- 14 Mayıs 2023
- 1.571
- 1.503
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.061
İyiyim canım çok saol tekrarlamadı daha sonra dinleniyorum bende dr ile bugün yine konuştuk damla şeklinde olabilir korkma önemli olan yoğun sürekli olmaması dedi.Mavimun nasıl oldun iyimisin canım
İyi olmanıza çoook sevindim. Bebeğin kuvezde toparlarken kendini sende güzelce dinlenip iyi ol ki bebeğini eve gönderdikleri zaman sende kendini iyice toparlamış olursun ve daha iyi ilgilenirsin kuzunlaKızlar sağolun, biz iyiyiz hamd olsunbebişimi görmeye gittim bugün yine, onu öyle görünce ağladım hiç dayanamıyor insan, sağlıklı hamd olsun ama orda büyümesi gerek daha bende toparlıyorum heryerim delik deşik oldu, plsentam doğumda kanama yapmış baya yapışık olmuş, çok kan kaybettim ve çok fazla kan aldım serum olarak ona rağmen yeni 9 a çıktı. Çok zor süreçti benim için hala da zor olacak
Selam canım biz yaptık geçen hafta her şeyi yıkadık ütüledik odasını beşiğini falan hazırladık. Küçük seyahat seti çantalarına koyup bavula koydum iyiki yapmışım gittikçe ağırlaşıyorum zor olurduKızlar merhaba 31. haftayı girdim bugün doğum çantasını hazırladınız mı kıyafetleri yıkadınız mı ne yaptınız ben henuz bısey yapmadım herseyıni aldım ama
Canım her şey çok güzel olacakKızlar sağolun, biz iyiyiz hamd olsunbebişimi görmeye gittim bugün yine, onu öyle görünce ağladım hiç dayanamıyor insan, sağlıklı hamd olsun ama orda büyümesi gerek daha bende toparlıyorum heryerim delik deşik oldu, plsentam doğumda kanama yapmış baya yapışık olmuş, çok kan kaybettim ve çok fazla kan aldım serum olarak ona rağmen yeni 9 a çıktı. Çok zor süreçti benim için hala da zor olacak
Canım bebeğin durumu nasıl şuan?Ben 29 haftadayım 2 kilo aldım sadece. Kiloyu sorun etmeyin keşke bebeğim sağlıklı olsada ben kilo alsam
Geçen hafta gittiğimde sırtı dönüktü göstermedi yarın tekrar randevu verip çağırdı doktor. Riskli olduğu için perinatolagda takip oluyorum. Bakalım neler duyucam yarın inşallah bi gelişme olur diye dua ediyorum hepCanım bebeğin durumu nasıl şuan?
İnşallah güzel haberler alırsınGeçen hafta gittiğimde sırtı dönüktü göstermedi yarın tekrar randevu verip çağırdı doktor. Riskli olduğu için perinatolagda takip oluyorum. Bakalım neler duyucam yarın inşallah bi gelişme olur diye dua ediyorum hep
İnşallahİnşallah güzel haberler alırsın
Bende 33. Haftadayım 13 kilo aldımKizlar hepimiz de ayni haftadayiz hee:) valla yuvarlanacaz
Ben bi kaç kargomu bekliyorum haftaya tam hazır olur herhalde kıyafetleri yıkamadım daha hiç enerjim yok bunun içinKızlar merhaba 31. haftayı girdim bugün doğum çantasını hazırladınız mı kıyafetleri yıkadınız mı ne yaptınız ben henuz bısey yapmadım herseyıni aldım ama
Canım çok zor bir süreçten bence gayet iyi çıktınız şükür. Zamanla sabırla geçecek günler. Güzel haberlerini bekliyoruz her zamanKızlar sağolun, biz iyiyiz hamd olsunbebişimi görmeye gittim bugün yine, onu öyle görünce ağladım hiç dayanamıyor insan, sağlıklı hamd olsun ama orda büyümesi gerek daha bende toparlıyorum heryerim delik deşik oldu, plsentam doğumda kanama yapmış baya yapışık olmuş, çok kan kaybettim ve çok fazla kan aldım serum olarak ona rağmen yeni 9 a çıktı. Çok zor süreçti benim için hala da zor olacak
Kolay gelsin canım, aman iyi olun da :) Ben de iyiyim bir ağrı bitiyor öbürü başlıyor idare edip gidiyoruz :) yuvarlanacağız yakında. Cumartesi bizim de kontrolümüz bakalım iğneler ilaçlar işe yaradı mı görcez :)Kuzu benim fena kaburga agrm var baska bir sorunum yok yavas yavas ev topluyorum agustos ortasi gbi ev tsiycaz o yuzden pek aktif degilim buralarda ama iyiyiz haftaya kontrolumuz var bakalm insallah prenseste iyidir sen nasilsin
İnşallah güzel haberlerini alırızGeçen hafta gittiğimde sırtı dönüktü göstermedi yarın tekrar randevu verip çağırdı doktor. Riskli olduğu için perinatolagda takip oluyorum. Bakalım neler duyucam yarın inşallah bi gelişme olur diye dua ediyorum hep
Her hafta yeni bir guncelleme ile basliyoruz valla arkadasim bu hafta kaburga kabizlik bakalm haftaya ne eklenicekKolay gelsin canım, aman iyi olun da :) Ben de iyiyim bir ağrı bitiyor öbürü başlıyor idare edip gidiyoruz :) yuvarlanacağız yakında. Cumartesi bizim de kontrolümüz bakalım iğneler ilaçlar işe yaradı mı görcez :)
Canım çok çok geçmiş olsunKızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen
33.haftadayim 11 kilo aldım üstelik kilolu hamile kalmıştımKizlar 10 kilo almisim bebek 1500 eger daha fazla kilo almaz ben alirsam cok alinicam
Ben anlamadım tam olarak canım. Çalışabilir alırsan 37 ye kadar çalışabilir veriliyor. Eğer izne çıkmak istiyorsan oradaki tarihi değiştiriyorlar çalışamaz olarak çeviriyorlar. Çalışabilir raporun varken normal iş göremezlik raporu alamıyormuşsun bahsettiğin oysa.Kızlarr acil sorum olacak. Çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor aldığımız doğum izni başlamış mı oluyor? Bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?