Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar 6+4 bugün kontrole gittim kese görüldü bebek tam görülmedi ama oluşum aşamasında dendi. Kalp atışına erken dedi bakmadı bile Dr. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Stres yapmama gerek yoktur değil mi?

7+4 de kalp atışı ve bebeği gördüm karından

Yoktur bence, bende aynı durumu yaşadım. 7+4 de duydum kalp atışını

Stres yapma canım bişi olmaz
Hadi ya doktora mı gitsem napsam acaba
bana doktorum önceki gebeliğimde yaptırabilirsin demişti bu arada ama sorun siz yine se

Ben de saçımı boyatmak istiyorum bir an önce ya; diplerim geldi çok fena Ve botoks…Yaptırılabilir mi acaba? Doktoruma sorucam.

Hayır hiç stres yapma çünkü benim 7+0 da bile bebek gözükmedi sadece alttan muayene ile bebek ve kalp atışı gözüktü

Ben de saçımı boyatmak istiyorum bir an önce ya; diplerim geldi çok fena Ve botoks…Yaptırılabilir mi acaba? Doktoruma sorucam.
Ben hamileliğimin başında bilmeden botoks yaptırmıştım. Doktora bunu söylediğimde, sütten kesilene kadar bir daha yaptırmak yok dedi. Yine danış elbette ama botoksa izin verilmiyor maalesef

Ben hamileliğimin başında bilmeden botoks yaptırmıştım. Doktora bunu söylediğimde, sütten kesilene kadar bir daha yaptırmak yok dedi. Yine danış elbette ama botoksa izin verilmiyor maalesef
Evet arkadaşım da emzirme bitene kadar yaptırmadı Napalım bekleyecegiz mecbur

Hayır sorun yok sadece tam verim alınmıtor

Tamam, gördüyse doktor sıkıntı yok o halde. Ne mutlu size ve bebişe. Daha önümüzde çook haftalar var, elbette duyarsınız. Sağlıkla gelsin
Sağlıklı olsunlarda bizler gec duyalım sorun yok dediginiz gibi önümüzde uzun bir yol var cok duyarız onlar iyi olsunlar yeter

Kızlar 7. 8. haftada kahverengi lekesi olan var mı ben duphaston kullanıyorum ama ara ara lekelenmem oluyor doktora geçen hafta söylemiştim duphastonu onun için kullanıyoruz zaten dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…