Hadi yaGünaydın canım hamilelikte lazer epilasyon yasak diye biliyorum
7+4 de kalp atışı ve bebeği gördüm karındanBenim doktorum alttan muayene yapmıyor. 5+2 de karından sadece keseyi görebildim. Salı günü 7+2 de tekrar gideceğim. Karından yapılan ultrasonda artık bebeği ve kalp atışını görebilirim değil mi? Sizin karından ne zaman görüldü?
Yoktur bence, bende aynı durumu yaşadım. 7+4 de duydum kalp atışınıGünaydın kızlar 6+4 bugün kontrole gittim kese görüldü bebek tam görülmedi ama oluşum aşamasında dendi. Kalp atışına erken dedi bakmadı bile Dr. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Stres yapmama gerek yoktur değil mi?
Ben de 7+1 de göremedim kalp atışı. Bu hafta 8+1 de tekrar gideceğim umarım görebiliriz bu kez .7+4 de kalp atışı ve bebeği gördüm karından
Stres yapma canım bişi olmaz gayet normalGünaydın kızlar 6+4 bugün kontrole gittim kese görüldü bebek tam görülmedi ama oluşum aşamasında dendi. Kalp atışına erken dedi bakmadı bile Dr. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Stres yapmama gerek yoktur değil mi?
Stres yapma canım bişi olmazGünaydın kızlar 6+4 bugün kontrole gittim kese görüldü bebek tam görülmedi ama oluşum aşamasında dendi. Kalp atışına erken dedi bakmadı bile Dr. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Stres yapmama gerek yoktur değil mi?
bana doktorum önceki gebeliğimde yaptırabilirsin demişti bu arada ama sorun siz yine seHadi yadoktora mı gitsem napsam acaba
Hayır hiç stres yapma çünkü benim 7+0 da bile bebek gözükmedi sadece alttan muayene ile bebek ve kalp atışı gözüktüGünaydın kızlar 6+4 bugün kontrole gittim kese görüldü bebek tam görülmedi ama oluşum aşamasında dendi. Kalp atışına erken dedi bakmadı bile Dr. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Stres yapmama gerek yoktur değil mi?
Ben hamileliğimin başında bilmeden botoks yaptırmıştım. Doktora bunu söylediğimde, sütten kesilene kadar bir daha yaptırmak yok dedi. Yine danış elbette ama botoksa izin verilmiyor maalesefBen de saçımı boyatmak istiyorum bir an önce ya; diplerim geldi çok fenaVe botoks…Yaptırılabilir mi acaba? Doktoruma sorucam.
Umarım beni 12.haftada çağırdı artık ikili test için o daBen de 7+1 de göremedim kalp atışı. Bu hafta 8+1 de tekrar gideceğim umarım görebiliriz bu kez .
Evet arkadaşım da emzirme bitene kadar yaptırmadıBen hamileliğimin başında bilmeden botoks yaptırmıştım. Doktora bunu söylediğimde, sütten kesilene kadar bir daha yaptırmak yok dedi. Yine danış elbette ama botoksa izin verilmiyor maalesef
Teşekkür ederim canım inşallahHayır hiç stres yapma çünkü benim 7+0 da bile bebek gözükmedi sadece alttan muayene ile bebek ve kalp atışı gözüktü
Hayır sorun yok sadece tam verim alınmıtorKızlar günaydın, cumartesi lazer epilasyon yaptırdım ama bebeğe zararı olur diye hiç düşünmedim. Sonrasında birkaç kişi yaptırmasaydın keşke dedi. Sizin bir fikriniz var mıı, siz yaptırıyor musunuz?
TeşekkürlerHayır sorun yok sadece tam verim alınmıtor
Ben de boya ve botoks/dolgu yaptırmamalıyız diye biliyorummBen de saçımı boyatmak istiyorum bir an önce ya; diplerim geldi çok fenaVe botoks…Yaptırılabilir mi acaba? Doktoruma sorucam.
Sağlıklı olsunlarda bizler gec duyalım sorun yok dediginiz gibi önümüzde uzun bir yol var cok duyarız onlar iyi olsunlar yeterTamam, gördüyse doktor sıkıntı yok o halde. Ne mutlu size ve bebişe. Daha önümüzde çook haftalar var, elbette duyarsınız. Sağlıkla gelsin
Geçen hafta bulantım çoktu fakat 7+5’te bir şeyim yokmerhaba 7+3'de belirti yaşamayan var mı?