Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aynen öyle bende öyle düşünüyorum stresten vücudumuzu kendimiz bu hale getiriyoruz hepsi psikolojik
Yani mesela elin ayağın terliyor ya şimdi hamileysen diyeceksin ki belirti Aslında alakası yok onunla bence . Ben kızımı 8 gün kala öğrendim diye kasıp atmalarımı hamilelik sanmıştım ama bence o da denk gelmişti tamamen

Canım benim bazı aylar çok üşüme oluyor bazı ay terliyor bu ay geceleri çok yer aattım ayaklarım da yandı Ama dediğim gibi benim için artık hiçbir şey belirti olmadığı için normaldir diyebiliyorum. 🙈
Benim ellerim normal ısıda terliyo ama ayaklarım soğuk terli ama anlamadım sanırım günüme kadar kafamda kurmaya dewam edicem 🥹🤣

kızlar ovitrelle iğne olmuştum çarşamba günü. Cuma sabah 4.30da ilişki oldu (36 saat sonrası) ama bugün sabah 3.30 gibi sağ yumurtalığıma birkaç saniyeliğine çok kötü sancı girdi. Hiç böyle olmamıştı. Acaba yumurtam daha geç mi çatladı? Çünkü 36 saat sonradında hiçbir ağrım yoktu

Kızlar Günaydın ben rüyamda test yapıyordum ve negatif olduğunu gördüm rüyaların tersi çıkar derler ya yine bir kurtlandım regliye 6 gün kala yapmıştım negatife aldım Yarın 3 gün kalıyor Sizce Yarın yapsam mı Hadi bugün de tutayım kendimi desem
Yapma canım, geçikmen olursa yaparsın negatif çıkınca dahada üzülüyorsun

Kızlar Merhaba yumurtlama dönemimdeyim hergünü değerlendiriyorum ama dün akşamdan beri kasıklarımda batmalar ve sızlamalar olmaya başladı hatta gece ağrısı sürekli uyandırdı bacağımda da aynı şekilde çok ağrılar oldu bugün yine devam ediyor ağrılar vajinamda özellikle sağ kasığımda belimde ağrılar var yumurtlama veya çatlama belirtisi mi bu?

Selamm kızlarr :KK200:
Ben bu ay ovülasyon takibi yapıyorum. Laboquick ile yapıyordum çatlamayı kaçırmamak için bir gebenin günlüğünü de yaptım bugün. Kaset olan laboquick. Rica etsem yorumlar mısınız? Labo’da tam pik değil gibi geldi. Bir gebein günlüğü de hangi çizgi c hangisi t emin olamadım :KK64:İkisini de bugün yaptım

Eklentiler

• IMG_5167.jpeg
    IMG_5167.jpeg
    52,3 KB · Görüntüleme: 16
Ben bu ay ovülasyon takibi yapıyorum. Laboquick ile yapıyordum çatlamayı kaçırmamak için bir gebenin günlüğünü de yaptım bugün. Kaset olan laboquick. Rica etsem yorumlar mısınız? Labo’da tam pik değil gibi geldi. Bir gebein günlüğü de hangi çizgi c hangisi t emin olamadım :KK64:İkisini de bugün yaptım
Bugün döngümün 16. Günü. Ortalama 30 günde bir regl oluyorum

Yarın veya akşam pik olabilir, bugün dahil silikleşene kadar hergünü değerlendir bence 😍

X