• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar kaburga ağrısı yaşayan var mıı? Bu haftanın güncellemesi kaburga ağrısı oldu 2 gündür sağ kaburgam sızlıyor hafiften, doktoruma da sorucam yarın ama karın büyüyor diye düşünüyorum
Günaydın balım. Benim de sağ kaburgam ve sol kasığım ağrıyor ya😓sağ kaburgayı büyüme ağrısına yordum. Sol kasığı da malum bizimki koca kafalı döndüyse baskı yapıyordur heralde diye düşünüyorum🥲

Kızlar benim artık hergün su gibi kanım boşalıyor plsentadan dolayı, doktor bugün senin durumunda olabilecek bişey dedi ama ben yinede stres yapıyorum böyle olunca, çünkü baya Bi kan geliyor parça da düşüyor 🥺 şu kanamalar bitse artık, sizde dua edin lütfen 🤲🥺
Canım az kaldı şükür. Yine de sakin ve pozitifsin👍🏻 Umarım geri kalan zamanda yaşamazsın tekrar🙏🏻
Allah hepimizin yardımcısı olsun ya uyku haram oldu hep stres birşey olacak mı korkusu daha 2 ayımız var nasıl geçecek bilmiyorum 🥲
Haftamız ilerleyip bebisler büyüdükçe bana bir rahatlama geliyor. Şaka maka çok az kaldı☺️
Ay ben zararlı diye 5 aydan itibaren hiç yatmadım yanlarım çürüdü resmen siz nasıl yatıyosunuzz kızlar
Sola sağa yatmaktan kalça kemiklerim sızlıyor yaa. Ben de arada hafif meyilli sırt üstü yatıyorum. Sorun olacağını sanmiyorum

Kızlar en son evi terk etmiştim akşam annemler konuşmaya geldi dayımlarda biraz emri vaki yaptılar konuştuk tartıştık 3 4 gündür dayımda kaldığım için daha fazla yük olmamak ve şımarık görünmemek için eve dönmeyi kabul ettim ama hala geri gitmeyi düşünüyorum. Annem dükkandan bir poşet kıyafet çıkarmış bebeğe diye ama ben bu kadar kırılıp üzüldükten sonra yapılması hiç bir anlam ifade etmedi valla. Seni yalnız bırakmıycam diyor ama eminim şimdi 2 gün bu tavırları sonra yine beni unutup düğün telaşına dalacaklar ve ben de burda rahat edemiycem. Kocam vizeye başvuracak yanıma gelmek için 1 aylık bebekle yollarda dönmeye uğraşacağım. O kadar önemsiyorsanız düğünden sonra siz gelin o zaman dedim vizeye ihtiyaçları yok bilet alıp gelecekler bahaneleri sıraladılar. İnandırıcı gelmedi bana. Ben yapmam gerekenden fazla fedakarlık yaptığımı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
keşke en başta hiç gitmeseydin. mesela benim ailemin yaşadığı şehirde hastane, sağlık imkanları çok çok daha güzel ve iyi doktorlar var ben küçük bir şehirde yaşıyorum burası gelişmemiş bir yer ve aile yanında doğum istedim ama annemin gönlü olmamıştı orda doğum yapmama, alınıp üzüldüm ama şu an iyi ki kendi evimde olacağım diyorum sen de gitmelisin

Kızlar en son evi terk etmiştim akşam annemler konuşmaya geldi dayımlarda biraz emri vaki yaptılar konuştuk tartıştık 3 4 gündür dayımda kaldığım için daha fazla yük olmamak ve şımarık görünmemek için eve dönmeyi kabul ettim ama hala geri gitmeyi düşünüyorum. Annem dükkandan bir poşet kıyafet çıkarmış bebeğe diye ama ben bu kadar kırılıp üzüldükten sonra yapılması hiç bir anlam ifade etmedi valla. Seni yalnız bırakmıycam diyor ama eminim şimdi 2 gün bu tavırları sonra yine beni unutup düğün telaşına dalacaklar ve ben de burda rahat edemiycem. Kocam vizeye başvuracak yanıma gelmek için 1 aylık bebekle yollarda dönmeye uğraşacağım. O kadar önemsiyorsanız düğünden sonra siz gelin o zaman dedim vizeye ihtiyaçları yok bilet alıp gelecekler bahaneleri sıraladılar. İnandırıcı gelmedi bana. Ben yapmam gerekenden fazla fedakarlık yaptığımı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Canım senin yerinde olsam ilk önce kararımı hemen netlestirir ve kendimi bebeğime doğuma odaklardim. Bu gelgitlerle bence çok yipraniyorsun. Artılarını eksilerini düşün ve harekete geç derim. Hala net bir düzenin yok. Bebek gelince herşey daha zor olacaktır bu durumda.

Hiç uyuyamadım bu gece ya. Bacağıma acayip bir kas ağrısı saplandı resmen içine göçtü bacak ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bir de çok uzun süredir magnezyum alıyorum.

Resmen böyle oldu

1741674836145.webp

Günaydın kızlar.. Bugün ilk Nisan annesi doğum yapmış 🥰 Sıra bize geliyorrr. Bakalım biz de açılışı kim yapacak. Aman bir aydan önce gelmesin hiç bir minigimiz de 🫢
Ayy 1 ay daha dursunlar sonra ne zaman isterlerse gelsinler. Kasılıp duruyor karnım dün çok tedirgin oldum. 35 haftayı bir görelim nşallah 🙏

Hiç uyuyamadım bu gece ya. Bacağıma acayip bir kas ağrısı saplandı resmen içine göçtü bacak ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bir de çok uzun süredir magnezyum alıyorum.

Resmen böyle oldu

Eki Görüntüle 3557188
Ayyy bu feci ağrır canimm. Ara ara bana da oluyor ama şiddetli değil. Maden suyu yada mineralli su tuketmiyorsan öneririm . İyi geliyor

Ayyy bu feci ağrır canimm. Ara ara bana da oluyor ama şiddetli değil. Maden suyu yada mineralli su tuketmiyorsan öneririm . İyi geliyor
Cidden anlatamam acısını bacağımı koparsınlar dedim o kadar keskin bir acıydı. Maden suyu içiyorum günlük aslında. Doktora sorayım belki magnezyum yeterli gelmiyordur.

Günaydın balım. Benim de sağ kaburgam ve sol kasığım ağrıyor ya😓sağ kaburgayı büyüme ağrısına yordum. Sol kasığı da malum bizimki koca kafalı döndüyse baskı yapıyordur heralde diye düşünüyorum🥲
Benim de sol kasığım ara ara sızlıyor. Bayadır ağrımıyordu biraz telaş yaptım. Ama bu aralar sadece kasık değil her gün başka bi tarafım ağrıyor 😓😓😓😓 dr’um izinliydi yarın dönüyor, normal kontrolümüze de daha çook var, dayanamıcam sanırım yarın gidicemm 😓😓😓😓

Resmen denek haline geldim benim üstümden asistanlara ders veriyorlar serklaj bulmuşken herhalde ultrasona çağırdı hem karından hem vajinal baktı rahim ağzı uzunluğunu 15 ölçtü hunileşme diyorum 15 diyor suyuna tek cep 51 dedi sonra yanındakilere işte ip böyle buraya böyle atılır falan diye anlattı bu hasta 34 ü görürse şanslı dedi tam soru soracağım çıkıp gitti geleceğim diye bekleki gelsin şimdi diğer hastaları da asistanlara emanet etti

Resmen denek haline geldim benim üstümden asistanlara ders veriyorlar serklaj bulmuşken herhalde ultrasona çağırdı hem karından hem vajinal baktı rahim ağzı uzunluğunu 15 ölçtü hunileşme diyorum 15 diyor suyuna tek cep 51 dedi sonra yanındakilere işte ip böyle buraya böyle atılır falan diye anlattı bu hasta 34 ü görürse şanslı dedi tam soru soracağım çıkıp gitti geleceğim diye bekleki gelsin şimdi diğer hastaları da asistanlara emanet etti
Canım sen o hastanede mi doğum yapacaksın?

Canım bulunduğun yerde başka hastane varsa görüş eşinle çıkarsın seni böyle stresle geçmez ki.

keşke en başta hiç gitmeseydin. mesela benim ailemin yaşadığı şehirde hastane, sağlık imkanları çok çok daha güzel ve iyi doktorlar var ben küçük bir şehirde yaşıyorum burası gelişmemiş bir yer ve aile yanında doğum istedim ama annemin gönlü olmamıştı orda doğum yapmama, alınıp üzüldüm ama şu an iyi ki kendi evimde olacağım diyorum sen de gitmelisin
Keşke benim ailem de başta net olsaydı bize güvenme deseydi hiç böyle işlere girişmezdim inan ki. Annen gelecektir belki de doğum zamanında yanına.
Canım senin yerinde olsam ilk önce kararımı hemen netlestirir ve kendimi bebeğime doğuma odaklardim. Bu gelgitlerle bence çok yipraniyorsun. Artılarını eksilerini düşün ve harekete geç derim. Hala net bir düzenin yok. Bebek gelince herşey daha zor olacaktır bu durumda.
Kesinlikle, netim sadece çevredeki insanların pişman olursun sözleri belki dedirtti ama yok yine de evim her yerden rahat eşim en çok güvendiğim insan onlar olsun yeter herkes zorlanıyor doğum sürecinde zaten öyle ya da böyle atlatacağız.

İlaç konusunda ilk trimestera geri döndüm sanki. İkinci trimesterda yine zorlanarak içiyordum ama şimdi yine öğürmeye başladım :( bir de bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyor sanırım yemeklerden sonra hafif mide bulantısı başladı 2 gündür.

Ayy 1 ay daha dursunlar sonra ne zaman isterlerse gelsinler. Kasılıp duruyor karnım dün çok tedirgin oldum. 35 haftayı bir görelim nşallah 🙏
Canım ben onun çözümünü ılık duşta buldum. İlk buraya kasılmam çok oluyor diye yazdığımda gece ılık duşa girdim baya iyi geldi sonra olmadı, dün de yine biraz fazla oldu yine ılık duşa girdim daha iyi hissettim 👍🏻

Back