Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Çok afedersiniz ama kendi mi emecekmiş de dert olmuş bu kadar hiç de sorun olmuyormuş sezaryen normal fark etmez süt geliyormuş bazen sıcak ya da soğuk kompres yapıyorlar zaten hormonlar uyarıyor süt üretin len diye 😂 lahana sarmak da iyiymiş birinden duymuştum
Allah yukarda bugüne kadar hiç sütüm gelir mi gelmez mi diye düşünmedim yani normal olarak zaten geliyor süt bunun için hiç kaygilanmadim ama o kadar çok söylüyorlar ki artık bilincaltimi ele geçirdiler resmen sütüm gelmeyecekmis gibi hissediyorum. İnsanı timarhanelik ederler 😂

Allah yukarda bugüne kadar hiç sütüm gelir mi gelmez mi diye düşünmedim yani normal olarak zaten geliyor süt bunun için hiç kaygilanmadim ama o kadar çok söylüyorlar ki artık bilincaltimi ele geçirdiler resmen sütüm gelmeyecekmis gibi hissediyorum. İnsanı timarhanelik ederler 😂
Gelmeye de bilir ama onları ilgilendirmez sen lafını esirgeme gebelikten falan dedim dersin sonra 🤪, uzun süre yanında kalırlarsa tahammülün kalmaz onlara da kendi ailen olsa kötü desen de alınmazlar ama o süreçte bir de onlarla uğraşma

3 ay mı 🤦‍♀️🤦‍♀️ yahu lohusanın yanında 3 ay kalmak nedir herkes otursun evinde. Kendi annemi bile o kadar uzun süre istemem nerde kalmış eş ailesi. Zamanla bir denge kuruluyor anne bebek arasında ama evde bu kadar kişi ve söz sahibinin olması annenin psikolojisini bozmaktan başka bişey değil. 1 hafta iyi
Küçük kızım doğduğunda annemle gece sabaha kadar uykusuzduk hiç uyumazdı gündüz uyuyordu ama. Öğlen çocuğu yatırıp tam uyicaz kayınvalidem kayınpederim gelirdi bize allahhh adamın yanında daha yatamıyorduk da şu an bile aklıma geldi sinirlendim o yüzden şimdiden önlem alıp tavır koymakta fayda var eş ile görüşüp o halletsin
Senin tam dinlemeyi düşündüğün an misaifr gelmesi gercekten çok kötü. Benim ilk bebeğim olacak tecrubem yok ama herkes uykunun dinlenmenin çok değerli ve lüks oldugunu soyluyor.Benin de kendi annem gelecek zaten mecbur kayınvalidem de olacak da kayinbabamin ne işi var onu anlamiyorum rahat edemem ki evim de küçük zaten. Gelsin torununu görsün ama mesela gitsin benim babamla kalsın gece yatmaya oraya gitsin zaten aynı sehirdeyiz kendi ailemle. Kendi babam bile kalmicak mesela kayinbabam da gitse keşke onla söyledim aslında laf arasında da yok ben torun sevcem gitmem dedi. Evim küçük zaten Muğlada yasiyorum sıcaklar çok erken başlıyor ve klimasız gece dahi durmak mümkün değil, bir tek salonumda klima var yani ben nasıl rahat edicem hiç bilemiyorum düşündükce ruhum daralıyor.

bir akrabamız var çocuk sahibi olamadı evlat edindi, kadının sütü geldi emzirdi çocuğu aylarca. Kadınlar emziremiyorsa bu tip strese sokanlar yüzünden emziremiyor keşke bir rahat bıraksalar Wiraya Wiraya Allah sabır versin gerçekten cahille uğraşmak çok zor
Tam tersi de olabiliyo. Göğüslerden süt taşarken bebek tutmayıp emmeyedebiliyo. Ama bi şekilde büyüyolar. Bi rahat bıraksalar insanları herşey olacağına varıyo illaki. Ama annelerden başka herkes herşeyi biliyo zaten :)

Senin tam dinlemeyi düşündüğün an misaifr gelmesi gercekten çok kötü. Benim ilk bebeğim olacak tecrubem yok ama herkes uykunun dinlenmenin çok değerli ve lüks oldugunu soyluyor.Benin de kendi annem gelecek zaten mecbur kayınvalidem de olacak da kayinbabamin ne işi var onu anlamiyorum rahat edemem ki evim de küçük zaten. Gelsin torununu görsün ama mesela gitsin benim babamla kalsın gece yatmaya oraya gitsin zaten aynı sehirdeyiz kendi ailemle. Kendi babam bile kalmicak mesela kayinbabam da gitse keşke onla söyledim aslında laf arasında da yok ben torun sevcem gitmem dedi. Evim küçük zaten Muğlada yasiyorum sıcaklar çok erken başlıyor ve klimasız gece dahi durmak mümkün değil, bir tek salonumda klima var yani ben nasıl rahat edicem hiç bilemiyorum düşündükce ruhum daralıyor.
Canım bu tarz durumlarda eşinin tavrı çok önemli. Sen muhatap olma o söylesin her şeyi. Bütün bunlara o ne diyor?

Aiiiy biz de Fethiyede yaşıyoruz 😂 Haziran 1 dedi mi yanariz artık 😂😂

Gelmeye de bilir ama onları ilgilendirmez sen lafını esirgeme gebelikten falan dedim dersin sonra 🤪, uzun süre yanında kalırlarsa tahammülün kalmaz onlara da kendi ailen olsa kötü desen de alınmazlar ama o süreçte bir de onlarla uğraşma
Canım inan ki hiç saygısızlık olmasın falan demiyorum lafımı asla esirgemiyorum ama çok genişler hiç umurlarinda olmuyor. Arsız olmuşlar artık. Kayinbabam emzirme dersi veriyor deli olacam ne kadar ayıp bir şey ya söylüyorum kendine De baba diyorum bir erkeğin bu tarz konularda konuşmayı bırak konuşulan ortamda bile olması bence çok ayıp ben rahatsız olurum bu tarz seylerden diyorum adam kahkaha atıyor ayy düşündükçe yerimden hopluyorum şuan sinirden 😂😂😂😂

Canım bu tarz durumlarda eşinin tavrı çok önemli. Sen muhatap olma o söylesin her şeyi. Bütün bunlara o ne diyor?
İlk başlarda eşim çok sert tepkiler veriyordu ama laftan anlamıyorlar düzelme yok hiç, bir de ben ne kadar laf söylersem soyliyim umurlarinda bile olmuyor ama eşim en ufak bir şey dese hemen küsüyorlar ağlıyorlar vs değişik yani anlamadim. Eşim de artık boşver takma zaten laftan anlamıyorlar cahiller ne dersem diyim bir şey değişmicek sen de umursama takma falan diyor. Saldı yani uğraşmaktan bıktıği için bu yüzden aramız biraz limoni 😢

Aiiiy biz de Fethiyede yaşıyoruz 😂 Haziran 1 dedi mi yanariz artık 😂😂
Ayy evet yaaa işte ondan sinir oluyorum ya klima bir tek salonda var. Yani o yazın sıcağında elbiseyi şortu giyip serin serin yayılmak varken kayinbabam olduğu için uzun giymek zorunda kalicam bir tek salonda misafir ağırlayabiliyorum zaten klima da elden gitti 😂😂

İlk başlarda eşim çok sert tepkiler veriyordu ama laftan anlamıyorlar düzelme yok hiç, bir de ben ne kadar laf söylersem soyliyim umurlarinda bile olmuyor ama eşim en ufak bir şey dese hemen küsüyorlar ağlıyorlar vs değişik yani anlamadim. Eşim de artık boşver takma zaten laftan anlamıyorlar cahiller ne dersem diyim bir şey değişmicek sen de umursama takma falan diyor. Saldı yani uğraşmaktan bıktıği için bu yüzden aramız biraz limoni 😢
Allah sabır versin canım sana. Bu günler de geçecek sen sadece bebeğine odaklan kimseyi memnun edemezsin maalesef.

Ayy evet yaaa işte ondan sinir oluyorum ya klima bir tek salonda var. Yani o yazın sıcağında elbiseyi şortu giyip serin serin yayılmak varken kayinbabam olduğu için uzun giymek zorunda kalicam bir tek salonda misafir ağırlayabiliyorum zaten klima da elden gitti 😂😂
Cok dayanamaz giderler bence onlar da 😂

Ay hadi inşallah bitsin de rahatla 😍
Ufak eksikler var hala bebiş için, benim de 2 pijama dışında bir şeyim yok 😂 su an doğursam hiçbir şey hazır değil. En azından hastane çantası hazırlayayım dedim ama onu bile yapamadım. 🫠 sizin çok mu eksikler?
Evet benim de cokncanım suan doğursam çocuk anca 5 zıbın giyer bi de abisinden kalan bişiler vardı yıkadım ütüledim hastanede giysin diye takım aldım bi başka da bişe yok 😀😀😀😀

Benim bitti sayılır çok şükür çok ufak tefekler kaldı oda vakit buldukça sipariş giriyorum. Bugünde yıkadım yarın akşamda ütülerim. Üstümden baya yük kalktı. 10 gün sonra evi temizleticem inş . Ve birazda lohusa depresyonuna girmeye başladım sanırım bir burukluk var çözemedim :cry:
Doğum yaklaştıkça öyle oluyor gerçekten. Ben de evi temizleteyim diyorum tam tarih belli olsun da perdeler filan bi yıkansın onlarla asla uğraşamam 😀 bende de bi korku uykusuz geceleri unutmuşum ki ikinciyi yapmışım 🤣

Kızlar bebek bakım çantası ne aldınız ?
Skip hop alan var mı ? Sepete attım ama bu fiyatı eder mi sizce ? Canlı olarak görmedim online sipariş vereceğim memnunsanız
Lui Baby Anne Bebek Bakım Sırt ve Omuz Çantası - Fiyatı, Yorumları Ben şunu aldım canım. Ne kadarmış diye baktım ama yanlış görmediysem dediğin marka 4/5 bin herhalde oğlumda da bu aldığım ayarda bişe almıştım gayet işimi görmüştü. Bu şuanki aldığım da çok güzel beğendim ben ama tabi senin kararın 🥰

Kızlar hastaneleriniz eşlerinizi doğuma alıyor mu? Alıyorsa girecekler mi? Benim hastanem almıyor maalesef eşim yanımda olsun çok isterdim. Bana güç olurdu, bebeğimizi birlikte karşılamak isterdim🥹
Benim eşim giremiyor korkuyor 😀😀 sende sağlık çalışanısın rahat olursun ben gerilirim benle uğraşırlar diyor 🤣🤣🤣

Yok canım ben Lösev'in hastanesine gidiyorum bu tarz konularda çok hassaslar ziyaretçi konuları vs. Çünkü lösemili çocuklar da tedavi görüyor 😥 hastanenin önünde sigara içmek bile yasak.
Bi arkadaşım lösante de çalışıyor sigara içmeye giderken başka kıyafet giyiyor hastanenin dışında içip geliyor üzerini değiştiriyor öyle söylemişti. Ama tabi öyle olmalı hassas 🥺

Back
X