Evet onlar hep oluyor. O haftalarda tutunmaya çalıştığından, sonrasında embriyo geliştiği ve rahim büyüdüğü için ağrıyormuş. Benim tüp bebek olduğu için biraz tedirgin geçiyor sürecimBen 4+2 yim hala adet sancısı gibi sancılarım var , bulantılarım başlamadı
Kaçıncı haftada gördünüz keseyi benim bugün 4+0. bulantım birkaç gündür hafif var ve karnımın alt kısmına adet ağrısı şeklinde ağrı girip çıkıyorKızlar bir şey soracağım. Bulantılar kaçıncı haftada başlıyor, bir de kasıklarınızda bölgesel ağrılar oluyor mu? Benim ağrım sağ tarafta daha yoğun oluyor. Kesemizi gördük bu arada
5.haftada gördük keseyi, pazartesi de inşallah kalp atışını duymaya gideceğiz. Bulantılarınız erken başlamış, gerçi kişiden kişiye değişiyormuş sanırımKaçıncı haftada gördünüz keseyi benim bugün 4+0. bulantım birkaç gündür hafif var ve karnımın alt kısmına adet ağrısı şeklinde ağrı girip çıkıyor
Ben mesaj yazdım yöneticilik ve tablo oluşturmak için bilgilerimizi yazalım diye birkaç arkadaş dışında kimseden ses çıkmadıSevgili kızlar bu grubun şeysi yok mu tablosu
Karından mi göründü?5.haftada gördük keseyi, pazartesi de inşallah kalp atışını duymaya gideceğiz. Bulantılarınız erken başlamış, gerçi kişiden kişiye değişiyormuş sasanırım
Evet doktor zayıfım diye üsten bakalım dedi. Çok küçük göründü şükürKarından mi göründü?
Biz 7 haftayı bitirdik benim hamileliklerim felaket geçer erken başlıyor belirtilerde5.haftada gördük keseyi, pazartesi de inşallah kalp atışını duymaya gideceğiz. Bulantılarınız erken başlamış, gerçi kişiden kişiye değişiyormuş sanırım
Benim de çok fazla bulantım yok. Arada oluyor sabahları mide ekşimesi oluyor ama koku hassasiyetim çok fazlaBiz 7 haftayı bitirdik benim hamileliklerim felaket geçer erken başlıyor belirtilerde
Yaa güzel olurdu olsaydıBen mesaj yazdım yöneticilik ve tablo oluşturmak için bilgilerimizi yazalım diye birkaç arkadaş dışında kimseden ses çıkmadıkimse bilgi yazmadı
Sağlıklı geçer inşallah rahat olmaya çalışın keseyi de görmüşsünüz zatenEvet onlar hep oluyor. O haftalarda tutunmaya çalıştığından, sonrasında embriyo geliştiği ve rahim büyüdüğü için ağrıyormuş. Benim tüp bebek olduğu için biraz tedirgin geçiyor sürecim
Bilgi için miydi o ben yöneticilik için sanmıştım.Ben mesaj yazdım yöneticilik ve tablo oluşturmak için bilgilerimizi yazalım diye birkaç arkadaş dışında kimseden ses çıkmadıkimse bilgi yazmadı
Benim bildiğim aldığı fayda azalır onun yerine diğeri için saklarsın ama ney bilmiyorum bilgimin kefili değilimKizlar bisey sorucam ama biraz sacma olabilirSimdi nasip olursa bu gebelik devam ederse dogum yaptigimda kizim 2 yasinda falan olucak. Eger bu sefer sutum yeterli olursa mesela sagdigim sutlerden icerse kizima da verebilir miyim sonucta 3 yasina kadar emen bebekler var. Yoksa icse bile artik bi faydasi olmaz mi
Bilmiyorum ama bende de yok :)Kızlar göğüs hassasiyetinin hiç olmaması normal mi
Kizimi cok az emzirebildim de o yuzden icimde kaldi acaba dedim belki bu sefer dogru yonetebilirim emzirme donemini ona da faydasi olur vicdanen de rahatlarim birazBenim bildiğim aldığı fayda azalır onun yerine diğeri için saklarsın ama ney bilmiyorum bilgimin kefili değilim
Bunda vicdan azabı yapacak bir şey yok canım ya zaten bakmışsın beslemişsin bırakıp giden bir sürü kişi var onun nasibi o kadarmışKizimi cok az emzirebildim de o yuzden icimde kaldi acaba dedim belki bu sefer dogru yonetebilirim emzirme donemini ona da faydasi olur vicdanen de rahatlarim biraz
Oyle tabi elimden geleni yaptim olmadi sagarak vermeye calistim ama bi yerden sonra kesildi sütüm. Neyse zaten bunlari dusunmek icin cok erkenBunda vicdan azabı yapacak bir şey yok canım ya zaten bakmışsın beslemişsin bırakıp giden bir sürü kişi var onun nasibi o kadarmış