- 20 Ocak 2020
- 3.637
- 1.547
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.101
Sancın çıkarsa ilaçla durdururlar da işte açılma ya da başka şeyler olmamıştır inşallahHiç iş yapmadım tüm gün yattım. Adet olacakmışım gibi devamlı sancı oluyor bazen yoğunlaşıyor vajinaya vuruyor. Eşim işten dönüyor onu bekliyorum. Dr uma haber verdim nst ye göre haraket edelim dedi ne olur ne olmaz duşa girdim temizliğimi yaptım bekliyorum.
Çok sevindim iyi olmanaİyiyim canım çok saol tekrarlamadı daha sonra dinleniyorum bende dr ile bugün yine konuştuk damla şeklinde olabilir korkma önemli olan yoğun sürekli olmaması dedi.
Hayırlı haberler insallahHiç iş yapmadım tüm gün yattım. Adet olacakmışım gibi devamlı sancı oluyor bazen yoğunlaşıyor vajinaya vuruyor. Eşim işten dönüyor onu bekliyorum. Dr uma haber verdim nst ye göre haraket edelim dedi ne olur ne olmaz duşa girdim temizliğimi yaptım bekliyorum.
Doktora söylediğin iyi olmuş bazı şeyleri önemsemiyor gibi oluyoruz ama önemli olabiliyor. Bi sıkıntı yoktur inşallah bizi de habersiz bırakmaHiç iş yapmadım tüm gün yattım. Adet olacakmışım gibi devamlı sancı oluyor bazen yoğunlaşıyor vajinaya vuruyor. Eşim işten dönüyor onu bekliyorum. Dr uma haber verdim nst ye göre haraket edelim dedi ne olur ne olmaz duşa girdim temizliğimi yaptım bekliyorum.
Ayni seyleri bende dusunuyorum canikom doktorum zatwn dort gozle beni bekliyor elif gelsene kilo.konusunda bi kavga etsek diyeKizlar 10 kilo almisim bebek 1500 eger daha fazla kilo almaz ben alirsam cok alinicam
Ben islak mendil kullanmayi dusunuyorum yeni doganlar ici. Ph uygun olanlardan eger bir sknti yasar isem pamuga donucem tabi birqz bu knuda elestirilcem muhtemel amaben de anlık ıslatıp koyayım o zaman madem öyle tamam
Sade kefir degilmi canim bnde iceyim yaKabızlık için kefir öneririm, her gün mutlaka 1 bardak iç çok iyi geliyor.
Niye elestirilesin ki temiz içerikli ıslak mendillerde var. Tamamen terih meselesiBen islak mendil kullanmayi dusunuyorum yeni doganlar ici. Ph uygun olanlardan eger bir sknti yasar isem pamuga donucem tabi birqz bu knuda elestirilcem muhtemel ama
Evet canım sade, bebişe de çok faydalı.Sade kefir degilmi canim bnde iceyim ya
Evet benim bir onerim.var 400 igne yemis ve yaklasik 50 gun damar yolu acik.kalmis babamda uyguladk kuzum aslinda bir kremde var ama hamilelikte kullanimi uygun olmayabilir eczaneden alabilirsen alkol al buzdolabina koy sogk olsun buyuk pamuk parcalarina dokum kalcalarinin uzerine koy sertlesen yerlwrin birde ayni alkolle yada lkolu bulamazsan kolonya kullan soguk hep ayni yone olacak sekilde pamukla ovala baya faydasini gorduk bizKızlar bu ciğer geliştirici ve progestan iğneler kalçalarımı mahvetti. Yarın sonuncuyu yaptırcam ama şuan ne oturup kalkabiliyorum ne yatabiliyorum. Buz koydum biraz hiç bir işe yaramadı, bir önerisi olan var mı ? Doktoru da çok darladım artık bunun için de yazmak istemdim
Ben sutun yogurdun peynirin her turlusunu seven bi turlu kefiri sevemedm neden bende anlamiyorum ya galiba bi kere tiksindim ondan oldu halbuki herkes eksi yogurt seviyorsn nasil kefir kullanamazsn diyor ilgnc yarn sabah basliyorum tekrar 1 cay bardagi icsem hergun yeterli olur muEvet canım sade, bebişe de çok faydalı.
Insanlar herseyin dogrusunu kendi bildiklerini saniyor herseyi onlarin yaptigi gbi yapmam gerektigini dusunuyor cok sinirleniyorum arkadasm birka boyle soylem duydum islak mendilmi usendiginden bebeginin poposunu yara yapacaksin gbi bisiler diyirlar agzinin payini alip oturuyorlar ama insanida huzursuz ediyorlar yaniNiye elestirilesin ki temiz içerikli ıslak mendillerde var. Tamamen terih meselesi
İlk başta zor oluyor ama alışınca çok seviyorsun bende öyle olmuştu en azından. 2 senedir düzenli içiyorum canım. İçebilirsen 1 su bardağı içsen daha iyi ama alışma sürecinde öyle yap istersen. Bir de şişe açıldıktan sonra 3 gün içinde tüketmen gerek aklında olsun.Ben sutun yogurdun peynirin her turlusunu seven bi turlu kefiri sevemedm neden bende anlamiyorum ya galiba bi kere tiksindim ondan oldu halbuki herkes eksi yogurt seviyorsn nasil kefir kullanamazsn diyor ilgnc yarn sabah basliyorum tekrar 1 cay bardagi icsem hergun yeterli olur mu
Güzel haberler bekliyoruz canımHiç iş yapmadım tüm gün yattım. Adet olacakmışım gibi devamlı sancı oluyor bazen yoğunlaşıyor vajinaya vuruyor. Eşim işten dönüyor onu bekliyorum. Dr uma haber verdim nst ye göre haraket edelim dedi ne olur ne olmaz duşa girdim temizliğimi yaptım bekliyorum.
Ya çok sağ ol alkol biraz zor olabilir ama kolonya ile deneyeyim. Çok zorlanıyorum hareket etmekte söylenmek de istemiyorum buna da şükür diyeyimEvet benim bir onerim.var 400 igne yemis ve yaklasik 50 gun damar yolu acik.kalmis babamda uyguladk kuzum aslinda bir kremde var ama hamilelikte kullanimi uygun olmayabilir eczaneden alabilirsen alkol al buzdolabina koy sogk olsun buyuk pamuk parcalarina dokum kalcalarinin uzerine koy sertlesen yerlwrin birde ayni alkolle yada lkolu bulamazsan kolonya kullan soguk hep ayni yone olacak sekilde pamukla ovala baya faydasini gorduk biz
Bebek senin karar senin tatlı kızBen islak mendil kullanmayi dusunuyorum yeni doganlar ici. Ph uygun olanlardan eger bir sknti yasar isem pamuga donucem tabi birqz bu knuda elestirilcem muhtemel ama
Mesela bardağına kefir koyduğunda içine sevdiğin bir reçelden bı kaşık koy karıştır öyle içmeyi dene eminim seveceksin çilek receliyle özellikle çok güzel oluyorBen sutun yogurdun peynirin her turlusunu seven bi turlu kefiri sevemedm neden bende anlamiyorum ya galiba bi kere tiksindim ondan oldu halbuki herkes eksi yogurt seviyorsn nasil kefir kullanamazsn diyor ilgnc yarn sabah basliyorum tekrar 1 cay bardagi icsem hergun yeterli olur mu
sabah hemen deneniyor sekerim franfgaz mermelat esligindeMesela bardağına kefir koyduğunda içine sevdiğin bir reçelden bı kaşık koy karıştır öyle içmeyi dene eminim seveceksin çilek receliyle özellikle çok güzel oluyor
Tamam.sekerm.İlk başta zor oluyor ama alışınca çok seviyorsun bende öyle olmuştu en azından. 2 senedir düzenli içiyorum canım. İçebilirsen 1 su bardağı içsen daha iyi ama alışma sürecinde öyle yap istersen. Bir de şişe açıldıktan sonra 3 gün içinde tüketmen gerek aklında olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?