- 28 Kasım 2024
- 134
- 166
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #18.021
Benim 30 yarın bitiyor canım, 31’e yeni başlıyoruz. Etiketimdeki tarih tahmini sezeryan günüKizlar hepimiz de ayni haftadayiz hee:) valla yuvarlanacaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 30 yarın bitiyor canım, 31’e yeni başlıyoruz. Etiketimdeki tarih tahmini sezeryan günüKizlar hepimiz de ayni haftadayiz hee:) valla yuvarlanacaz
10 da benden arkadaslar wallahi doktorun korkusuna bu ay hic almamisimBen 13 kilo aldim simdiye kadar daha iki ay var ne olur bilmem![]()
Bu ara bende bu konuda cok skntidayim.canim kayisilar bamyalar balkabaklari yok fayda etmiyor disarda yemek yiyim.yada pohaca vs bisi vaziyet cok kotuuKızlar hala kabızlık olduğu için maalesef yerken on defa düşünürek yiyorum belki ondan çok almadim ekmek hamur işi falan kesinlikle yemiyorum eğer yersem ilaç kullanarak tuvalete çıkmak zorunda kalıyorum
Ohhhh yarasinTartıldım 10,5 kilo ile yola devammüsadenizle 1 dilim yaş pasta ile bunu kutlayacağım
![]()
Seni görmüyorum bu aralar pek nasılsın canım her şey yolunda mı ?Ohhhh yarasin![]()
Onları da deneyeyim, inşallah bir hafta sürmez çünkü stok yapmıştım ahhdjdjd çıldırırım olana kadarLimon ya da muz denedin mi ? Ben genelde yanına limon ya da muz kokuyorum market poşetinde dışarda bekliyor. Ama bazıları 2 günde olgunlaşırken geçen aldıklarım 1 hafta sürdü . Sanırım cinsi ile ilgili
Cok degil bence hadi toplam 16 17 kilo olsun fazla olmaz heraldeKizlar hepimiz de ayni haftadayiz hee:) valla yuvarlanacaz
Evet stres de çok etkiliyor bağırsak hareketlerini, inşallah düzelir diyeyimBı ara çir iyi gelmişti ama şu tasinma sürecinde stresten sanırım tekrar başladı eğer bir oarca ekmek dahi yesem duphalac falan kullanmadan çıkmayorum ilaç kullanmiyim diye sulu çorbalar salatalar falan az kaldı zaten şu iki ay bitsin ziyafet yapacam kendime![]()
Ben avakadoyu zaten zor buluyorum yaKesinlikle cinsiyle alakalı. Marketten aldım ve geçen gün annem pazardan getirdi, hiç beğenmedim. Yumuşak ve tam kıvamındaysa bile ertesi gün kapkara oluyor içi. Hâl ya da mini hâl gibi yerlerden almak lazım avokadoyu, orada yumuşacık tam yenmelik oluyor. Direkt çatalla ezip tulum peyniriyle karıştırmak benim favorim. Ama o kadar alıştım ki kesip direkt de yiyebiliyorum artıkve aynı gün tüketmek lazım
Ben daha hiçbir şey hazırlamadım. Sadece kıyafetlerini aldım, bendeki bu rahatlığa ne demeliKızlar merhaba 31. haftayı girdim bugün doğum çantasını hazırladınız mı kıyafetleri yıkadınız mı ne yaptınız ben henuz bısey yapmadım herseyıni aldım ama![]()
Muzu duymuştum ama denemedim, elmayla hemencecik oluyordu çünkü mecbur deneyeceyikBen muzlarla beraber karanlik bir yere koyuyorum yumusuyo hemen
YaaBen avakadoyu zaten zor buluyorum yaüzdü biraz
Bende henuz bısey yapmadım yaBen daha hiçbir şey hazırlamadım. Sadece kıyafetlerini aldım, bendeki bu rahatlığa ne demeli![]()
bizim öyle şanstan yana pek yüzümüz gülmüyor da bebişlerimin canı sağ olsunYaaben o yönden şanslıyım. Hâl örneğini o yüzden verdim çok güzel oradakiler. O zaman sen bulduğunda yumuşak almaya çalış direkt ve ilk gün tüket
![]()
Afiyet bal şeker olsun dördünüze debizim öyle şanstan yana pek yüzümüz gülmüyor da bebişlerimin canı sağ olsunöyle ya da böyle o avakadoyu yiyeceğiz
![]()
Canım ben de yarın 31. Oluyorum tam. Hiç hazirlamadim bisey. Mobilya siparisi verdim haftaya gelecek. Geldiğinde yıkayıp utuleyip yerlestirirz. Çantayı da hazırlarım diyorum inşallah . Fazla mı rahatız bilemedimKızlar merhaba 31. haftayı girdim bugün doğum çantasını hazırladınız mı kıyafetleri yıkadınız mı ne yaptınız ben henuz bısey yapmadım herseyıni aldım ama![]()
Canım bence iyi.Kızlar rekor bende sanırım 33+5 +16.5 kilo ehehe![]()
Canım bence artık iyice ağırlaşmadan yapmanı tavsiye ederim. 33.haftadan bildiriyorum, sürekli yatmak istiyorum yemek yapınca bile yoruluyorumBende henuz bısey yapmadım yayapmalımıyız bilemedim