Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ufak parça tahin helvası yada varsa tahin bir çay kaşığı benimkini geçiriyor deneyin istersenizAyy midem çok yanıyor. Devamlı rennie içiyorum artık. Süt filan fayda etmiyor.
Ne güzel haberler. Sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün inşallahSelam benim biliyorsunuz önce beta değerlerim düzgün değildi sonra dış gebelik mi dediler . Sonra değilmiş ama kese yerinde değil dediler o bitti kese yerine geldi ama bebek yok sonra bebek var yolk var kalp atışı yok derken kalp atışı zayıftı arada kanamalar vs en son kalp atışı iyi kese şekli kötü dediler. Bugün artık direnişçi ufaklık bunu da halletti her şey çok iyi bebeğe benziyor artık 2,39 boyunda ve kesesi düzelmiş. Artık üç hafta sonra ikili test ve nifty için çağırdılar.. dua eden herkese teşekkürler. Eki Görüntüle 3475834
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Bu görüntü kaçıncı haftaya ait acaba ?Selam benim biliyorsunuz önce beta değerlerim düzgün değildi sonra dış gebelik mi dediler . Sonra değilmiş ama kese yerinde değil dediler o bitti kese yerine geldi ama bebek yok sonra bebek var yolk var kalp atışı yok derken kalp atışı zayıftı arada kanamalar vs en son kalp atışı iyi kese şekli kötü dediler. Bugün artık direnişçi ufaklık bunu da halletti her şey çok iyi bebeğe benziyor artık 2,39 boyunda ve kesesi düzelmiş. Artık üç hafta sonra ikili test ve nifty için çağırdılar.. dua eden herkese teşekkürler. Eki Görüntüle 3475834
Cok sevindim canim.masallah neler atlatti bu kuzuuubu arada kac haftaliksinizSelam benim biliyorsunuz önce beta değerlerim düzgün değildi sonra dış gebelik mi dediler . Sonra değilmiş ama kese yerinde değil dediler o bitti kese yerine geldi ama bebek yok sonra bebek var yolk var kalp atışı yok derken kalp atışı zayıftı arada kanamalar vs en son kalp atışı iyi kese şekli kötü dediler. Bugün artık direnişçi ufaklık bunu da halletti her şey çok iyi bebeğe benziyor artık 2,39 boyunda ve kesesi düzelmiş. Artık üç hafta sonra ikili test ve nifty için çağırdılar.. dua eden herkese teşekkürler. Eki Görüntüle 3475834
9+0Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Bu görüntü kaçıncı haftaya ait acaba ?
9 olduk sadece 1 gün ileri çıktıCok sevindim canim.masallah neler atlatti bu kuzuuubu arada kac haftaliksiniz
Çok sevindim sizin adınızaSelam benim biliyorsunuz önce beta değerlerim düzgün değildi sonra dış gebelik mi dediler . Sonra değilmiş ama kese yerinde değil dediler o bitti kese yerine geldi ama bebek yok sonra bebek var yolk var kalp atışı yok derken kalp atışı zayıftı arada kanamalar vs en son kalp atışı iyi kese şekli kötü dediler. Bugün artık direnişçi ufaklık bunu da halletti her şey çok iyi bebeğe benziyor artık 2,39 boyunda ve kesesi düzelmiş. Artık üç hafta sonra ikili test ve nifty için çağırdılar.. dua eden herkese teşekkürler. Eki Görüntüle 3475834
Fazlasıyla sessiz ben de bu aralar mide bulantilarindan dolayı yazamıyorum beni çok zorluyor. İleri ki haftalarda daha aktif Bi grup olur insallahen sessiz grup bizimki galiba
Çay mide bulantısından dolayı tiksinme oldu bende.Bana göre 5 6 bardak fazla doktorunuz daha iyi bilir tabi. Benim doktorum haftada bir kaç defa kahve içebilirsin demişti ama ben haftada Bi kere tuketiyorum en fazlaBir şey sormak istiyorum. Çay içiyor musunuz? Kahveyi bıraktım ama günde 5 6 bardak çok açık çay içiyorum. Tüp bebek ile gebe kaldım, henüz takibimi yapacak doktor arayışındayım . O yüzden buradan soruyorum. 7 haftalık benim.
Maşallah kocaman olmuş annesi sağlıkla gelsin inşallahSelam benim biliyorsunuz önce beta değerlerim düzgün değildi sonra dış gebelik mi dediler . Sonra değilmiş ama kese yerinde değil dediler o bitti kese yerine geldi ama bebek yok sonra bebek var yolk var kalp atışı yok derken kalp atışı zayıftı arada kanamalar vs en son kalp atışı iyi kese şekli kötü dediler. Bugün artık direnişçi ufaklık bunu da halletti her şey çok iyi bebeğe benziyor artık 2,39 boyunda ve kesesi düzelmiş. Artık üç hafta sonra ikili test ve nifty için çağırdılar.. dua eden herkese teşekkürler. Eki Görüntüle 3475834
Folbiol kullanıyorumKızlar folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Bende aynı şeyleri düşündüm gerçekten çok zor çok cocuklular nasıl başarmış diye düşündüm.Bugün midem çok ekşiyor ve bulanıyor Allahım şu günler bir geçse cidden aşırı zorlanıyorum…Yani hayatta herşey üreme üzerine kurulmuş olsaydı bence gebelik çok kolay ve cezbedici bir süreç olurdu ama değil Valla eskiden kadınlar 5-6 kez bu süreci nasıl yaşıyormuş, nasıl yapıyorlarmış pes…
Oooo maşallah ikiz bebek çok severim.her hamilelik için riskler var gözünüzü korkutmayın en baştan rabbim kolay bir hamilelik geçirmeyi selametle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar bizim varla yok arası bir kese daha vardı ve kesin ogrendikki ikiz gebelikmis çok tepkisizim risklerinden dolayı korkuyorum
Güzel duanız için çok teşekkür ederim çok kaybim oldu artık korkmamak elde olmuyor ama böylesi belki daha hayırlıdır diyorum. Rabbım herseyin en güzelini bilirOooo maşallah ikiz bebek çok severim.her hamilelik için riskler var gözünüzü korkutmayın en baştan rabbim kolay bir hamilelik geçirmeyi selametle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah