- 25 Mayıs 2024
- 680
- 727
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk doğduğundan 6 aya kadar felan sleepy bio natural kullanmıştım sonra molfixe geçtim, molfixe geçince önceden kullandığım sleepy çok kalitesiz gelmişti Şuan daha bezi bırakma aşamasındayız molfixe devam ediyorum. Küçükte de molfix kullanırım kesinlikle hangi marka kullanılacaksa indirimde buldukça şimdiden stoklamak lazım benceBebek bezleri hakkında bilgisi olan var mı hangi marka bezleri kullanacaksınız evde 6 senedir bez kullanılmadığı için primanın fiyatına şaşırdım kızıma prima kullanmıştım molfix, jenny willy (bim) ve soffio (a101) pişik yapmıştı primaya dönmüştüm başlangıç olarak hangi bezle başlayacağım bilmiyorum bu sefer muhtemelen prima olmayacak
Ben 7 de gördüm kalp atışını dinletmedi ama gösterdi atışları. Ama 6+3 çıktı ultrason. Ondan önceki kontrol de mesela 5+2 dim ama 4+3 çıktı ultrasonda. Hiç ben tam günümü duyamadım doktordan. Çok moralim bozuldu bu yüzden bebeğim gelişemeyecek mi küçük minik bir bebek mi olarak doğacak diye çok kafama taktım. Ama bir sürü doktora gittim hiç biri bunun bi önemi olmadığını söyledi. Eğer kontroller arası bebekte gelişme varsa sorun yok ama aradaki fark açılırsa veya gelişme yoksa o zaman sorun olduğunu söyledi. O yüzden takmamaya çalışıyorunPeki sizin şu an kaçıncı hafta ve duyabildiyseniz ne zaman duydunuz kalp atışını? Cevabınız için teşekkür ederim bu arada. İçim rahatladı
Şuan 8+1 deyim ben tam 7 di kalp atışı gördüğümdePeki sizin şu an kaçıncı hafta ve duyabildiyseniz ne zaman duydunuz kalp atışını? Cevabınız için teşekkür ederim bu arada. İçim rahatladı
Teşekkür ederim darısı başımaŞuan 8+1 deyim ben tam 7 di kalp atışı gördüğümde
Biliyorsanız bio naturalle naturalin nasıl bir fark var bebek bezinde ıslaklık göstergesi olsun da istiyorumBen ilk doğduğundan 6 aya kadar felan sleepy bio natural kullanmıştım sonra molfixe geçtim, molfixe geçince önceden kullandığım sleepy çok kalitesiz gelmişti Şuan daha bezi bırakma aşamasındayız molfixe devam ediyorum. Küçükte de molfix kullanırım kesinlikle hangi marka kullanılacaksa indirimde buldukça şimdiden stoklamak lazım bence
Geçmiş zamanda nasıldı bilmiyorum ama şuan bence primaya en yakın kalite olan bez molfix bir de molfix in pure&soft u var tamamen doğal içerikli ilk aylar onu kullanmayı düşünüyorum.Evet bende stok için prima fiyatlarına bakmıştım zaten 1 ay sonra 3 aylık olunca almaya başlarım demiştim primanın fiyatını görünce ben şok oldum sanki diğer market ürünlerinden daha çok artmış
Molfix ilk kızıma pişik yaptığı için düşünmüyorum o zamanlar pure soft modeli yoktu onu düşünüyorum goon premium, sleppy natural ve bio natural arasında kaldım stok yapamam her numaradan 1 palet alacağım yaramazsa arada kullana kullana bitiririm diye düşündüm
Biliyorsanız bio naturalle naturalin nasıl bir fark var bebek bezinde ıslaklık göstergesi olsun da istiyorum
Hahha demek ki herkesin tepkiler aynı onlar doğurur doğurmaz ama ben çocuk kadınıyımBana cıldırdın mı üçüncü çocuk ne bu yoğunlukta diyorlar
Aynen yani aşını mı verecekler suyunu mu bilmiyorum ama tabi ufak bebek olunca çok iş kitlenemiyor ondan sanırımHahha demek ki herkesin tepkiler aynı onlar doğurur doğurmaz ama ben çocuk kadınıyım
Aynen yani aşını mı verecekler suyunu mu bilmiyorum ama tabi ufak bebek olunca çok iş kitlenemiyor ondan sanırım
Zaten doğumların %90 ı etken oluyor 38. Hafta falan o yüzden mayısa kalma ihtimaliniz düşükMerhabalar gruba katılmam için nisan annesi olmak zorunlu mu acaba ? 6 Mayıs tahmını doğum tarıhı, ve mayıs 2025 adlı bir başlık bulamadım
İlk gebeliğim hiç bilmiyorum o zaman erken doğum olmaz mıZaten doğumların %90 ı etken oluyor 38. Hafta falan o yüzden mayısa kalma ihtimaliniz düşük
37 haftadan önce doğarsa erken doğum oluyor. Mesela 8 aylıkken... Zamanı gelince doğar o, siz içinizi ferah tutun,düşünmeyin bunları Sezeryan olmayacaksa eğer bilemezsiniz ne zaman geleceğine kendisi karar verirİlk gebeliğim hiç bilmiyorum o zaman erken doğum olmaz mı
Anladım hayırlısı bakalım , rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla37 haftadan önce doğarsa erken doğum oluyor. Mesela 8 aylıkken... Zamanı gelince doğar o, siz içinizi ferah tutun,düşünmeyin bunları Sezeryan olmayacaksa eğer bilemezsiniz ne zaman geleceğine kendisi karar verir
Bende onu soracaktım bayadır gözükmüyobeezuus üyeliğini iptal etmiş gözüküyor kızlar. Bir bilgisi olan var mı? Umarım bir problem yoktur.
Hoşgeldin canım, benim de tahmini 7 MayısMerhabalar gruba katılmam için nisan annesi olmak zorunlu mu acaba ? 6 Mayıs tahmını doğum tarıhı, ve mayıs 2025 adlı bir başlık bulamadım
Önceki sayfalarda okuduğum kadarıyla bir arkadaş herşeyi kafasına çok taktığını vs yazmış oda bu durumu doğru bulup burdan uzak kalmaya karar vermiş ve üyeliğini iptal etmişbeezuus üyeliğini iptal etmiş gözüküyor kızlar. Bir bilgisi olan var mı? Umarım bir problem yoktur.