Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selamlar, ağır grip geçiriyorum. Önerisi olan var mı neler yapabilirim? Nane limon içmemde bir sakınca var mıdır?
Ben çay içmek istemediğim için çok sık nane limon içiyorum sakıncası var mı diye hiç araştırmadım

Şimdi internetten araştırdım 1 fincan tüketilebilir yazıyor

Hiçbi problem yaşamadık. Başta premium aldık onda taşma oldu, mutlu bebek alınca sorun yaşamadık. Çizgi vardı diye hatırlıyorum.

Bana cıldırdın mı üçüncü çocuk ne bu yoğunlukta diyorlar

sleepy natürelden devam edicem

Ben baby turco kullaniyorum memnunum

Yarın mutlaka yaz buraya hayırlısı olsun hakkınızda çok güzel haberlerle dön inşallah
Bugun gittim, vajinal ultrason ile çok zayıf bir kalp atışı duydu, haftaya kadar bekleyelim ama ben çok umutlu değilim dedi doktor, beta hcg yavaş yükseldiği için 6+4 olması gerekirken 5+4 duruyor şu an. Ben ne çok ümitleniyorum ne de tamamen ümitsizliğe kapılıyorum, kendimi alıştırmaya çalışıyorum, eğer sağlıklı ise kalsın ama değilse bir an önce hayırlısı ile sonlansın, önemli olan sağlıkla doğması. Yalnız benim durumumda olup bunu okuyanlar çok üzülmesinler çünkü benim doktorum inanılmaz ruhsuz her şeyi olduğu gibi söyleyen bir adam. İlk başta da dış gebelik diye beni korkutmuştu öyle bisey çıkmadı

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, umarim sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Benim de sizinle durumum benzer
6+3'te gittim kese 6mm'di. Doktor büyük ihtimalle dusecek dedi. Benim iki haftadır kahverengi lekelenmem vardi, dün silince adet kanı gibi geldi sonra kahveye çevirdi yine. Perşembe günü tekrar gideceğim kesenin gelişimine bakicaz. O zamana kadar düşüreceksem düşürürüm heralde
Benim beta değerlerim şöyleydi:
15 ağustos: 175
20 ağustos: 1345
26 ağustos: 2249
29 ağustos: 4796

Benim beta değerlerim hiç 2 katına çıkmadı ortalama %55-60lardaydi hep, sizin başta 2 kattan fazla da artmış sonra duraksamış, ama bazı doktorlar bir süre sonra beta artısı yavaşlar diyor belki doğal bir süreç dahilinde sizinki böyle olmuştur, hakkınıza hayırlısı olsun insallah sağlıkla gelsin sizinki de

Amin çok teşekkür ederimm

İlk molfix kullanmistim oğlumda çok parfüm kokulu gibi geldi. Sleepy e geçtik çok memnun kaldım bezi bırakana kadar onu kullandım. Allah nasip ederse tekrar slepyy kullanacağım.Fiyat olarakta iyi bence

Bende de öyle demişlerdi sonra kalp atışı toparladı benim de beta hcg düzensizdi çok umutlu da olmayalım çok umutsuz da ben de bilmiyorum şu an ne durumda haftaya cuma gidicem son duruma bakmaya ama kanama lekelenme vs yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…