- 3 Eylül 2015
- 1.224
- 1.459
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.661
Benim de aynı annem çatlamamış ablam da 2 gebeliğinde çatlamadı bende de henüz bir şey yok bakalımKesinlikle öyle canım. Benim ikizler de bile pek olmadı. Annem de ablamda da yok. Ama karnım ikiz gebelikle aynı derecede büyük şuan,
Ay demeee benim.anam bana hamileyken afedersn bknu cikartmis 39 kilo aldim 5 kilo 100 gramda beni dogurmus hemde vajinal topuklarina kadar heryeri catlamis haliyle ayyy cok korktm suanÇoğu zaman genetik faktör maalesef. Ne sürersen sür annen sana hamileyken çatladıysa sen de çatlıyorsun
Ay maşallah 5 kilo normal doğum.Ay demeee benim.anam bana hamileyken afedersn bknu cikartmis 39 kilo aldim 5 kilo 100 gramda beni dogurmus hemde vajinal topuklarina kadar heryeri catlamis haliyle ayyy cok korktm suan
Kadin paramparca bee inadindan iste ilk dogumu illa vajinal olcak diye inatlasmis sag sol asagi 3 tarafli dikis atmislar yazik gunah vallahi kiz kardesime doktor hayr demis bu kadar hasar gordukten sonra vajinal olmaz toparlayamayiz demis rezillik valla hayir benide riskr atmis hem kendi hayatini hem beni o aptal doktor nasil kabul etmis bndr bunu anlamiyorumAy maşallah 5 kilo normal doğum.
Ben de arkadaşımdan aldım makinede yıkadım canım hiç bir şey olmadıHanimlar size bi se sorucam. Chicco next2me besiginin astarini elde yikayin diyo ama sizce makinanin elde yikama ayarinda yikasam bi se olur muarkadasimdan aldim ya, lekeler var. Elde cikaramam bence lekeleri
Ah harika, kac derecede yikadiniz?Ben de arkadaşımdan aldım makinede yıkadım canım hiç bir şey olmadı
30derecede yıkadım diğer çarşafları ve aleziyle birlikteAh harika, kac derecede yikadiniz?
Cok tesekkur ederim30derecede yıkadım diğer çarşafları ve aleziyle birlikte
Merhabalar nasıl oldunuz kanamalarınız geçti miAmin canım inşallah
Yoğun kanamalarım geçti canım, sildikçe leke şeklinde geliyor şuandaMerhabalar nasıl oldunuz kanamalarınız geçti mi
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol sıvı tüketmeye çalış öksürüğü içinKızlarr bi kaç gündür okuyamıyorum. Ben çok kötü hasta oldum. Cumadan belliydi boğaz ağrısıyla başladı tüm gece eklem ağırısından uyutmadı sabahı da öksürürken şiddetli öksürmekten 4 kere istifra ettimağrıdan dayanamadım acile gittim hemen crp 17küsür cıktı. Antibiyotik serum ve parol bağlandı. O da gebeler için olduğu için etkisi bi kaç saat anca sürdü dün gece yine uyuyamadım ateşim 39 küsür oldu ciğerlerim dolu. Boğazım cok şiş öksürük surubu, antibiyotik ve parol alıyorum. Tekrar serum olmaya gittim. Tüm gün dinlenmeye calısıyorum bi kaç gün rapor alıcam maalesef berbat bisi evden calısmama rağmen nasıl buldu beni bilmiyorum amaaan dikkat edin kızlar
Gecmis olsun yavrumm beterbbisi valla donup dolasip buluyorKızlarr bi kaç gündür okuyamıyorum. Ben çok kötü hasta oldum. Cumadan belliydi boğaz ağrısıyla başladı tüm gece eklem ağırısından uyutmadı sabahı da öksürürken şiddetli öksürmekten 4 kere istifra ettimağrıdan dayanamadım acile gittim hemen crp 17küsür cıktı. Antibiyotik serum ve parol bağlandı. O da gebeler için olduğu için etkisi bi kaç saat anca sürdü dün gece yine uyuyamadım ateşim 39 küsür oldu ciğerlerim dolu. Boğazım cok şiş öksürük surubu, antibiyotik ve parol alıyorum. Tekrar serum olmaya gittim. Tüm gün dinlenmeye calısıyorum bi kaç gün rapor alıcam maalesef berbat bisi evden calısmama rağmen nasıl buldu beni bilmiyorum amaaan dikkat edin kızlar
KIyamam bak canim bu olumsuz birseyler oldugundan vs degil emin ol sadece senin yasadigin birseyde degil sabah bardak kirdim diye yqrim saat sinir krizi gecirdim sonra yar8m saat agladim yattim uyudum vucut dengesiz hormonal dalgalanmalar var hemde siddetli birden gelen aksiyete krizleri birden gelen mutluluk birden gelen huzun vsvs hep yasiyorum yani orgu vs orebiliyorsan birqz onlarla vakit gecirebilirsin mesela ben bilgisayar oyunu oynuyorum birqz oturuyorum basima kafam dagilsin die kendine bir hobi gelistirebilirsin inan cok faydasi oluyor seni cok iyi anliyorumKızlar bugün çok fazla içim daralıyor gibi Bi sıkıntı var yani, durduk yere ağlayasım geliyor. Kanamam olduğu için annem Almanyadan geldi işleri o yapıyor, bebeğin kıyafetlerine felan başladılar bugün ama benim gözümde işler büyüyor çok gerginim ve bunu atamıyorum. Zaten aklımda hep heran bidaha kanama yaşayabilirim korkusu var. Okadar fazla düşünceler varki kafamın içinde düşünmeden yapamıyorum
İnşallah onlar da kalmaz bir an önce geçer hepsi, doktorunuz ne diyor hastanede mi yatıyorsunuz evde misinizYoğun kanamalarım geçti canım, sildikçe leke şeklinde geliyor şuanda
Keşke hiçbirimiz yaşamasak böyle şeyler ama demek ki hamileliğin verdiği hormonlardan da var, birde bişeyler yetişemeyecek düşüncesi var tabiKIyamam bak canim bu olumsuz birseyler oldugundan vs degil emin ol sadece senin yasadigin birseyde degil sabah bardak kirdim diye yqrim saat sinir krizi gecirdim sonra yar8m saat agladim yattim uyudum vucut dengesiz hormonal dalgalanmalar var hemde siddetli birden gelen aksiyete krizleri birden gelen mutluluk birden gelen huzun vsvs hep yasiyorum yani orgu vs orebiliyorsan birqz onlarla vakit gecirebilirsin mesela ben bilgisayar oyunu oynuyorum birqz oturuyorum basima kafam dagilsin die kendine bir hobi gelistirebilirsin inan cok faydasi oluyor seni cok iyi anliyorum
Amin canım, yok evdeyiz hastane de 1 gün yatıp çıktıkİnşallah onlar da kalmaz bir an önce geçer hepsi, doktorunuz ne diyor hastanede mi yatıyorsunuz evde misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?