Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kesinlikle cinsiyle alakalı. Marketten aldım ve geçen gün annem pazardan getirdi, hiç beğenmedim. Yumuşak ve tam kıvamındaysa bile ertesi gün kapkara oluyor içi. Hâl ya da mini hâl gibi yerlerden almak lazım avokadoyu, orada yumuşacık tam yenmelik oluyor. Direkt çatalla ezip tulum peyniriyle karıştırmak benim favorim. Ama o kadar alıştım ki kesip direkt de yiyebiliyorum artık ve aynı gün tüketmek lazım

Kız mantıyı sen yapmamış mıydın ? o kadar mantı yaptın yemedin mi biz senin mantı konusundan sonra yedik yedik şiştik aşk olsun :)

Yemezsen almazsın kilo sadece çorba yoğurt beslenmistim o ara katı hiç bişey yemiyordum üç ayim böyle geçti keşke kusma bulantı olsaydı kabızlık olmasaydı
Öyle demee 33. Haftasında olan bir arkadaşım var hala kusuyor, hayattan soğudu kız ve aşırı zayıfladı. Ben toplam bi kere kustum tüm hamilelikte o da araba tutmuştu diye. Bulantı çok kötü bir şey bu grupta da çok çekenler vardı

Ah canim ilaç bile bazen ise yaramıyor lavman kullandım ben 15 sefer kullanmisimdir süt benim takozlasmis bağırsaklarima ne etsin
Sen ona doğumdan sonra baktır başka bir sorun vardır o zaman. Dün gece ben süt içtim reflü oldu diye bugün tuvaletin kapısında oturuyorum annem önüne bir kolonyayla bir peçete koyalım bari diyor

Sen ona doğumdan sonra baktır başka bir sorun vardır o zaman. Dün gece ben süt içtim reflü oldu diye bugün tuvaletin kapısında oturuyorum annem önüne bir kolonyayla bir peçete koyalım bari diyor
Gebelikten önce de vardı ama böyle uzun sürmezdi yani gebelik başlar başlamaz kabızlık bı başladı bende hiç geçmedi doğumdan sonra düzelir diye umut ediyorum

Bence kabızlık daha zor kusmaya razıydım

ben de anlık ıslatıp koyayım o zaman madem öyle tamam

Yemezsen almazsın kilo sadece çorba yoğurt beslenmistim o ara katı hiç bişey yemiyordum üç ayim böyle geçti keşke kusma bulantı olsaydı kabızlık olmasaydı
Öyle demeyin. Bende o kadar kustum ki midem de su bile kalmıyordu. Keşke kilo alsaydım da mide bulantım olmasa dedim.

Ben muzlarla beraber karanlik bir yere koyuyorum yumusuyo hemen

Çok sağolun kızlar mesajlarınızı tek tek okudum hala rüyada gibiyim, bukadar erken olacağını hiç düşünmemiştim
Canim demek ki hayırlısı böyleymiş. Cok sukur ki sagliklisiniz ikiniz de. Belki daha uzun süre hamile kalsan senin ve bebek için daha tehlikeli olacaktı. Allah yardım ediyor cok sukur. Simdi saglikla buyut yavrunu insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…