- 28 Kasım 2024
- 134
- 166
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.001
Kesinlikle cinsiyle alakalı. Marketten aldım ve geçen gün annem pazardan getirdi, hiç beğenmedim. Yumuşak ve tam kıvamındaysa bile ertesi gün kapkara oluyor içi. Hâl ya da mini hâl gibi yerlerden almak lazım avokadoyu, orada yumuşacık tam yenmelik oluyor. Direkt çatalla ezip tulum peyniriyle karıştırmak benim favorim. Ama o kadar alıştım ki kesip direkt de yiyebiliyorum artıkkızlar soru saçma bir yerden gelecek ama avakadoyu nasıl olgunlaştırıyorsunuz? sürekli yediğim için her zaman yaptığım usul yaptım elma+kese kağıdı ama dört gündür olmuyor durduğu yerde olmadan bozulacak. Cinsiyle mı alakali acaba ya
Yemezsen almazsın kilo sadece çorba yoğurt beslenmistim o ara katı hiç bişey yemiyordum üç ayim böyle geçti keşke kusma bulantı olsaydı kabızlık olmasaydıKabızken kilo vermeyi nasıl başardın
Kız mantıyı sen yapmamış mıydın ? o kadar mantı yaptın yemedin miKızlar hala kabızlık olduğu için maalesef yerken on defa düşünürek yiyorum belki ondan çok almadim ekmek hamur işi falan kesinlikle yemiyorum eğer yersem ilaç kullanarak tuvalete çıkmak zorunda kalıyorum
Mantı aserdim kabızlıktan yiyemedim ama başkalarına yedirdim bu halimleKız mantıyı sen yapmamış mıydın ? o kadar mantı yaptın yemedin mibiz senin mantı konusundan sonra yedik yedik şiştik aşk olsun :)
Öyle demee 33. Haftasında olan bir arkadaşım var hala kusuyor, hayattan soğudu kız ve aşırı zayıfladı. Ben toplam bi kere kustum tüm hamilelikte o da araba tutmuştu diye. Bulantı çok kötü bir şey bu grupta da çok çekenler vardıYemezsen almazsın kilo sadece çorba yoğurt beslenmistim o ara katı hiç bişey yemiyordum üç ayim böyle geçti keşke kusma bulantı olsaydı kabızlık olmasaydı
yine mantı çekti canım vallaMantı aserdim kabızlıktan yiyemedim ama başkalarına yedirdim bu halimle
Ah canim ilaç bile bazen ise yaramıyor lavman kullandım ben 15 sefer kullanmisimdir süt benim takozlasmis bağırsaklarima ne etsinyine mantı çekti canım vallasen de azıcık ye bir şey olmaz, süt iç gece yatmadan çok güzel çalıştırıyor bağırsakları
Sen ona doğumdan sonra baktır başka bir sorun vardır o zaman. Dün gece ben süt içtim reflü oldu diye bugün tuvaletin kapısında oturuyorumAh canim ilaç bile bazen ise yaramıyor lavman kullandım ben 15 sefer kullanmisimdir süt benim takozlasmis bağırsaklarima ne etsin
Gebelikten önce de vardı ama böyle uzun sürmezdi yani gebelik başlar başlamaz kabızlık bı başladı bende hiç geçmedi doğumdan sonra düzelir diye umut ediyorumSen ona doğumdan sonra baktır başka bir sorun vardır o zaman. Dün gece ben süt içtim reflü oldu diye bugün tuvaletin kapısında oturuyorumannem önüne bir kolonyayla bir peçete koyalım bari diyor
Bence kabızlık daha zor kusmaya razıydımÖyle demee 33. Haftasında olan bir arkadaşım var hala kusuyor, hayattan soğudu kız ve aşırı zayıfladı. Ben toplam bi kere kustum tüm hamilelikte o da araba tutmuştu diye. Bulantı çok kötü bir şey bu grupta da çok çekenler vardı
ben de anlık ıslatıp koyayım o zaman madem öyle tamamIslak mendil kutusunda pamuklari ıslatıp koyuyorlar ya sanırım sen de öyle yapacaksın mikroskobik görünümünü izlemiştim bakteri üretiyor o şekilde ıslak kalan pamuklar aklında olsun ben anlık islatacagim temiz ılık suda kullanacağım kadar her bez değişiminde 6 aya kadar
Öyle demeyin. Bende o kadar kustum ki midem de su bile kalmıyordu. Keşke kilo alsaydım da mide bulantım olmasa dedim.Yemezsen almazsın kilo sadece çorba yoğurt beslenmistim o ara katı hiç bişey yemiyordum üç ayim böyle geçti keşke kusma bulantı olsaydı kabızlık olmasaydı
Canım aynı şeyi bende dedim hep keşke kabızlık olmasaydı da doya doya yeseydim herşeyden sebze çorba yemekten gına geldi artıkÖyle demeyin. Bende o kadar kustum ki midem de su bile kalmıyordu. Keşke kilo alsaydım da mide bulantım olmasa dedim.
Afiyet olsun canıımTartıldım 10,5 kilo ile yola devammüsadenizle 1 dilim yaş pasta ile bunu kutlayacağım
Canimmm ben 15 kilo aldımDaha 31. Haftadayim
Ben 13 kilo aldim simdiye kadar daha iki ay var ne olur bilmem
Kizlar hepimiz de ayni haftadayiz hee:) valla yuvarlanacazBen de 10 kilo aldım son aylardan aşırı korkuyorum
Ben muzlarla beraber karanlik bir yere koyuyorum yumusuyo hemenkızlar soru saçma bir yerden gelecek ama avakadoyu nasıl olgunlaştırıyorsunuz? sürekli yediğim için her zaman yaptığım usul yaptım elma+kese kağıdı ama dört gündür olmuyor durduğu yerde olmadan bozulacak. Cinsiyle mı alakali acaba ya
sağ ol canımAfiyet olsun canıım
Canim demek ki hayırlısı böyleymiş. Cok sukur ki sagliklisiniz ikiniz de. Belki daha uzun süre hamile kalsan senin ve bebek için daha tehlikeli olacaktı. Allah yardım ediyor cok sukur. Simdi saglikla buyut yavrunu insallah.Çok sağolun kızlar mesajlarınızı tek tek okudumhala rüyada gibiyim, bukadar erken olacağını hiç düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?