- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.641
Gerçekten ilginçler utanmasa beni azarlayacak, keşke öyle bir gaflatte bulunsaydı :) Bilmiyorum ki sisteme düştü filan dedi. Saçma salak işler sağlık sistemimiz uçuyor, kaçıyor, mökemmel (!)Cok ilgincler, hamile oldugunuzu nasil ogrendiler? :)
Bunlar saat 9 buçuktan önce açmıyorlar, sağlık ocağını doktor açıyor filan. Ben ilk betahcg mi bile devlette yaptırdım, devlet hastanelerinde kaç tane muayene kaydım var. Personelleri çok kötü ya bir sürü şikayet var ama ilgilenmiyor kimse. Defalarca kez aradım açan yok şimdi akıllarına gelmişkişiye bağlı hekim ve ebeler var aslında onların sistemine hemen düşüyor gebelik durumu beni ve çevremdekileri 10.hafta civarı aradılar. ben evlilik içinde sağlık belgesi almak için hem hekimime hem de bana bağlı ebeye göründüm öyle aldım sağlık kağıdımı. bunlar biraz ihmalkar kalmış sarınım
Onlarda genel sorun var demekkiBunlar saat 9 buçuktan önce açmıyorlar, sağlık ocağını doktor açıyor filan. Ben ilk betahcg mi bile devlette yaptırdım, devlet hastanelerinde kaç tane muayene kaydım var. Personelleri çok kötü ya bir sürü şikayet var ama ilgilenmiyor kimse. Defalarca kez aradım açan yok şimdi akıllarına gelmiş
Baktım da boşta hekim yok maalesef :)Onlarda genel sorun var demekkitam yerine denk gelmişsin cevrende yakin varsa başka asm nakil ol e nabizdan yapılıyor.
Cidden ilginçler. Benim aile hekimim ve ebem tam tersi o kadar ilgili ki. Resmen peşimdeler:)Bunlar saat 9 buçuktan önce açmıyorlar, sağlık ocağını doktor açıyor filan. Ben ilk betahcg mi bile devlette yaptırdım, devlet hastanelerinde kaç tane muayene kaydım var. Personelleri çok kötü ya bir sürü şikayet var ama ilgilenmiyor kimse. Defalarca kez aradım açan yok şimdi akıllarına gelmiş
ben 20+3 deyim bugun 1 haftadır herkesten nefret edercesine çalışıyorumÇalışan arkadaşlarım nasıl gidiyor çalışma hayatı? Bu aralar ben de aşırı isteksizlik var. İşe gelmek istemiyorum hiç...
Ben eve gidince uyuyorum ve gun icinde de kafam pek calismiyor zaten :)ben 20+3 deyim bugun 1 haftadır herkesten nefret edercesine çalışıyorumbugün biraz daha iyiyim ama hiç gelesim yok iş yapasım yok kimseyle konuşasım yok. buradan çıkınca kendime geliyorum resmen
benimde unutup yapmadığım yada yapsamda yanlışlıklar yaptığım oluyor son dönemde hakkımda hayırlısı olsun hgsdfshBen eve gidince uyuyorum ve gun icinde de kafam pek calismiyor zaten :)
Ne güzel benim şansıma da bunlar çıktıCidden ilginçler. Benim aile hekimim ve ebem tam tersi o kadar ilgili ki. Resmen peşimdeler:)
Ben remote çalışıyorum, fulltime evdeyim. Ama ona rağmen iş yerinde taktığım kişiler varÇalışan arkadaşlarım nasıl gidiyor çalışma hayatı? Bu aralar ben de aşırı isteksizlik var. İşe gelmek istemiyorum hiç...
ahh keşke bende evde olsam 10 saat buradayım köle gibiBen remote çalışıyorum, fulltime evdeyim. Ama ona rağmen iş yerinde taktığım kişiler vareksik iş yapıyorum unutuyorum saatin 6 olmasını dört gözle bekliyorum. Sürekli uzanıp hiçibir şey yapmayasım var
Yalnız olmadığıma sevindim:))) Ben de öyle. mesai bittiği an kendime geliyorum.ben 20+3 deyim bugun 1 haftadır herkesten nefret edercesine çalışıyorumbugün biraz daha iyiyim ama hiç gelesim yok iş yapasım yok kimseyle konuşasım yok. buradan çıkınca kendime geliyorum resmen
Ya benim durdu kafam :) dün makineyi açtım anneme gittim. Birisi sordu makine çalışıyor mu yooo diyorum. Eşim de ee az önce açtın ya diyorBen eve gidince uyuyorum ve gun icinde de kafam pek calismiyor zaten :)
evde hiç durmuyorum yemek vs yada başka ev işleri yürüyüşe çıkıyoruz ama burada mouse bile elime alasım yokYalnız olmadığıma sevindim:))) Ben de öyle. mesai bittiği an kendime geliyorum.
ayy ne tatlılar çok şanslısın.Kızlar ben geçen hafta kapının önünde düştüm diye yazmıştım. Eşimde apartman grubuna yazmış kapı önüne kaydırmaz alacağım diye yeni taşındık. Neyse ordan hamile olduğumu öğrenen bir komşumuz börek tatlı falan yapmış getirmiş ay ben bir duygulandım oturdum baya bir ağladım. Düşünülmek çok güzel, hamilelik hormonları fena
Ben remote çalışıyorum, fulltime evdeyim. Ama ona rağmen iş yerinde taktığım kişiler vareksik iş yapıyorum unutuyorum saatin 6 olmasını dört gözle bekliyorum. Sürekli uzanıp hiçibir şey yapmayasım var
ben gidemezdim herhalde ya Allah kolaylık versin. toplu taşımaya bindiğim anda fenalık geliyor bana. süper bir hamilelik geçiriyorum ufak tefek şeyler dışında bir sıkıntım yok ama toplu taşıma hatta kendi arabamızla yolculuk bile beni mahvediyor.ahh keşke bende evde olsam 10 saat buradayım köle gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?