Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk doğduğundan 6 aya kadar felan sleepy bio natural kullanmıştım sonra molfixe geçtim, molfixe geçince önceden kullandığım sleepy çok kalitesiz gelmişti Şuan daha bezi bırakma aşamasındayız molfixe devam ediyorum. Küçükte de molfix kullanırım kesinlikle hangi marka kullanılacaksa indirimde buldukça şimdiden stoklamak lazım bence

Peki sizin şu an kaçıncı hafta ve duyabildiyseniz ne zaman duydunuz kalp atışını? Cevabınız için teşekkür ederim bu arada. İçim rahatladı
Ben 7 de gördüm kalp atışını dinletmedi ama gösterdi atışları. Ama 6+3 çıktı ultrason. Ondan önceki kontrol de mesela 5+2 dim ama 4+3 çıktı ultrasonda. Hiç ben tam günümü duyamadım doktordan. Çok moralim bozuldu bu yüzden bebeğim gelişemeyecek mi küçük minik bir bebek mi olarak doğacak diye çok kafama taktım. Ama bir sürü doktora gittim hiç biri bunun bi önemi olmadığını söyledi. Eğer kontroller arası bebekte gelişme varsa sorun yok ama aradaki fark açılırsa veya gelişme yoksa o zaman sorun olduğunu söyledi. O yüzden takmamaya çalışıyorun

Evet bende stok için prima fiyatlarına bakmıştım zaten 1 ay sonra 3 aylık olunca almaya başlarım demiştim primanın fiyatını görünce ben şok oldum sanki diğer market ürünlerinden daha çok artmış
Molfix ilk kızıma pişik yaptığı için düşünmüyorum o zamanlar pure soft modeli yoktu onu düşünüyorum goon premium, sleppy natural ve bio natural arasında kaldım stok yapamam her numaradan 1 palet alacağım yaramazsa arada kullana kullana bitiririm diye düşündüm
Biliyorsanız bio naturalle naturalin nasıl bir fark var bebek bezinde ıslaklık göstergesi olsun da istiyorum

Geçmiş zamanda nasıldı bilmiyorum ama şuan bence primaya en yakın kalite olan bez molfix bir de molfix in pure&soft u var tamamen doğal içerikli ilk aylar onu kullanmayı düşünüyorum.

Bio natural normal sleepye göre daha pamuklu ve daha saf içerikli. Islak mendil olarak mesela hep sleepy bio natural yenidoğanı kullandım halada ondan da çok memnunum tavsiye ederim

Merhabalar gruba katılmam için nisan annesi olmak zorunlu mu acaba ? 6 Mayıs tahmını doğum tarıhı, ve mayıs 2025 adlı bir başlık bulamadım

İlk gebeliğim hiç bilmiyorum o zaman erken doğum olmaz mı
37 haftadan önce doğarsa erken doğum oluyor. Mesela 8 aylıkken... Zamanı gelince doğar o, siz içinizi ferah tutun,düşünmeyin bunları Sezeryan olmayacaksa eğer bilemezsiniz ne zaman geleceğine kendisi karar verir

Anladım hayırlısı bakalım , rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla

Herkese merhaba inşallah herkesin bebişi zamanında sağlıkla gelir bugün 8+3teyim çok şükür bulantım yok ama buna rağmen iştahsızlık ve yumurta gibi sabah mecburi şeyleri yiyememe gibi durum yaşayan var mı acaba nasıl iyi beslenebiliriz tavsiyeler neler bu arada tsh yuksek cıktıgı icin ilac kullanıyorumm

Merhabalar gruba katılmam için nisan annesi olmak zorunlu mu acaba ? 6 Mayıs tahmını doğum tarıhı, ve mayıs 2025 adlı bir başlık bulamadım
Hoşgeldin canım, benim de tahmini 7 Mayıs
Ama ilk bebeğim sezaryen olduğu için ikincide muhtemelen öyle olacak Nisan sonuna denk geliyor
Sende burada olabilirsinn

beezuus üyeliğini iptal etmiş gözüküyor kızlar. Bir bilgisi olan var mı? Umarım bir problem yoktur.
Önceki sayfalarda okuduğum kadarıyla bir arkadaş herşeyi kafasına çok taktığını vs yazmış oda bu durumu doğru bulup burdan uzak kalmaya karar vermiş ve üyeliğini iptal etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…