- 13 Nisan 2020
- 2.281
- 4.191
- Konu Sahibi Mervenur277
5 Ağustos canımcok teşekkürlerHayırlı olsun canım Sat kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 Ağustos canımcok teşekkürlerHayırlı olsun canım Sat kaçtı
Aaa süper benim de 4 ağustos testler pozitif de kontrole haftaya gideceğim. O zaman şimdi baksa kese görünür belki5 Ağustos canımcok teşekkürler
Yok ya hiç stres olma, ben hamile olduğumu bilmeden ne alkoller aldım, tam tatildeydik. Duyduğumda kalbime inecekti. Ama çok erken dönem inşallah bir sorun olmamıştırBen henüz başlamadım salı günü vericem dedi doktorum. Geç kalmadım değil mi kullanmaya stres oldum
Sebze tahıl ağırlıklı beslemeye çalışıyorum pozitif aldığım günden beri 5.haftalar tam omurga kapanma zamanıymış o yüzden stres oldumHiç stres olma kendini üzme folik asit kullanmayan bir çok kişi vardır eminim
Aaa kaç haftalık şuan kontrole gittiniz miYok ya hiç stres olma, ben hamile olduğumu bilmeden ne alkoller aldım, tam tatildeydik. Duyduğumda kalbime inecekti. Ama çok erken dönem inşallah bir sorun olmamıştır
Yok işte cuma gidicem 6 ya yakın sanırım değer dün akşam 7500 çıktı. İlk gebeligim çok zor olmuştu. O yüzden beklemiyodukAaa kaç haftalık şuan kontrole gittiniz mi
Nerdeyse 3 katı artış olmuş değeriniz güzel moralinizi bozmayınCmt beta 29du bugün 83 çıkmış dr güzel dedi ama bana az geldi ya inşallah sağlıklıdır
Maşallah kese kalp atışı görünür hemenYok işte cuma gidicem 6 ya yakın sanırım değer dün akşam 7500 çıktı. İlk gebeligim çok zor olmuştu. O yüzden beklemiyoduk
Herkese merhaba ben de 1 gün gecikmeyle baktirdim pazar günü 150 geldi bugün tekrarladım 413 geldi herkes için hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba benimde perşembe 59 çıktı cumartesi kan veremiycem ama test yaptıkça koyulaştığını görüyorum :) sağlıklı bi süreç olsun hepimiz için
Canım bence gayet iyiCmt beta 29du bugün 83 çıkmış dr güzel dedi ama bana az geldi ya inşallah sağlıklıdır
Gönlüne göre olsun inşallah güzel giderKızlar geçen hafta perşembe 224 çıktı betam bu hafta perşembe gel keseyim görelim dedi bu sefer 0.6 lık oksapar koraspirin progestan ve folik asit kullanıyorum. Umarım bu kez herşey yolunda gider
Gönlüne göre olsun inşallah güzel giderKızlar geçen hafta perşembe 224 çıktı betam bu hafta perşembe gel keseyim görelim dedi bu sefer 0.6 lık oksapar koraspirin progestan ve folik asit kullanıyorum. Umarım bu kez herşey yolunda gider
ayyyy haftaya bende gidim o zaman 7 de gitmeyi düşünüyordum bende bi aksilik olmazsa o zamana kadar inşallah gerçekten her gebelik çok farklı oğlumda üç ay bulantı kusmadan mahvolmuştum. Şimdi daha farklı ilerliyor hiç bi kardeş birbirine benzemediği gibi gebelik süreçleri de çok farklı Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın hepimizeeeeMerhaba kızlar bugün kontrole gittim.6hafta 3 günlük ve kalp atışını duyduuuuuuuk umarım hepimizin hamileliği sağlıkla mutlulukla ilerler
Benim de 1 yaşında kızım var bakalım neler yaşayacağız hem korkuyorum hem heyecanlıyımHerkes sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsın inşallah. 1.5 yaşında bir oğlum var ve süpriz bi şekilde ikinciye hamile olduğumu testle farkettim. Henüz doktora gitmedim. Hem kese hem kalp atışını duyabileceğim şekilde 4-5 gün içinde gitmeyi planlıyorum Allah nasip ederse. İnşallah kolay gebelikler ve doğumlar yaşarız
İnşallah öyledir önceki gebeliklerimle kıyasladım onlar hızlı artmıştı açıkçası. Dr 19 una çağırdı tekrar artışa bakmaya gerek yok dedi bekliyorum şimdilikCanım bence gayet iyi