğunda arabada uyuyakaldığında bebek arabasına takmak bebeği uyandırmadan rahat oluyor
1 hafta erkene cektim randevuyu yine de; zaten bebis biraz önden gidiyor24. Haftaya kadar gidebilirsin dedi bana doktor
Hayırlı sonuçlarınız olsun inşallahTelefonla randevu aldım. Ben şuan 20+6 haftalık hamileyim. C. Tesi günü için aldım randevuyu. 21+3 olacak inşallah
Benim Yenimahalle devlet hastanesindeki doktorum da Dr. Ali İpek'i önermişti. Nasıl bir doktor ilgili miMerhaba
Hastane olarak bilmiyorum ama ben Eyüp Ekici ve Ali İpek'e yaptırdım, memnun kaldım.
Profesyonel, yaptığı işi iyi yapıyor, ben kalbinde parlaklık vs var mı diye sormuştum. Biz onları söylemiyoruz bile, sizi tedirgin edecek bir şey değil dedi. Yani ne söylenir ne söylenmez, ne karşı tarafı boşuna tedirgin eder, bunları kafasında tartıyor demek ki. Gördüğü şeyleri size söylüyor, şimdi şuraya bakıyorum, burada şu var gibi. Bende modül tespit etti, 5 mm dedi, doğum sonrası kontrol ettirin dedi, onu tespit etmek için iyice sağa sola döndürdü vs. İyi bir doktor. Ama önceden bahsetmiştim, bende kasılma olduğu için fotoğraf veremedi, o işin şov kısmı dedi. Bir de ben Ali Bey'e, gittiğim doktor vasıtasıyla muayene oldum, yani ortaklaşa da çalışıyorlarmış. Ali Bey, o kadın doğumcunun muayenehanesine geldi, ve o şekilde detaylı ultrasona baktı. Normalde CD vs filan veriyormuş herhalde ama bende sadece yazdığı raporu var, önceki doğumlarımda da detaylı ultrason CDsi vs yok, bir eksikliğini de yaşamadım.Benim Yenimahalle devlet hastanesindeki doktorum da Dr. Ali İpek'i önermişti. Nasıl bir doktor ilgili mi