- 14 Ağustos 2011
- 27.496
- 3.345
- 448
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.081
Bebeğinizin nesi var?Ben 29 haftadayım 2 kilo aldım sadece. Kiloyu sorun etmeyin keşke bebeğim sağlıklı olsada ben kilo alsam
Sancın varsa bekleme canım sancı açılma yapar çünküKızlar sancınız olduğunda bebeğin hareketlerinde azalma oldu mu ?
Benim sancım var galiba 3 saattir gelip gidiyor bi türlü geçmedi bebeğim de çok haraketli değil önceki zamanlarına göre ne yapsam bilemedim
Canım doktorum hareketlerinde azalma hissedersen gel demişti istersen acile gidip bir nst ye gir.Kızlar sancınız olduğunda bebeğin hareketlerinde azalma oldu mu ?
Benim sancım var galiba 3 saattir gelip gidiyor bi türlü geçmedi bebeğim de çok haraketli değil önceki zamanlarına göre ne yapsam bilemedim
Acaba benimde sancim oluyoda anlamiyor muyum??kac kere sordum ama tam olarak ne hissediyorsunKızlar sancınız olduğunda bebeğin hareketlerinde azalma oldu mu ?
Yoruldun mu bugün canım ? Bi duş al istersen rahatlarsın biraz ya da ayaklarını uzat dinlen takip et bakalım ne sıklıkla geliyo üç saattirKızlar sancınız olduğunda bebeğin hareketlerinde azalma oldu mu ?
Benim olmuştu ama pozisyon olarak tersti hareket azaldığı için gitmiştim ben bir kaç saat hiç hissetmemiştim benim bebeğim çok hareketli normalde , nst ye gönderdi ebe de kanımın sertleştiğini gördü daha nst yi bağlamadan senin sancın var dedi.Kızlar sancınız olduğunda bebeğin hareketlerinde azalma oldu mu ?
Hipoplastik sol kalp sendromu yani kalbinin sol tarafı gelişmemiş aort damarı çok ince olduğu söylendiBebeğinizin nesi var?
Doktora gidin bence ben olsam giderimKızlar sancınız olduğunda bebeğin hareketlerinde azalma oldu mu ?
Sancın varsa bekleme canım sancı açılma yapar çünkü
Canım doktorum hareketlerinde azalma hissedersen gel demişti istersen acile gidip bir nst ye gir.
Acaba benimde sancim oluyoda anlamiyor muyum??kac kere sordum ama tam olarak ne hissediyorsun
Yoruldun mu bugün canım ? Bi duş al istersen rahatlarsın biraz ya da ayaklarını uzat dinlen takip et bakalım ne sıklıkla geliyo üç saattir
Hiç iş yapmadım tüm gün yattım. Adet olacakmışım gibi devamlı sancı oluyor bazen yoğunlaşıyor vajinaya vuruyor. Eşim işten dönüyor onu bekliyorum. Dr uma haber verdim nst ye göre haraket edelim dedi ne olur ne olmaz duşa girdim temizliğimi yaptım bekliyorum.Benim olmuştu ama pozisyon olarak tersti hareket azaldığı için gitmiştim ben bir kaç saat hiç hissetmemiştim benim bebeğim çok hareketli normalde , nst ye gönderdi ebe de kanımın sertleştiğini gördü daha nst yi bağlamadan senin sancın var dedi.
Belki pozisyondan dolayı da azalmış olabilir ama sancın varsa bir git görün için rahatlasın canım ben sancı hissedersem gidiyorum artık
Eşimi bekliyorum gideceğim çok tedirgin oldum açıkçası lekelenme akıntıda değişiklik vs hiç bir şey yok sancıya eşlik eden ama yinede korkuyor insanDoktora gidin bence ben olsam giderim
Güzel haberlerini bekliyoruz canım 2 hafta önce benim de sancım oldu ama nst de çıkmadı içini ferah tut.Hiç iş yapmadım tüm gün yattım. Adet olacakmışım gibi devamlı sancı oluyor bazen yoğunlaşıyor vajinaya vuruyor. Eşim işten dönüyor onu bekliyorum. Dr uma haber verdim nst ye göre haraket edelim dedi ne olur ne olmaz duşa girdim temizliğimi yaptım bekliyorum.
Sen yine benim gibi panik yapma daHiç iş yapmadım tüm gün yattım. Adet olacakmışım gibi devamlı sancı oluyor bazen yoğunlaşıyor vajinaya vuruyor. Eşim işten dönüyor onu bekliyorum. Dr uma haber verdim nst ye göre haraket edelim dedi ne olur ne olmaz duşa girdim temizliğimi yaptım bekliyorum.
İnşallah canım daha çok küçük dursun 3/4 hafta daha. Adet sancısı gibimiydi senin sancında?Güzel haberlerini bekliyoruz canım 2 hafta önce benim de sancım oldu ama nst de çıkmadı içini ferah tut.
Benim karnım çok sık sertleşiyordu ve sertleşmeyle birlikte rahatsızlık veriyordu acı gibi ağrı gibi.İnşallah canım daha çok küçük dursun 3/4 hafta daha. Adet sancısı gibimiydi senin sancında?
Panik olmuş durumda değilim ama fazlasıyla tedirginim aksine eşim beni panikletiyor. Ben gideyim hastaneye, sende hastaneye gel dedim yolda başına bir şey gelir heyecanlanırsın kaza yaparsın vs diyip beni korkutuyor o yüzden bekliyorum.Sen yine benim gibi panik yapma dayalancı sancı filandır belki inşallah bir sorun yoktur
Benim öyle değil belki de normaldir yaşadığım gidip öğreneyim içim rahat etsinBenim karnım çok sık sertleşiyordu ve sertleşmeyle birlikte rahatsızlık veriyordu acı gibi ağrı gibi.
Aynen canım. En önemlisi kasılma var mı?Rahim agzini kasilmalar açıyor. Şuan yaşadığın kas agrisi enfeksiyon vs de olabilir. İnşallah dogumla alakalı degildirBenim öyle değil belki de normaldir yaşadığım gidip öğreneyim içim rahat etsin
Normaldir belki de gerçekten benim hem sertleşiyor hem de regl ağrısı gibiydi güzel haberlerinizi bekliyoruzBenim öyle değil belki de normaldir yaşadığım gidip öğreneyim içim rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?