Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    141
Ben bugun gidiyorum artik doktora.. crp falan yuksek cikti antibiyotik gerekirse kullanirsin enfeksiyon daha zararli dedi. Sen de bir kan verip crp ye falan baktir canim
Gecmis olsun. Bebege zarari olmayan, ulasmayan antibiyotikler var. Doktorunuz enfeksiyona gore en dogrusunu verecektir.

Amin canım amin bende sabırsızlıkla bekliyorum valla

Ben bugun gidiyorum artik doktora.. crp falan yuksek cikti antibiyotik gerekirse kullanirsin enfeksiyon daha zararli dedi. Sen de bir kan verip crp ye falan baktir canim
Çorba falan içince toparladım biraz canım hastaneye gitmeye de üşeniyorum

Gunaydin, iyi misiniz bugun? Normalde cok az kan geliyorsa ve agri yoksa riskli gormuyorlar sanirim.
Kan Bi daha olmadı eve geldim lavaboya gittim açık yeşil gibi az bişey akıntı geldi onunda devamı gelmedi anlamadım nişan mı geldi diye düşündüm ama onda akıntının içinde kan oluyor böyle olmuyor hala beklemedeyim vajinada da kuruluk oluştu normalde progestanın kalıntıları gelirdi sürekli o da yok eşime işten gelince acile mi gitsek dedim gelince bakacağım bu haftadan çok korkuyorum zaten ilk oğlumu bu haftada kaybettim diye kaynanam gilde normal tuvalete gittim bacağımı fazla ayırdım tahriş mi oldu diye düşündüm sabaha kadar rüyalar içinde dönüp durdum

Enfeksiyon bence canım doktora görünsen iyi olur.

Enfeksiyon bence canım doktora görünsen iyi olur.
Şimdi sağlık ocağına çıkmam lazım progestanım bitmiş onlar tahlil yapmadan bişey diyemez akşam da kadın doğumun aciline gideyim diyorum vajinaya dokunsam acıyor resmen tahriş olurda acır ya öyle

Geçmiş olsun, renkli akıntı enfeksiyon olabilir gerçekten. Ama doktora gidince tek kullanımlık antibiyotik verir, hemen geçer endişelenmeyin. Enfeksiyonsa ertelemeyin doktora gitmeyi.

Şimdi sağlık ocağına çıkmam lazım progestanım bitmiş onlar tahlil yapmadan bişey diyemez akşam da kadın doğumun aciline gideyim diyorum vajinaya dokunsam acıyor resmen tahriş olurda acır ya öyle
Yeşil akıntı enfeksiyonda oluyor dün kan geldi dedin o da enfeksiyondan kaynaklı olabilir aksatma akşam acile git muhakkak geçmiş olsun

Sağlık ocağında idrar testi yapmıyorlar mı? Bir de doktora sürüntü almasını da söyleyin. İdrarda çıkmasa da sürüntüde de çıkabiliyor enfeksiyon.

Geçmiş olsun, mantar da yapıyor o acıyı tahrişi umarım önemli bir şey değildir devamlı bir kanama yoksa bir sıkıntı olmaz inşallah

Geçmiş olsun, renkli akıntı enfeksiyon olabilir gerçekten. Ama doktora gidince tek kullanımlık antibiyotik verir, hemen geçer endişelenmeyin. Enfeksiyonsa ertelemeyin doktora gitmeyi.
Şaseyi geçen cuma istedim kullandım geçti mi geçmedi mi baktırmadım geri kan görmeseydim kafam karışmazdı o aklımı bulandırdı devamı gelmedi onunda

Yeşil akıntı enfeksiyonda oluyor dün kan geldi dedin o da enfeksiyondan kaynaklı olabilir aksatma akşam acile git muhakkak geçmiş olsun
Evet gidip rahim ağzında açılma falan var mı diye baktırmam lazım randevum önümüzdeki cuma o zamana kadar bekleyemem

Sağlık ocağında idrar testi yapmıyorlar mı? Bir de doktora sürüntü almasını da söyleyin. İdrarda çıkmasa da sürüntüde de çıkabiliyor enfeksiyon.
Yapıyorlar ama sürüntüyü bilmiyorum hafta sonu giriyor araya diye sabah çıkmadım acilde baktırırım diye

Geçmiş olsun, mantar da yapıyor o acıyı tahrişi umarım önemli bir şey değildir devamlı bir kanama yoksa bir sıkıntı olmaz inşallah
Şimdi burda sorarım yine de progestanı yazdırmaya geldim

Kızlar ya şimdi lavaboya girdim silinirken biraz kan bulaştı peçeteye ama nerden bulaştı bulamadım defalarca sildim yok ne yapsam bilemiyorum ya sivilce falan mı var diye baktım bişey de bulamadım
Canım yeşil akıntı enfeksiyondur bazen enfeksiyondan kaynaklı vajina içinde tahriş oluşup kanama yapabiliyor büyük ihtimal ondandır ama ciddi bir durum olsa ağrın olur dihe dusunuyorum çünkü dikişlerin var açılma vs gibi bir şey olsa dikişler mutlaka can acıtır vs rahatsız eder seni. Ama yine de için rahat etsin mutlaka doktora git her şeyin yolunda olduğundan emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…