Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
İyi olmanıza çoook sevindim. Bebeğin kuvezde toparlarken kendini sende güzelce dinlenip iyi ol ki bebeğini eve gönderdikleri zaman sende kendini iyice toparlamış olursun ve daha iyi ilgilenirsin kuzunla

Kızlar merhaba 31. haftayı girdim bugün doğum çantasını hazırladınız mı kıyafetleri yıkadınız mı ne yaptınız ben henuz bısey yapmadım herseyıni aldım ama
Selam canım biz yaptık geçen hafta her şeyi yıkadık ütüledik odasını beşiğini falan hazırladık. Küçük seyahat seti çantalarına koyup bavula koydum iyiki yapmışım gittikçe ağırlaşıyorum zor olurdu

Canım her şey çok güzel olacak Sen de bebişin de en kısa sürede toparlanacaksınız Allah in izniyle. Birbirinizden güç alacaksınız Hep güzel haberler ver bize. Bebişin en kısa zamanda hep seninle olsun inşallah

Ben de gecen haftalarda hallettim bebegin esyalarini, yikandi utulendi ve dolaba yerlestirildi. Arada hala cikiyo ufak tefek seyler yikamak icin ama genel olarak yerlesti bebegin esyalari. Bu is bekledigimden daha yorucuydu.
Hastane cantasini hazirlamadim ama ona vakit varmis gibi hissediyorum. Bi de gorustugum ebe bana sey dedi, bebek kiyafetlerini gunluk olarak plastik posetlerde de ayri ayri paketlersen, sonradan giymedigi kiyafetleri bir daha yikamana gerek kalmaz.

Canım bebeğin durumu nasıl şuan?
Geçen hafta gittiğimde sırtı dönüktü göstermedi yarın tekrar randevu verip çağırdı doktor. Riskli olduğu için perinatolagda takip oluyorum. Bakalım neler duyucam yarın inşallah bi gelişme olur diye dua ediyorum hep

Kızlarr acil sorum olacak. Çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor aldığımız doğum izni başlamış mı oluyor? Bilgisi olan var mı

Kızlar merhaba 31. haftayı girdim bugün doğum çantasını hazırladınız mı kıyafetleri yıkadınız mı ne yaptınız ben henuz bısey yapmadım herseyıni aldım ama
Ben bi kaç kargomu bekliyorum haftaya tam hazır olur herhalde kıyafetleri yıkamadım daha hiç enerjim yok bunun için

Canım çok zor bir süreçten bence gayet iyi çıktınız şükür. Zamanla sabırla geçecek günler. Güzel haberlerini bekliyoruz her zaman

Kuzu benim fena kaburga agrm var baska bir sorunum yok yavas yavas ev topluyorum agustos ortasi gbi ev tsiycaz o yuzden pek aktif degilim buralarda ama iyiyiz haftaya kontrolumuz var bakalm insallah prenseste iyidir sen nasilsin
Kolay gelsin canım, aman iyi olun da :) Ben de iyiyim bir ağrı bitiyor öbürü başlıyor idare edip gidiyoruz :) yuvarlanacağız yakında. Cumartesi bizim de kontrolümüz bakalım iğneler ilaçlar işe yaradı mı görcez :)

Her hafta yeni bir guncelleme ile basliyoruz valla arkadasim bu hafta kaburga kabizlik bakalm haftaya ne eklenicek

Canım çok çok geçmiş olsun

Kızlarr acil sorum olacak. Çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor aldığımız doğum izni başlamış mı oluyor? Bilgisi olan var mı
Ben anlamadım tam olarak canım. Çalışabilir alırsan 37 ye kadar çalışabilir veriliyor. Eğer izne çıkmak istiyorsan oradaki tarihi değiştiriyorlar çalışamaz olarak çeviriyorlar. Çalışabilir raporun varken normal iş göremezlik raporu alamıyormuşsun bahsettiğin oysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…