-
- Konu Sahibi Mervenur277
Haber ver bana da ben de yarın hemen yazarımAmin insallah canim bakalim cumartesi bida vericem insallah güzell ilerler
Aynen canin hatta dur mesaj atiyim ben sanaHaber ver bana da ben de yarın hemen yazarım
Son adet tarihiniz neydi acaba bugün ki gününüz BAT oluyor beklenen adet tarihigünaydın kızlar,
dün kan verdim betam 6000 çıktı bugun SAT günüm, uygulamaya göre 4+2yim normal mi sizce yüksek gelmesi sorun olur mu
pardon son adet tarihim 6 ağustostu, uygulamaya görede 4 eylül regl tarihimdi aama yumurta takibi yaptım daha erken çatlamıştı yumurtamSon adet tarihiniz neydi acaba bugün ki gününüz BAT oluyor beklenen adet tarihi
Bence erken yumurtlaman olduğu için canım gayet güzelpardon son adet tarihim 6 ağustostu, uygulamaya görede 4 eylül regl tarihimdi aama yumurta takibi yaptım daha erken çatlamıştı yumurtam
Bence gayet iyi 20 ağustos döllenme tarihi muhtemel. Zaten bu değerle keseyi görürsünüz bir kaç gün sonra da kalp atışını duyabilirsinizpardon son adet tarihim 6 ağustostu, uygulamaya görede 4 eylül regl tarihimdi aama yumurta takibi yaptım daha erken çatlamıştı yumurtam
çok teşekkür ederim pazartesi gideceğim inşallah hayırlı haberlerle gelirim kızlar, ve canım senin artışın bence iyi %60 diyolar inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sendeBence erken yumurtlaman olduğu için canım gayet güzel
18 ağustosta yumurtam çatlamıştı, çok teşekkür ederim doktorumada yazdım pazartesi bakacağız inşallah güzel haberlerle gelirimBence gayet iyi 20 ağustos döllenme tarihi muhtemel. Zaten bu değerle keseyi görürsünüz bir kaç gün sonra da kalp atışını duyabilirsiniz
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Bir pcoslu olarakkkMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Son adet tarihiniz neydi acaba ? Hayırlı olsunBir pcoslu olarakkkDün betam 59 çıktı ortalama 2-3 haftalık diye düşünüyorum(reglim düzenli olmadığı için hesaplayamıyorum) inşallah mayısta bende bebeğimi kucağıma alırım
Bana doktorum bugun 2500 beta değerinde kese 3500 de kalp atışı duyulur dediKızlar keseyi ne zaman gördünüz kaçıncı haftada beta değeriniz kaçtı bi de kalp atışını ikinci benim ama resmen sudan çıkmış balık gibiyim
Benim 2300 lerde suan haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah hayırlısıyla hepimiz görürüz duyarız güzel haberler alırızBana doktorum bugun 2500 beta değerinde kese 3500 de kalp atışı duyulur dedi
Amin inşallah canım bütün gebeler sağlıkla kucağımıza kalalımBenim 2300 lerde suan haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah hayırlısıyla hepimiz görürüz duyarız güzel haberler alırız
4 gün gecikti reglim iki dün önce 1200 dü bugün 2300 küsür olmuş yani 4+4 oluyorumAmin inşallah canım bütün gebeler sağlıkla kucağımıza kalalım2300lere kaç günde çıktı betanız
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah4 gün gecikti reglim iki dün önce 1200 dü bugün 2300 küsür olmuş yani 4+4 oluyorum
min hepimizHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah