annelik yolunda Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2024 770 854 26 Bugün 14:40 Konu Sahibi Cizi22 #7.301 Merhaba hanımlar mayıs anneleri grubundan geliyorum aranızda Bursa’da yaşayıp özel hayat hastanesine giden var mıdır? Eğer varsa hangi doktora gidiyorsunuz tavsiye eder misiniz? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba hanımlar mayıs anneleri grubundan geliyorum aranızda Bursa’da yaşayıp özel hayat hastanesine giden var mıdır? Eğer varsa hangi doktora gidiyorsunuz tavsiye eder misiniz? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
P Pinarbartu Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2020 2.135 5.871 31 Bugün 14:54 Konu Sahibi Cizi22 #7.302 Bugün iğrenç bi karin agrisi var me oturabildim ne yatabildim gecmiyo doktorun verdiği vitamine basladim o mu yapti acaba cok sinirim bozuldu
Bugün iğrenç bi karin agrisi var me oturabildim ne yatabildim gecmiyo doktorun verdiği vitamine basladim o mu yapti acaba cok sinirim bozuldu
C Crnfua Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2015 345 325 29 Bugün 15:37 Konu Sahibi Cizi22 #7.303 Selamlar tetanoz aşısı bekleyen varsa Tesadüfen sağlık ocağına yazdım aşı geldi mi diye geldi hemen gelirsen yapalım dedim bilginize
Selamlar tetanoz aşısı bekleyen varsa Tesadüfen sağlık ocağına yazdım aşı geldi mi diye geldi hemen gelirsen yapalım dedim bilginize