Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kim yazmıştı ishal olunca doğum basliyo benmi öyle hatırlıyorum geriyi okuyamadım normalde kabız olan ben ishal olmuşum🙈
Canım oluyor arada panik yapma ben de her hafta birkaç gün oluyor. Doğumu başlatsa benim çoktan doğurmam lazımdı. Tek başına ishal olmak doğumu başlatmaz

Şimdi strese maruz bırakıyorlar doğum sonrası müsaade etme hiç. Uykusuzluk, bebişle ilgilenme, fiziksel zihinsel yorgunluk, duygu karmaşası olacak bir de onları dert edersen işin içinden çıkamazsın. Ben normalde tepki veren birisi değilim uzamasın diye ama susmayı düşünmüyorum artık. Nereye kadar biz tolerans göstereceğiz ki. Cahilliklerine tahammül edemediğimden susuyorum kendilerini haklı sanıyorlar. 😕
Valla canım ben susmuyorum da ama yine de yapacaklarını yapıyorlar rahatsız olduğumu bile bile yapiyorlar artık inadına yaptıklarını düşünüyorum bir şey 1 kere söylenir cevabıni alırsın bir daha acmazsin 2 günde bir arayıp aynı şeyleri söylüyorlar ben kızıyorum rahatsız olduğumu söylüyorum 2 gün sonra arayıp yine aynı şeyi söylüyorlar ben de artniyet ararım o zaman yani. Sezeryan olacaksın sütün gelmicek diye onu kafama taktırıyorlar bir kaç gündür de. Ya hiç hayırlı laf yok ağızlarında ayyy senin sütün de gelmez şimdi ben hep normal doğurdum çeşme gibi akıyordu diye gevrek gevrek gülerek söylüyor. Eşim de sadece boşver takma sen onu niye ciddiye alıyorsun cahil işte bilmiyor boşver salla geç diyor ya herkes istediğini soylucek huzur bırakmicak ben de aman büyüktür aman cahildir boşver deyip suscak miyim yaa gerçekten doldum tastim artik 🥺

Valla canım ben susmuyorum da ama yine de yapacaklarını yapıyorlar rahatsız olduğumu bile bile yapiyorlar artık inadına yaptıklarını düşünüyorum bir şey 1 kere söylenir cevabıni alırsın bir daha acmazsin 2 günde bir arayıp aynı şeyleri söylüyorlar ben kızıyorum rahatsız olduğumu söylüyorum 2 gün sonra arayıp yine aynı şeyi söylüyorlar ben de artniyet ararım o zaman yani. Sezeryan olacaksın sütün gelmicek diye onu kafama taktırıyorlar bir kaç gündür de. Ya hiç hayırlı laf yok ağızlarında ayyy senin sütün de gelmez şimdi ben hep normal doğurdum çeşme gibi akıyordu diye gevrek gevrek gülerek söylüyor. Eşim de sadece boşver takma sen onu niye ciddiye alıyorsun cahil işte bilmiyor boşver salla geç diyor ya herkes istediğini soylucek huzur bırakmicak ben de aman büyüktür aman cahildir boşver deyip suscak miyim yaa gerçekten doldum tastim artik 🥺
Pes gerçekten ya sen niye takıyorsun bu cahilleri bırak Allah aşkına. Herkes kendi doğurduğuyla ilgilensin. Sezeryanı bilmiyorum süt hemen geliyor mu gelmiyor mu ama gelmese bile mamalar var yani mama verirsin ne olcak. Karışmasın millet aaaa herkes profesör olmuş

Pes gerçekten ya sen niye takıyorsun bu cahilleri bırak Allah aşkına. Herkes kendi doğurduğuyla ilgilensin. Sezeryanı bilmiyorum süt hemen geliyor mu gelmiyor mu ama gelmese bile mamalar var yani mama verirsin ne olcak. Karışmasın millet aaaa herkes profesör olmuş
bir akrabamız var çocuk sahibi olamadı evlat edindi, kadının sütü geldi emzirdi çocuğu aylarca. Kadınlar emziremiyorsa bu tip strese sokanlar yüzünden emziremiyor keşke bir rahat bıraksalar Wiraya Wiraya Allah sabır versin gerçekten cahille uğraşmak çok zor

Kızlar beşiğin içine kac cm yükseklikte birde hangi marka yatak aldınız ben park yatak aldım sünger mi yayli mi iyi olur

Kızlar biz kontrole gittik bugün 🤗
Miniğim 2200 gr olmuş. Baş aşağı hala 🫠
Kansızlığım devam ediyor, kolesterolüm yüksek çıkmış 🥲
Kan sulandırıcıyı bırakmamı söyledi ama internette kan sulandırıcıyı bıraktıktan sonra bebegini kaybeden birisini gördüm icimi korku aldı. Ben damardaki centikten dolayı kullanıyordum sadece coraspin. Bir sorun olur mu acaba kendi kendimi mi korkutuyorum 🥺
Doğum olursa kanamaniz durmaz o yüzden 34. haftadan itibaren kan sulandırıcı bıraktırılır

Kızlar beşiğin içine kac cm yükseklikte birde hangi marka yatak aldınız ben park yatak aldım sünger mi yayli mi iyi olur
Bizim yatağımızı ananemiz yaptırdı 🥰 ama o olmasaydı yataş ınkini alacaktım canım. Şuanki yatağımız 10 cm filan. Benim kendi yatağım da pedli hizlansın diye bir tık yüksek yaptırdık

Nasıl takmıyım elimde değil ki doğumdan sonra en kötü 3 ay kalacaklar. Hadi 1 hafta 10 gün olsa idare edeyim dişimi sıkayim dicem de yani 3 ayda diş miş kalmaz bende. Süt gelmese bile insan üzülme kızım gelir kafaya takma vs demez mi ya başıma gelen her olumsuzluztan zevk duyuyor resmen 🥺
bir akrabamız var çocuk sahibi olamadı evlat edindi, kadının sütü geldi emzirdi çocuğu aylarca. Kadınlar emziremiyorsa bu tip strese sokanlar yüzünden emziremiyor keşke bir rahat bıraksalar Wiraya Wiraya Allah sabır versin gerçekten cahille uğraşmak çok zor
Evet gerçekten cahille uğraşmak çok zor hele ki hem cahil hem kötü niyetliyse çok daha zor. Eşimle de kötü olmaya başladım bu sebepten dolayı. Ailesine saygısızlık yapsin demiyorum ama sert bir şekilde hassas olduğumu böyle saçma şeylerle beni uzmemeleri gerektigini ve üzerlerine vazife olmayan şeylere karismamalari gerektiğini söylese yeterli ama o da kırmak istemiyor en ufak bir şeye hemen küsüyorlar eşim de arada kaldı o yüzden bizim de aramız bozuluyor şuan 😢

Yok canım ya endişelenme benim karnım kasım kasım kasılıyor sürekli tuvalete çıkıyorum, görenler doğuruyor musun diyor 😂 keşke o kadar kolay doğrulsa 🥰
Yok şuan sancı falan arada kramp giriyo gibi bazende bıçak saplanıyor sanki ama bel ağrısıyla başlayan sancım yok

Çok afedersiniz ama kendi mi emecekmiş de dert olmuş bu kadar hiç de sorun olmuyormuş sezaryen normal fark etmez süt geliyormuş bazen sıcak ya da soğuk kompres yapıyorlar zaten hormonlar uyarıyor süt üretin len diye 😂 lahana sarmak da iyiymiş birinden duymuştum

Nasıl takmıyım elimde değil ki doğumdan sonra en kötü 3 ay kalacaklar. Hadi 1 hafta 10 gün olsa idare edeyim dişimi sıkayim dicem de yani 3 ayda diş miş kalmaz bende. Süt gelmese bile insan üzülme kızım gelir kafaya takma vs demez mi ya başıma gelen her olumsuzluztan zevk duyuyor resmen 🥺

Evet gerçekten cahille uğraşmak çok zor hele ki hem cahil hem kötü niyetliyse çok daha zor. Eşimle de kötü olmaya başladım bu sebepten dolayı. Ailesine saygısızlık yapsin demiyorum ama sert bir şekilde hassas olduğumu böyle saçma şeylerle beni uzmemeleri gerektigini ve üzerlerine vazife olmayan şeylere karismamalari gerektiğini söylese yeterli ama o da kırmak istemiyor en ufak bir şeye hemen küsüyorlar eşim de arada kaldı o yüzden bizim de aramız bozuluyor şuan 😢
3 ay mı 🤦‍♀️🤦‍♀️ yahu lohusanın yanında 3 ay kalmak nedir herkes otursun evinde. Kendi annemi bile o kadar uzun süre istemem nerde kalmış eş ailesi. Zamanla bir denge kuruluyor anne bebek arasında ama evde bu kadar kişi ve söz sahibinin olması annenin psikolojisini bozmaktan başka bişey değil. 1 hafta iyi
Küçük kızım doğduğunda annemle gece sabaha kadar uykusuzduk hiç uyumazdı gündüz uyuyordu ama. Öğlen çocuğu yatırıp tam uyicaz kayınvalidem kayınpederim gelirdi bize allahhh adamın yanında daha yatamıyorduk da şu an bile aklıma geldi sinirlendim o yüzden şimdiden önlem alıp tavır koymakta fayda var eş ile görüşüp o halletsin

Back
X