- 10 Temmuz 2012
- 604
- 539
- 303
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.041
Nısan basında yapayım dıyorum ama sende haklısın gercı etrafımda yardımcı olcak kişilerde var ben uyusamda kızCanım bence artık iyice ağırlaşmadan yapmanı tavsiye ederim. 33.haftadan bildiriyorum, sürekli yatmak istiyorum yemek yapınca bile yoruluyorum
rekor bende maalesef 32+1 15 kg aldım çok aldım son 2 hafta da 5 kg aldım dengem bozuldu birazcık tabi çok fazla ödem de var birde kabıxlık tuvalete çıkamıyorum onunda etkisi vardırKızlar rekor bende sanırım 33+5 +16.5 kilo ehehe
Haha o zaman sen bilirsin tabi ben hiçbir şeyi son ana bırakmak istemedim en azından doğum çantamıNısan basında yapayım dıyorum ama sende haklısın gercı etrafımda yardımcı olcak kişilerde var ben uyusamda kız
Canım kabızlık ve ödem varsa çok normal, ben kabızsız ve ödemsizrekor bende maalesef 32+1 15 kg aldım çok aldım son 2 hafta da 5 kg aldım dengem bozuldu birazcık tabi çok fazla ödem de var birde kabıxlık tuvalete çıkamıyorum onunda etkisi vardır
eşyalarımız son 1 makina kaldı herşeyi yıkayıp ütüledim doğum çantasını da minim minim hazırlıyorum son makinadan sonra yaparım böbrek büyümesinden dolayı biraz erken doğuma meyilliyim benKızlar merhaba 31. haftayı girdim bugün doğum çantasını hazırladınız mı kıyafetleri yıkadınız mı ne yaptınız ben henuz bısey yapmadım herseyıni aldım ama
ay bi atlatsam kendi kilomu görsem şansıma da doktorumun tartısı 3 kg felan fazla tartıyor oraya gidince lafı çeviriyorum sürekli unutturuyorum tartılmayıCanım kabızlık ve ödem varsa çok normal, ben kabızsız ve ödemsiz
Kesinlikle bu hamileliğimde kabızlık sorunu olmadı ve cok şükür 9 kilo aldım henüz. Benim için rekorrekor bende maalesef 32+1 15 kg aldım çok aldım son 2 hafta da 5 kg aldım dengem bozuldu birazcık tabi çok fazla ödem de var birde kabıxlık tuvalete çıkamıyorum onunda etkisi vardır
Kabızlık için kefir öneririm, her gün mutlaka 1 bardak iç çok iyi geliyor.ay bi atlatsam kendi kilomu görsem şansıma da doktorumun tartısı 3 kg felan fazla tartıyor oraya gidince lafı çeviriyorum sürekli unutturuyorum tartılmayı
maşallahhhKesinlikle bu hamileliğimde kabızlık sorunu olmadı ve cok şükür 9 kilo aldım henüz. Benim için rekorhamilelikte probiyotik kullanılıyorsa o yardımcı olabilir.
hemen denemeye başlıycam 1 hafta olucak yaklaşık tuvalete çıkamıyorumKabızlık için kefir öneririm, her gün mutlaka 1 bardak iç çok iyi geliyor.
Ben bayram dönüşüKızlar merhaba 31. haftayı girdim bugün doğum çantasını hazırladınız mı kıyafetleri yıkadınız mı ne yaptınız ben henuz bısey yapmadım herseyıni aldım ama
Hazırlayacağım bebeginherseyi yıkadim utuledim sadece hazırlamak kaldıBen bayram dönüşü
Kizz bı daha dogurcan mi ömründen ömür gitti vallaKızlar sağolun, biz iyiyiz hamd olsunbebişimi görmeye gittim bugün yine, onu öyle görünce ağladım hiç dayanamıyor insan, sağlıklı hamd olsun ama orda büyümesi gerek daha bende toparlıyorum heryerim delik deşik oldu, plsentam doğumda kanama yapmış baya yapışık olmuş, çok kan kaybettim ve çok fazla kan aldım serum olarak ona rağmen yeni 9 a çıktı. Çok zor süreçti benim için hala da zor olacak
şimdi daha iyiysen çok sevindim canım bebişini de görüyorsun ne kadar güzelKızlar sağolun, biz iyiyiz hamd olsunbebişimi görmeye gittim bugün yine, onu öyle görünce ağladım hiç dayanamıyor insan, sağlıklı hamd olsun ama orda büyümesi gerek daha bende toparlıyorum heryerim delik deşik oldu, plsentam doğumda kanama yapmış baya yapışık olmuş, çok kan kaybettim ve çok fazla kan aldım serum olarak ona rağmen yeni 9 a çıktı. Çok zor süreçti benim için hala da zor olacak
Kuzu benim fena kaburga agrm var baska bir sorunum yok yavas yavas ev topluyorum agustos ortasi gbi ev tsiycaz o yuzden pek aktif degilim buralarda ama iyiyiz haftaya kontrolumuz var bakalm insallah prenseste iyidir sen nasilsinSeni görmüyorum bu aralar pek nasılsın canım her şey yolunda mı ?
Ben yikama isine basladm kuzu yavastan yika utule yapiyorum ama dogm cantasini hazrlamadm henuzKızlar merhaba 31. haftayı girdim bugün doğum çantasını hazırladınız mı kıyafetleri yıkadınız mı ne yaptınız ben henuz bısey yapmadım herseyıni aldım ama
Allah saglik versin canim. Zamanla toparlarsin insallah. Hersey güzel olacak.Kızlar sağolun, biz iyiyiz hamd olsunbebişimi görmeye gittim bugün yine, onu öyle görünce ağladım hiç dayanamıyor insan, sağlıklı hamd olsun ama orda büyümesi gerek daha bende toparlıyorum heryerim delik deşik oldu, plsentam doğumda kanama yapmış baya yapışık olmuş, çok kan kaybettim ve çok fazla kan aldım serum olarak ona rağmen yeni 9 a çıktı. Çok zor süreçti benim için hala da zor olacak
İnşallah çok daha güzel olacak her şey sabır canım sen güçlüsünKızlar sağolun, biz iyiyiz hamd olsunbebişimi görmeye gittim bugün yine, onu öyle görünce ağladım hiç dayanamıyor insan, sağlıklı hamd olsun ama orda büyümesi gerek daha bende toparlıyorum heryerim delik deşik oldu, plsentam doğumda kanama yapmış baya yapışık olmuş, çok kan kaybettim ve çok fazla kan aldım serum olarak ona rağmen yeni 9 a çıktı. Çok zor süreçti benim için hala da zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?