- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.741
Canım bu kullandığın hangi uygulama bende bu ay ovu takibi yapcam regl olursam böyle kaydedeceğim Bi uygulama arıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastalandım canm ya tam saatınde hem de gece catladı demiştim ya :) yne 14.gün gece oldum. Ay test yapmadım mııı nedennnaaa hastalandın mı benim 2 gün geçti
Olur o zaman hatta istersen vucut ısına bak adet günü duserse test ble yapmazsın beklersin cnm o gün deKuzum tek bi tane war yakında nöbetçi eczanede yok hem daha 4 gün war yine hayal kırıklığına uğramayayım salı yapayım diyorum Bi gün kala
Pek ümidim yok bu ay zaten akışına bıraktım teşekkür ederimDeğerlendirdiysen eğer sıkıntı yok canm Rabbim nasip ederse olur
Bakalım sen regl oldun muOlur o zaman hatta istersen vucut ısına bak adet günü duserse test ble yapmazsın beklersin cnm o gün de
Şöyle atayım ben size bugün biraz kalçalarım ve belim ağıtıyor belirti mi bilmiyorum ama ara ara afedersiniz vajina batması oluyor2. Testte hemen catlamaya baslamıs görünüyor bence. Ayın kacıydı
İyiyim canım bende işteyim meme hassasiyetim var iki gündür çok acıyor son bit testim kalmıştı sabah yaptım negatif artık teste ara verdimGünaydin iyiyim sen nasilsin canim
FemometerCanım bu kullandığın hangi uygulama bende bu ay ovu takibi yapcam regl olursam böyle kaydedeceğim Bi uygulama arıyorum
Saol cnmFemometer
Evet oldum canm tam saatımdeBakalım sen regl oldun mu
Ay canım yeni regl yeni umut o zamanEvet oldum canm tam saatımde
Rica ederimSaol cnm
Ben pek uzman degılım ovu konusunda faakt bildiğim pikten sonra az silikleşince lh düşüyor demek tmamen silik olması gerekiyorsa 15ınde baya silik 20snde dha da bel ve vajına agrısı varsa minik minik bugun de olmus olablrŞöyle atayım ben size bugün biraz kalçalarım ve belim ağıtıyor belirti mi bilmiyorum ama ara ara afedersiniz vajina batması oluyor
Amin Ne belirtiler yaşadım neler o yüzden ben de artık drlara inanıyorum erken gebelik belrtisi yok. Sadece spermler vücutta dye batmalarımız oluyor. Dıgrrlerı de denk geliş sadeceAy canım yeni regl yeni umut o zaman
Kızlar bende femometer neden yüklenmiyor ates olcerle birleştirileblen uygulaması ckıyor playstoreda sadece yazın kullanıyorudm. HalbukıFemometer
Bende salı yada Çarşamba öylesine yapcam beraber yapalımKuzum tek bi tane war yakında nöbetçi eczanede yok hem daha 4 gün war yine hayal kırıklığına uğramayayım salı yapayım diyorum Bi gün kala
Aynen canımTam anlamıyla katılıyorum korunmasız ilişkiye baslayınca vücut alışık olmadığı ıcn spermlere karşı bi tepkime oluyormuş ben de bir drdan dinledim:) artık ıcerde canlı küçük şeyler var cok normal karşılıyorum o yüzden ağrışarı ben de yanı pskolojk degıller
Test yapmadinizmiaaa hastalandın mı benim 2 gün geçti
İnşallahBen pek uzman degılım ovu konusunda faakt bildiğim pikten sonra az silikleşince lh düşüyor demek tmamen silik olması gerekiyorsa 15ınde baya silik 20snde dha da bel ve vajına agrısı varsa minik minik bugun de olmus olablr
Aynen öyle bende öyle düşünüyorum stresten vücudumuzu kendimiz bu hale getiriyoruz hepsi psikolojikAmin Ne belirtiler yaşadım neler o yüzden ben de artık drlara inanıyorum erken gebelik belrtisi yok. Sadece spermler vücutta dye batmalarımız oluyor. Dıgrrlerı de denk geliş sadece