Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba ben hep bütün konuşmaları okuyorum ama lütfen beni yanlış anlamayın sanki bazı şeyleri çok çok çok kafaya takıyor gibisiniz ben sizin iyiliğiniz için diyorum tekrardan lütfen yanlış anlamayın ama bence biraz akışına bırakın bu kadar vucudunuzu dinlemeyin ya da çok ufak şeyleri bir şey olur mu diye kafaya takmayın emin olun daha mutlu bi hamile olacaksınız 🥰🥰🥰 hani belirti gelir geçer neden bugun belirtim yok diye düşünmeyin en basiti
Aslinda cok haklisiniz ama inanin insanin basindan bi kotu tecrube gecince ne yazik ki boyle oluyor. Insanin elinde degil, ama cok haklisiniz💕 Hepimizin aklinda ayni dusunceler var. Bi sekilde insan rahatliyor burada sorup cevap aldiginda. Ama gercekten takmamak en iyisi keske hepimiz yapabilsek☺️

Bu arada dusununce bu basligin sahibi olmak da beni buraya daha cok bagliyor ve iyi kotu herseyi okudukca dediginiz gibi insan etkileniyor. Sanirim bi sure buradan uzak durucam🙏🏻 Isteyen arkadaslar basligi alabilirse cok sevinirim😍 Insallah hepimizin hamileligi guzelce gecsiiin💕🎉

Son düzenleme:
Akşam haslanmıs fasulye vardı kalkayım yapayım dedim eşim çok tokuz dedi yaptırmadı, bugün de evde yapmayalım ben seni esnaf lokantasına götüreyim dedi zabıta olduğu için o bölgeye hakim bildiği bir kurufasulyeci varmış 🤣🤣
Ooo siz şanslısınız 😍 ben unutmuşum, minik oğlum hatırlattı, annee tüh unuttuk fasulye pilav yapacaktın, dedi onun da canı istemiş. Artık bizim yarına kaldı. Size afiyet olsun bebişe yarasın 🥰

Ben artık gördüklerime hamileyim diyorum kalbi falan durursa da napayım nasip şu an değilmiş derim…
Ben de herkese söyledim. Il MEM den Temel Eğitim Müdürüm tüh ya kötü olmuş dedi... Hahahha, yani gülesim geldi. Bir de bazı arkadaşlarım 'şaka yapıosun dimi' şeklinde gereksiz tepkiler verdiler. 2.çocuk ve yaş 37 olunca sanırım böyle mi oluomuş, toplum değişmiş.... Bir garip olmuş. Sanki 11.çocuğa hamilemiyşim gibi 🤣🤣😂

Aslinda cok haklisiniz ama inanin insanin basindan bi kotu tecrube gecince ne yazik ki boyle oluyor. Insanin elinde degil, ama cok haklisiniz💕 Hepimizin aklinda ayni dusunceler var. Bi sekilde insan rahatliyor burada sorup cevap aldiginda. Ama gercekten takmamak en iyisi keske hepimiz yapabilsek☺️

Bu arada dusununce bu basligin sahibi olmak da beni buraya daha cok bagliyor ve iyi kotu herseyi okudukca dediginiz gibi insan etkileniyor. Sanirim bi sure buradan uzak durucam🙏🏻 Isteyen arkadaslar basligi alabilirse cok sevinirim😍 Insallah hepimizin hamileligi guzelce gecsiiin💕🎉
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir yazıyor sizin için. Umarım bir sıkıntı yoktur🙁

Merhaba bende 5+5 deyim ama doktor değişebilir dedi son adet tarihime göre olmadığı için. Karın kasık ve bel ağrım oluyor 2 gün önce de kahverengi lekelenmem oldu. Sizlerde de aynı durum oldu mu?

Asli Miraz Asli Miraz bugün doktora gidecektin, bir gelişme var mı?
Günaydın gelişmeler iyi 💕💕💕💕 Bebek gayet iyi polip 5mm kesenin çok uzağında hastanenin ultrason cihazının kalitesizdir öyle gözükmüştür dedi kese de yamul değil güzel bir kese var dedi Allah’a şükürler olsun. İkimizde iyiyiz kanama vs alanı da yok herşey yolunda.

Günaydın gelişmeler iyi 💕💕💕💕 Bebek gayet iyi polip 5mm kesenin çok uzağında hastanenin ultrason cihazının kalitesizdir öyle gözükmüştür dedi kese de yamul değil güzel bir kese var dedi Allah’a şükürler olsun. İkimizde iyiyiz kanama vs alanı da yok herşey yolunda.
Oh çok sevindiim, sağlıkla büyüsün bebiş🩷🩷

Merhaba bende 5+5 deyim ama doktor değişebilir dedi son adet tarihime göre olmadığı için. Karın kasık ve bel ağrım oluyor 2 gün önce de kahverengi lekelenmem oldu. Sizlerde de aynı durum oldu mu?
Ben de kanama ya da lekenlenme olmadi fakat son doktor kontrolume gittigimde 7+6 kanama alani gordu. Lekelenmen ya da kanaman olabilir dedi progestan verdi onu kullaniyorum.

Bebek bezleri hakkında bilgisi olan var mı hangi marka bezleri kullanacaksınız evde 6 senedir bez kullanılmadığı için primanın fiyatına şaşırdım kızıma prima kullanmıştım molfix, jenny willy (bim) ve soffio (a101) pişik yapmıştı primaya dönmüştüm başlangıç olarak hangi bezle başlayacağım bilmiyorum bu sefer muhtemelen prima olmayacak

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir yazıyor sizin için. Umarım bir sıkıntı yoktur🙁
Ay son paragrafı görmemişim. Korktum bian 🙄 umarım herkesin sağlıkla ilerler gebeliği 🫶

Kızlar selamlar, ağır grip geçiriyorum. Önerisi olan var mı neler yapabilirim? Nane limon içmemde bir sakınca var mıdır?

Bebek bezleri hakkında bilgisi olan var mı hangi marka bezleri kullanacaksınız evde 6 senedir bez kullanılmadığı için primanın fiyatına şaşırdım kızıma prima kullanmıştım molfix, jenny willy (bim) ve soffio (a101) pişik yapmıştı primaya dönmüştüm başlangıç olarak hangi bezle başlayacağım bilmiyorum bu sefer muhtemelen prima olmayacak
Biz goon mutlu bebek kullanmıştık, çok memnunduk. Bu bebeğimde de alerji yapmazsa goon almayı düşünüyorum.

Gece sıvı taşması ve ek gıda öncesi sıvı kakada taşma oluyor mu
sleepy de bu 2 konuda çok şikayet var sleepyden vazgeçtim gibi
Goon mutlu bebek ve premium farkı nedir acaba goon tercih edersem premiumla başlayıp mutlu bebeğe geçerim diye düşünmüştüm
birde tuvalet gösteren sarı çizgisi var mı

Biz goon mutlu bebek kullanmıştık, çok memnunduk. Bu bebeğimde de alerji yapmazsa goon almayı düşünüyorum.
Gece sıvı taşması ve ek gıda öncesi sıvı kakada taşma oluyor mu
sleepy de bu 2 konuda çok şikayet var sleepyden vazgeçtim gibi
Goon mutlu bebek ve premium farkı nedir acaba goon tercih edersem premiumla başlayıp mutlu bebeğe geçerim diye düşünmüştüm
birde tuvalet gösteren sarı çizgisi var mı

X