Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Sancın çıkarsa ilaçla durdururlar da işte açılma ya da başka şeyler olmamıştır inşallah

Kızlar bu ciğer geliştirici ve progestan iğneler kalçalarımı mahvetti. Yarın sonuncuyu yaptırcam ama şuan ne oturup kalkabiliyorum ne yatabiliyorum. Buz koydum biraz hiç bir işe yaramadı, bir önerisi olan var mı ? Doktoru da çok darladım artık bunun için de yazmak istemdim

Hayırlı haberler insallah

Doktora söylediğin iyi olmuş bazı şeyleri önemsemiyor gibi oluyoruz ama önemli olabiliyor. Bi sıkıntı yoktur inşallah bizi de habersiz bırakma

Evet benim bir onerim.var 400 igne yemis ve yaklasik 50 gun damar yolu acik.kalmis babamda uyguladk kuzum aslinda bir kremde var ama hamilelikte kullanimi uygun olmayabilir eczaneden alabilirsen alkol al buzdolabina koy sogk olsun buyuk pamuk parcalarina dokum kalcalarinin uzerine koy sertlesen yerlwrin birde ayni alkolle yada lkolu bulamazsan kolonya kullan soguk hep ayni yone olacak sekilde pamukla ovala baya faydasini gorduk biz

Evet canım sade, bebişe de çok faydalı.
Ben sutun yogurdun peynirin her turlusunu seven bi turlu kefiri sevemedm neden bende anlamiyorum ya galiba bi kere tiksindim ondan oldu halbuki herkes eksi yogurt seviyorsn nasil kefir kullanamazsn diyor ilgnc yarn sabah basliyorum tekrar 1 cay bardagi icsem hergun yeterli olur mu

Niye elestirilesin ki temiz içerikli ıslak mendillerde var. Tamamen terih meselesi
Insanlar herseyin dogrusunu kendi bildiklerini saniyor herseyi onlarin yaptigi gbi yapmam gerektigini dusunuyor cok sinirleniyorum arkadasm birka boyle soylem duydum islak mendilmi usendiginden bebeginin poposunu yara yapacaksin gbi bisiler diyirlar agzinin payini alip oturuyorlar ama insanida huzursuz ediyorlar yani

İlk başta zor oluyor ama alışınca çok seviyorsun bende öyle olmuştu en azından. 2 senedir düzenli içiyorum canım. İçebilirsen 1 su bardağı içsen daha iyi ama alışma sürecinde öyle yap istersen. Bir de şişe açıldıktan sonra 3 gün içinde tüketmen gerek aklında olsun.

Güzel haberler bekliyoruz canım

Ya çok sağ ol alkol biraz zor olabilir ama kolonya ile deneyeyim. Çok zorlanıyorum hareket etmekte söylenmek de istemiyorum buna da şükür diyeyim

Mesela bardağına kefir koyduğunda içine sevdiğin bir reçelden bı kaşık koy karıştır öyle içmeyi dene eminim seveceksin çilek receliyle özellikle çok güzel oluyor

Tamam.sekerm.tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…