Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sizinde benim gibi arada 3 gün fark çıkmış. Doktor bana bir sorun yok demişti sizede öyle söyledi mi acaba ben hala endişeleniyorum
Doktor hiçbirşey demedi çok normal gibi 5+6 dedi bende o an farketmedim sonra çıkınca uygulamaya göre 6+2 yim diye düşündüm de doktor birşey olsa söylerdi ya zaten herkes ilerledikçe tam oturuyor bu tarihler diyor ya ben çok takılmadım o yüzdsn

benim de öyle bir iki gün oynuyor hep ama doktor bi yerde oturacak düzene dedi bekliyorum zaten bebiş daha karpuz çekirdeği kadar neye göre değerlendirecek.

Arkadaşlar yeniyim liste icin bilgi vermem gerektigini bilemedim
24 yaş
Sat 03.07.24
Tahmini doğum 9nisan 2025
7+2de kalp atışı duyuldu fakat yurtsıdında oldugum icin 2 hafta doktora gidememiştim.
Tsh ilacı kullanıyorum

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben hep hayal kurardım bi erkek bi kız diye. Sonuçta şuan ilk gebeliğimi yaşıyorum kız erkek hangisi gelirse sağlıklı olsun tabiki. Hani 4 oğlum var 5. Kız olsun gibi bi durum yok sadece herkes moda girdi ve eşim çok heyecanlanıp herkesi arayıp erkek galiba falan dedi. Malesef kimse o galibayı duymuyor hmm erkek diyor yani her şey pata küte oldu ve strese girdim işte ne denir bilmiyorum. Ama sonuc olarak Dediğiniz gibi inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız. Kolay adapte oluruz.

erkek kız bunların hiç önemi yok benim doktorumda kalp atışından erkek olabilir dedi de ben hiç önemsemedim bile ben çok kız istiyorum eşimde kız çocuklarını çok sever hayırlısı neyse o olsun herkes için

Herkese merhaba arkadaşlar. Bende yeninkatildim aranıza. Umarım Rabbım isteyen herkese nasip eder.
Yaşım 37
3. Çocuğum
Sat düzensizdi ama yinede yazayım 1. Temmuz
Bugün keseyi gördüm 4+2
2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim

Kalp atışı kaçtı ki öyle dedi doktor, ordan da mı tahminde bulunuluyormuş

Prilam ile alakalı değildir o bence. Genel olarak hamilelik aşırı uyku yapıyor.

Merhaba Kızlar Nasılsınız

Kaç gündür giremedim malesef, pek iyi değilim heterotopik gebelik şüphem var. Dün 4+2de minik bir kese gördük ve büyükte bir kistim var doktorum o kistin dış gebelik olabileceğinden şüphelendi, bir miktarda rahmimde sıvı birikimi var. Bugün tekrar beta verdim, artış normal görünüyor.
Ama birdaha ki kontrolüm cuma günü o gün netleşecek durum, dualarınıza talibim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…