Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar
Bence bir an önce aliver yıkaması Ütülemesi zor olur geçen haftalarda çok şükür bitirdim o işleri şimdi koltuktan koktufa geçerken nefes nefese kalıyorum 🥲
Hiçbir şey yapasım gelmiyor, evde ruhum daraldı azıcık dışarı çıksam belki rahatlarım biraz. Geçen etiketlerini kestim o bile çok uğraştırdı böyle olacağını tahmin etmemiştim sinir oldum etiketlere 😂
Ya erken dogurursam diye düşünüp hiçbir şey yapamamam da ayrı bir rahatlık 😂

H
Hastane neden izin vermiyor ki daha önceden sorun mu yaşadılar acaba baba adaylarından 🤭
Yok canım ben Lösev'in hastanesine gidiyorum bu tarz konularda çok hassaslar ziyaretçi konuları vs. Çünkü lösemili çocuklar da tedavi görüyor 😥 hastanenin önünde sigara içmek bile yasak.

Kızlar hastaneleriniz eşlerinizi doğuma alıyor mu? Alıyorsa girecekler mi? Benim hastanem almıyor maalesef eşim yanımda olsun çok isterdim. Bana güç olurdu, bebeğimizi birlikte karşılamak isterdim🥹
Sanirim bizim hastane aliyor canim ama hic sorma geregi duymadim cunku benimle birlikte icerde olmasini istemiyorum bebek tekme atinca bile uzuluyor caninn aciyor diye huzursuz olur belden igne vs korkmaz panik olmaz ama cok uzulur o yuzden pek istedigim birsey degil 🤭tek basima dogurcam

Sanirim bizim hastane aliyor canim ama hic sorma geregi duymadim cunku benimle birlikte icerde olmasini istemiyorum bebek tekme atinca bile uzuluyor caninn aciyor diye huzursuz olur belden igne vs korkmaz panik olmaz ama cok uzulur o yuzden pek istedigim birsey degil 🤭tek basima dogurcam
Yaa aslında iğne yapıldıktan sonra eşini içeri alıyorlar diye biliyorum ama sen bilirsin tabi erkekler bizden daha hassas bu konuda :D

Normal doğum olsa muhtemelen eşim girmek istemezdi o da panik olurdu diye düşünüyorum ama benimki sezaryen olduğu için benden başka bir şey görmeyecek zaten 😁
Spinal olacaksa bence girebilse güzel olur. Ben normal düşünüyorum ama ne çıkarsa bahtımıza artık. Sezaryen olmam gerekirse ve spinal tercih edeceksem yanımda olmasını isterim uyanık olma düşüncesi beni korkutuyor 😂

Yok canım ben Lösev'in hastanesine gidiyorum bu tarz konularda çok hassaslar ziyaretçi konuları vs. Çünkü lösemili çocuklar da tedavi görüyor 😥 hastanenin önünde sigara içmek bile yasak.
Anladım canım 🥺
Hiçbir şey yapasım gelmiyor, evde ruhum daraldı azıcık dışarı çıksam belki rahatlarım biraz. Geçen etiketlerini kestim o bile çok uğraştırdı böyle olacağını tahmin etmemiştim sinir oldum etiketlere 😂
Ya erken dogurursam diye düşünüp hiçbir şey yapamamam da ayrı bir rahatlık 😂
Yardım edecek birisi varsa aslında senin için iyi olur daha yıkanacaklarim var bnm ama ütü işi zor kız kardeşime kitlemeyi düşünüyorum 😁

Kızlar bebek bakım çantası ne aldınız ?
Skip hop alan var mı ? Sepete attım ama bu fiyatı eder mi sizce ? Canlı olarak görmedim online sipariş vereceğim memnunsanız
Bende skip hop aldim kuzum pembesini arkadasimda var cok memnundu bende sipqrs ettim ama elime ulasmadi henuz dun sabah sipars ettim

Anladım canım 🥺
Yardım edecek birisi varsa aslında senin için iyi olur daha yıkanacaklarim var bnm ama ütü işi zor kız kardeşime kitlemeyi düşünüyorum 😁
Var gibi yok gibi de bir arkadaşım gelebilir belki yardıma öyle olursa hemencik biter 😂
Ütü bel ağrıtır, en iyisini yaparsın 😂 Allahtan minicikler biraz o yönden kendimi avutuyorum

Kızlar hastaneleriniz eşlerinizi doğuma alıyor mu? Alıyorsa girecekler mi? Benim hastanem almıyor maalesef eşim yanımda olsun çok isterdim. Bana güç olurdu, bebeğimizi birlikte karşılamak isterdim🥹
Benim eşim girecek canım 🥹 doktorumla tanıştığında ilk ricası buydu, vajinal doğum düşünüyorum bakalım nasıl karşılayacağız kızımızı ♥🥹

Back
X