• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar hala kabızlık olduğu için maalesef yerken on defa düşünürek yiyorum belki ondan çok almadim ekmek hamur işi falan kesinlikle yemiyorum eğer yersem ilaç kullanarak tuvalete çıkmak zorunda kalıyorum
Bu ara bende bu konuda cok skntidayim.canim kayisilar bamyalar balkabaklari yok fayda etmiyor disarda yemek yiyim.yada pohaca vs bisi vaziyet cok kotuu

Limon ya da muz denedin mi ? Ben genelde yanına limon ya da muz kokuyorum market poşetinde dışarda bekliyor. Ama bazıları 2 günde olgunlaşırken geçen aldıklarım 1 hafta sürdü . Sanırım cinsi ile ilgili
Onları da deneyeyim, inşallah bir hafta sürmez çünkü stok yapmıştım ahhdjdjd çıldırırım olana kadar

Bı ara çir iyi gelmişti ama şu tasinma sürecinde stresten sanırım tekrar başladı eğer bir oarca ekmek dahi yesem duphalac falan kullanmadan çıkmayorum ilaç kullanmiyim diye sulu çorbalar salatalar falan az kaldı zaten şu iki ay bitsin ziyafet yapacam kendime 😄🥲
Evet stres de çok etkiliyor bağırsak hareketlerini, inşallah düzelir diyeyim 🥹

Kesinlikle cinsiyle alakalı. Marketten aldım ve geçen gün annem pazardan getirdi, hiç beğenmedim. Yumuşak ve tam kıvamındaysa bile ertesi gün kapkara oluyor içi. Hâl ya da mini hâl gibi yerlerden almak lazım avokadoyu, orada yumuşacık tam yenmelik oluyor. Direkt çatalla ezip tulum peyniriyle karıştırmak benim favorim. Ama o kadar alıştım ki kesip direkt de yiyebiliyorum artık😬 ve aynı gün tüketmek lazım
Ben avakadoyu zaten zor buluyorum ya :( üzdü biraz

Kızlar merhaba 31. haftayı girdim bugün doğum çantasını hazırladınız mı kıyafetleri yıkadınız mı ne yaptınız ben henuz bısey yapmadım herseyıni aldım ama😍
Ben daha hiçbir şey hazırlamadım. Sadece kıyafetlerini aldım, bendeki bu rahatlığa ne demeli 🥹

Yaa 😔 ben o yönden şanslıyım. Hâl örneğini o yüzden verdim çok güzel oradakiler. O zaman sen bulduğunda yumuşak almaya çalış direkt ve ilk gün tüket 🙏
bizim öyle şanstan yana pek yüzümüz gülmüyor da bebişlerimin canı sağ olsun 🤭 öyle ya da böyle o avakadoyu yiyeceğiz 🤣

Kızlar merhaba 31. haftayı girdim bugün doğum çantasını hazırladınız mı kıyafetleri yıkadınız mı ne yaptınız ben henuz bısey yapmadım herseyıni aldım ama😍
Canım ben de yarın 31. Oluyorum tam. Hiç hazirlamadim bisey. Mobilya siparisi verdim haftaya gelecek. Geldiğinde yıkayıp utuleyip yerlestirirz. Çantayı da hazırlarım diyorum inşallah . Fazla mı rahatız bilemedim😆
Kızlar rekor bende sanırım 33+5 +16.5 kilo ehehe 🤓😅
Canım bence iyi.🧿 Senin haftan bizden büyük. O zamana seni geçeriz bence 🫢

Back
X