• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    90
Selamlar, hosgeldiniz hayirli olsun allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah🙏🏻 Baslikla artik ben ilgilenmiyorum kimse de almak istemiyor. Tablo guncellenemedi bu yuzden. Ama en kisa surede ekler birisi umarim🙏🏻
Teşekkürederim. Hoşbulduk. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle🙏❤️

günaydın kızlar,
dün kan verdim beta hcg 6000 çıktı uygulmaya göre 4+2yim normal mi sizce henüz doktora gitmedim biraz zaman geçtikten sonra gitmek istiyorum, sizin nasıldı bu tarihlerde beta hcgniz
Değeriniz çok güzel baya da yüksek.çoğul gebelik olabilir. ama erken yumurtlamışta olabilirsiniz tabi.hayırlı olsun inşallah 🙏

göğüslerinin ucu koyulaşıp böyle pütür pütür birşeyler olan var mı yoksa sadece bende mi valla bazen vücudumu yeniden tanıyormuşum gibi geliyor :KK70:
Benim ilk hamileliğimde olmuştu. Sanki afedersin ortaları yarılmıştı yani toplu durmuyordu kafayı yiycektim . Simsiyah olmuştu birde. Ama o yuvarlak kısmıda siyahlaştı hatta böyle sivilce gibi şeyler çkktı ama doğumdan sonra baya bildiğiniz hepsi kuruyup döküldü. Bu hamileliğimde sadece uçlar koyulaştı şimdilik bakalım daha yolun başındayım 😀

Değeriniz çok güzel baya da yüksek.çoğul gebelik olabilir. ama erken yumurtlamışta olabilirsiniz tabi.hayırlı olsun inşallah 🙏
aslında yumurtlama testi yapmıştım günü yakalamıştım ama korktumda yüksek gelip kötü olaylar yaşayanda var yüksek gelip ikizleri üçüzleri olanda var, doktoruma sordum pazartesi randevu aldım inşallah her şey yolundadır

aslında yumurtlama testi yapmıştım günü yakalamıştım ama korktumda yüksek gelip kötü olaylar yaşayanda var yüksek gelip ikizleri üçüzleri olanda var, doktoruma sordum pazartesi randevu aldım inşallah her şey yolundadır
Benim ilk gebeliğimde 5+0 da öğrenmiştim değer 26.000di, çok yüksek diye korktum meğer tek gebelik ve gayet normalmiş o değer, sadece erken yumurtlama olmuş 1 hafta o yüzden korkmayın ben de mol gebelik mi diye zehir etmistim kendime, dr’a gidin keseniz görünecektir hayırlısıyla

Benim ilk gebeliğimde 5+0 da öğrenmiştim değer 26.000di, çok yüksek diye korktum meğer tek gebelik ve gayet normalmiş o değer, sadece erken yumurtlama olmuş 1 hafta o yüzden korkmayın ben de mol gebelik mi diye zehir etmistim kendime, dr’a gidin keseniz görünecektir hayırlısıyla
allah razı olsun içime su serptiniz, çok stres çok paniğim.
ilk gebeliğimde kalbi durdu bu ikincisi ondan dolayı çok korku var

Bugün midem çok ekşiyor ve bulanıyor 😣 Allahım şu günler bir geçse cidden aşırı zorlanıyorum…Yani hayatta herşey üreme üzerine kurulmuş olsaydı bence gebelik çok kolay ve cezbedici bir süreç olurdu ama değil 😂 Valla eskiden kadınlar 5-6 kez bu süreci nasıl yaşıyormuş, nasıl yapıyorlarmış pes…

Benim ilk hamileliğimde olmuştu. Sanki afedersin ortaları yarılmıştı yani toplu durmuyordu kafayı yiycektim . Simsiyah olmuştu birde. Ama o yuvarlak kısmıda siyahlaştı hatta böyle sivilce gibi şeyler çkktı ama doğumdan sonra baya bildiğiniz hepsi kuruyup döküldü. Bu hamileliğimde sadece uçlar koyulaştı şimdilik bakalım daha yolun başındayım 😀
çok korkmuştum böyle mi kalacak diye içimi rahatlattınız

beezuus beezuus Merhaba, beni de eklerseniz çok sevinirim. Anna Adı:nebula, Yaş:38; Kaçıncı Çocuk:2, SAT:11.07.2024, Kese:6+3, Kalp Atışı:7+2, Başlangıç Kilo:76,5, Tahmini Doğum:17.04.2025

Çok teşekkürler

Ben de bugün kontrolden geldim 6+1 haftalığım bize kalp atışını duyamadım bir de rahimde kanama alanları var dedi kanamam da yok doktor dedi eğer kanaman olursa gel olmazsa 10 gün sonra tekrar gel benim gibi bu durumu yaşayan var mı?
Canım benimde geçen cuma kanamam oldu, apar topar hastaneye gittik bebek iyi ama kanama alanı mevcut🥺 düşük riski var dedi doktor. Salı günü kendi doktoruma gittim bebek iyi ama kanama alanı devam ediyor, ise devam edebilirsin ama kendini çok yorma dedi. Kanama durumum acile gittiğim gün dışında bir daha olmadı ama korkuyorum bende. İnşallah bebislerimize bir şey olmaz🙏

Selam kızlar ben geçen hafta doktora gittiğimde 3 gün felan ultrasonda gerideydi bugün doktorum tam uyumlu dedi 7+1 kalp atışını zaten geçen hafta duymuştuk yine duyduk herşey yolunda dedi bulantılarım için prilam kötü yapmıştı beni dedim dedi yapar yani bol bol uyu dedi bu ayı atlatalım uyuyarak bulantılarını en az hissedersin dedi maalesef uyuyamıyorum çünkğ bir kızım daha var . Bakalım idare edecez artık bir şekilde biran önce şu bulantılar bitse

Selam kızlar ben geçen hafta doktora gittiğimde 3 gün felan ultrasonda gerideydi bugün doktorum tam uyumlu dedi 7+1 kalp atışını zaten geçen hafta duymuştuk yine duyduk herşey yolunda dedi bulantılarım için prilam kötü yapmıştı beni dedim dedi yapar yani bol bol uyu dedi bu ayı atlatalım uyuyarak bulantılarını en az hissedersin dedi maalesef uyuyamıyorum çünkğ bir kızım daha var . Bakalım idare edecez artık bir şekilde biran önce şu bulantılar bitse
Aynı durumdayız benim de 2 yaşında oğlum var kafamı koyup dinlenemiyorum. Eskiden uyuyunca film izler kitap falan okurdum şimdi uyumasını bekliyorum ki ben de uyuyayım. Çocuksuz hamilelik çok kolaymış meğer. Bir de memeden kesmeyle uğraşıyorum zaten emzirmek bile başlı başına bir halsizlik sebebi hamileyken iyice katlandı. Bugün ilk defa kustum ve biraz iyi oldum Allah yardımcımız olsun 🥲

Aynı durumdayız benim de 2 yaşında oğlum var kafamı koyup dinlenemiyorum. Eskiden uyuyunca film izler kitap falan okurdum şimdi uyumasını bekliyorum ki ben de uyuyayım. Çocuksuz hamilelik çok kolaymış meğer. Bir de memeden kesmeyle uğraşıyorum zaten emzirmek bile başlı başına bir halsizlik sebebi hamileyken iyice katlandı. Bugün ilk defa kustum ve biraz iyi oldum Allah yardımcımız olsun 🥲
Amin gerçekten çocukla çok zormuş ben ilk gebeliğimde böyle değildim kötü değildim diyorum da bence çocuk yoktu yatıyordum diye muhtemelen hissetmiyordum çoğu şeyi dinleniyordum çünkü. Allah yardımcınızmolsun sizin bebek de küçük müş benimki 5 yaş öğlen uykusu da yok keşke uyusa biraz dinlensem . Haftaya inşallah okul açılacak anaokulu umarım çabuk alışır da giderse bende dinlenirim biraz.ben de kusmaktan korkuyorum tutuyorum kusmuyorum da rahatlarım belki ama yapamıyorum of çok kötü bulantılar ama ya

Back