- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.321
Bana buz da iyi geliyor belki bir faydası olur sana da canım geçmiş olsunInsallah canim normal gorunuyor tanaiyonda kolumda saat var hic anormal olcm yapmamis cikip birqz yuruyus yapicam hava almak iyi gelir belki olmadi sade bir turk kahvesi icicem
Gecmis olsun. Bebege zarari olmayan, ulasmayan antibiyotikler var. Doktorunuz enfeksiyona gore en dogrusunu verecektir.Ben bugun gidiyorum artik doktora.. crp falan yuksek ciktiantibiyotik gerekirse kullanirsin enfeksiyon daha zararli dedi. Sen de bir kan verip crp ye falan baktir canim
Gunaydin, iyi misiniz bugun? Normalde cok az kan geliyorsa ve agri yoksa riskli gormuyorlar sanirim.Bebeğin hareketinde Bi sıkıntı yok da biraz bekleyip geri kontrol edeceğim
Amin canım amin bende sabırsızlıkla bekliyorum vallaHaklısın canım eş desteği çok önemli insan kendi annesinden bile çok eşinin yanında olmasına ihtiyaç duyuyor. İnşallah su zor gunleri atlatırız hepimiz bebek bakımı ile ilgili konuları konuşuruz günü geldiğinde
Çorba falan içince toparladım biraz canım hastaneye gitmeye de üşeniyorumBen bugun gidiyorum artik doktora.. crp falan yuksek ciktiantibiyotik gerekirse kullanirsin enfeksiyon daha zararli dedi. Sen de bir kan verip crp ye falan baktir canim
Kan Bi daha olmadı eve geldim lavaboya gittim açık yeşil gibi az bişey akıntı geldi onunda devamı gelmedi anlamadım nişan mı geldi diye düşündüm ama onda akıntının içinde kan oluyor böyle olmuyor hala beklemedeyim vajinada da kuruluk oluştu normalde progestanın kalıntıları gelirdi sürekli o da yok eşime işten gelince acile mi gitsek dedim gelince bakacağım bu haftadan çok korkuyorum zaten ilk oğlumu bu haftada kaybettim diye kaynanam gilde normal tuvalete gittim bacağımı fazla ayırdım tahriş mi oldu diye düşündüm sabaha kadar rüyalar içinde dönüp durdumGunaydin, iyi misiniz bugun? Normalde cok az kan geliyorsa ve agri yoksa riskli gormuyorlar sanirim.
Enfeksiyon bence canım doktora görünsen iyi olur.Kan Bi daha olmadı eve geldim lavaboya gittim açık yeşil gibi az bişey akıntı geldi onunda devamı gelmedi anlamadım nişan mı geldi diye düşündüm ama onda akıntının içinde kan oluyor böyle olmuyor hala beklemedeyim vajinada da kuruluk oluştu normalde progestanın kalıntıları gelirdi sürekli o da yok eşime işten gelince acile mi gitsek dedim gelince bakacağım bu haftadan çok korkuyorum zaten ilk oğlumu bu haftada kaybettim diye kaynanam gilde normal tuvalete gittim bacağımı fazla ayırdım tahriş mi oldu diye düşündüm sabaha kadar rüyalar içinde dönüp durdum
Şimdi sağlık ocağına çıkmam lazım progestanım bitmiş onlar tahlil yapmadan bişey diyemez akşam da kadın doğumun aciline gideyim diyorum vajinaya dokunsam acıyor resmen tahriş olurda acır ya öyleEnfeksiyon bence canım doktora görünsen iyi olur.
Geçmiş olsun, renkli akıntı enfeksiyon olabilir gerçekten. Ama doktora gidince tek kullanımlık antibiyotik verir, hemen geçer endişelenmeyin. Enfeksiyonsa ertelemeyin doktora gitmeyi.Kan Bi daha olmadı eve geldim lavaboya gittim açık yeşil gibi az bişey akıntı geldi onunda devamı gelmedi anlamadım nişan mı geldi diye düşündüm ama onda akıntının içinde kan oluyor böyle olmuyor hala beklemedeyim vajinada da kuruluk oluştu normalde progestanın kalıntıları gelirdi sürekli o da yok eşime işten gelince acile mi gitsek dedim gelince bakacağım bu haftadan çok korkuyorum zaten ilk oğlumu bu haftada kaybettim diye kaynanam gilde normal tuvalete gittim bacağımı fazla ayırdım tahriş mi oldu diye düşündüm sabaha kadar rüyalar içinde dönüp durdum
Yeşil akıntı enfeksiyonda oluyor dün kan geldi dedin o da enfeksiyondan kaynaklı olabilir aksatma akşam acile git muhakkak geçmiş olsunŞimdi sağlık ocağına çıkmam lazım progestanım bitmiş onlar tahlil yapmadan bişey diyemez akşam da kadın doğumun aciline gideyim diyorum vajinaya dokunsam acıyor resmen tahriş olurda acır ya öyle
Sağlık ocağında idrar testi yapmıyorlar mı? Bir de doktora sürüntü almasını da söyleyin. İdrarda çıkmasa da sürüntüde de çıkabiliyor enfeksiyon.Şimdi sağlık ocağına çıkmam lazım progestanım bitmiş onlar tahlil yapmadan bişey diyemez akşam da kadın doğumun aciline gideyim diyorum vajinaya dokunsam acıyor resmen tahriş olurda acır ya öyle
Geçmiş olsun, mantar da yapıyor o acıyı tahrişi umarım önemli bir şey değildir devamlı bir kanama yoksa bir sıkıntı olmaz inşallahŞimdi sağlık ocağına çıkmam lazım progestanım bitmiş onlar tahlil yapmadan bişey diyemez akşam da kadın doğumun aciline gideyim diyorum vajinaya dokunsam acıyor resmen tahriş olurda acır ya öyle
Şaseyi geçen cuma istedim kullandım geçti mi geçmedi mi baktırmadım geri kan görmeseydim kafam karışmazdı o aklımı bulandırdı devamı gelmedi onundaGeçmiş olsun, renkli akıntı enfeksiyon olabilir gerçekten. Ama doktora gidince tek kullanımlık antibiyotik verir, hemen geçer endişelenmeyin. Enfeksiyonsa ertelemeyin doktora gitmeyi.
Evet gidip rahim ağzında açılma falan var mı diye baktırmam lazım randevum önümüzdeki cuma o zamana kadar bekleyememYeşil akıntı enfeksiyonda oluyor dün kan geldi dedin o da enfeksiyondan kaynaklı olabilir aksatma akşam acile git muhakkak geçmiş olsun
Yapıyorlar ama sürüntüyü bilmiyorum hafta sonu giriyor araya diye sabah çıkmadım acilde baktırırım diyeSağlık ocağında idrar testi yapmıyorlar mı? Bir de doktora sürüntü almasını da söyleyin. İdrarda çıkmasa da sürüntüde de çıkabiliyor enfeksiyon.
Şimdi burda sorarım yine de progestanı yazdırmaya geldimGeçmiş olsun, mantar da yapıyor o acıyı tahrişi umarım önemli bir şey değildir devamlı bir kanama yoksa bir sıkıntı olmaz inşallah
Suruntu SMEAR testi benzeri, vajinadan suruntu ornegi aliyorlar.Yapıyorlar ama sürüntüyü bilmiyorum hafta sonu giriyor araya diye sabah çıkmadım acilde baktırırım diye
Doktora anlattım enfeksiyon olabilir kadın doğuma gözüksen iyi olur diyorSuruntu SMEAR testi benzeri, vajinadan suruntu ornegi aliyorlar.
Canım yeşil akıntı enfeksiyondur bazen enfeksiyondan kaynaklı vajina içinde tahriş oluşup kanama yapabiliyor büyük ihtimal ondandır ama ciddi bir durum olsa ağrın olur dihe dusunuyorum çünkü dikişlerin var açılma vs gibi bir şey olsa dikişler mutlaka can acıtır vs rahatsız eder seni. Ama yine de için rahat etsin mutlaka doktora git her şeyin yolunda olduğundan emin ol.Kızlar ya şimdi lavaboya girdim silinirken biraz kan bulaştı peçeteye ama nerden bulaştı bulamadım defalarca sildim yok ne yapsam bilemiyorum ya sivilce falan mı var diye baktım bişey de bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?