yok kuzum cumartesi yapicam ama randevuyu onceden aldim yer bulmasi zor oluyor kesinlestiricem cumartesi sabah ben de <3 senden guzel haber gelsin hadi bugunHamile misin cnm çok sevindim. Test yapmışsın erkenden
benim de dusuk sonrasi bozuldu bi 35 bi 32 bi 37 oldu ama ortalamaya baktigimda 34-35 oldugunu soyledim ben de, bakalim evet ultrasona gore duzelticektir zaten, hayirli olsun saglikla kucaginiza alin mis gibiiii :)Dongu gunleri ve gebelik haftaso olarak sizinle ayniyiz. Bende dun dayanamadim kontrole gittim 4,5 haftalik dedi. Son reglim 28 hazirandi. Fakat benim yumurtlamam gec olmus ve dongulerim de duzensiz oldugu icin ilerleyen surecte net bi hafta soyleyebiliriz dedi
Tamam canim hayirli haberlerle gel insallahEğer hamile çıkarsam ben almayı düşünüyorum cnm kan vericem daha vermedim çıkcam şimdi
Benimde göğüs hassasiyetim hiç yokKızlar belirtileri olan var mı? Benim ayakta durunca yada biraz yürüyünce bel ağrısı, geniz ve burun tıkanıklığı ve rahimde ara ara ağrılarım oluyor. Oğlumda bunlara ek göğüste hassasiyet vardı ama bu gebelikte göğüste hassasiyet yok.
Hayırlı olsun canım benimde 4 gün gecikme ile 165 çıktı dün akşam. Rabbim sağlıklı noksansız kucağımıza almayı nasip etsin.Kızlar Bugün kan sonuçlarım çıktı değerim 167 çıktı sizce nasıl sat 13 temmuzda. Yani 4. Haftamdayim
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallahKızlar Bugün kan sonuçlarım çıktı değerim 167 çıktı sizce nasıl sat 13 temmuzda. Yani 4. Haftamdayim
Aminn canimHayırlı olsun canım benimde 4 gün gecikme ile 165 çıktı dün akşam. Rabbim sağlıklı noksansız kucağımıza almayı nasip etsin.
Sağol canim umarım hepimizin hamileliği sorunsuz ilerlerHayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah
Grup açmak yasak diye biliyorumKızlar 2025 nisan anneleri olarak whatsapp grubu kuralım mı? Bütün belirtilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşırız. İnstagram fake hesabım var oraya yazın grup kuralım. Kullanıcı adı: mafecee
Benimde adet olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyor kahverengi lekelemem vardı 3 gündür dünden beri kesildi sanki bugün ilk defa kan verdim 4+5 teyim göğüste hassasiyet adet olacağım zamanlar normalde de oluyordu bende şu anda fark edilir bisey hissetmiyorum sadece uyku hali var biraz umarım demir eksikliğinden değildir bakalimKızlar belirtileri olan var mı? Benim ayakta durunca yada biraz yürüyünce bel ağrısı, geniz ve burun tıkanıklığı ve rahimde ara ara ağrılarım oluyor. Oğlumda bunlara ek göğüste hassasiyet vardı ama bu gebelikte göğüste hassasiyet yok.
Siz keseyi gördünüz müBenimde adet olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyor kahverengi lekelemem vardı 3 gündür dünden beri kesildi sanki bugün ilk defa kan verdim 4+5 teyim göğüste hassasiyet adet olacağım zamanlar normalde de oluyordu bende şu anda fark edilir bisey hissetmiyorum sadece uyku hali var biraz umarım demir eksikliğinden değildir bakalim
Cidden ya başka grupta vardı anlamadim hangisine girsem sonra bunu tercih ettim2025 nisan anneleri de bir tuhaf yahu. Biri whatsapp grubu kurmak ister, ki zaten burada yaptığımız da aynı şey. Bir kısmı paralel bir grup kurmuş ordan devam ediyor. Enteresan.
Katılıyorum ya o grup neden var acaba hangisini takip edeceğimi şaşırdım. Grupta bir dağınıklık var. Mart anneleri daha güzel sanki2025 nisan anneleri de bir tuhaf yahu. Biri whatsapp grubu kurmak ister, ki zaten burada yaptığımız da aynı şey. Bir kısmı paralel bir grup kurmuş ordan devam ediyor. Enteresan.
Yok gitmedim henüz sağlık ocağında kan verdim kadin doguma 6-7. Hafta gibi kalp atışı için gitmeyi planlıyorum ilk gebeligim olsa çoktan gitmiştim amaSiz keseyi gördünüz mü
İki gruba ilk defa denk geldim ben deKatılıyorum ya o grup neden var acaba hangisini takip edeceğimi şaşırdım. Grupta bir dağınıklık var. Mart anneleri daha güzel sanki
Aynen canımİki gruba ilk defa denk geldim ben desabit başlık bu zaten
2 yil once de ben nisan annelerindeydim o zaman da mart anneleri daha aktif ve daha guzeldiKatılıyorum ya o grup neden var acaba hangisini takip edeceğimi şaşırdım. Grupta bir dağınıklık var. Mart anneleri daha güzel sanki