Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
hanımlar ya bacak aramda bır ağrı var dunden beri..oturunca yatarken vs ağrı sızı yokta bacagımla birleştiği yerde yururken bıraz ağrı var acaba sıvılcemı cıkcak dıye dusundum ama bıraz tedırgınde oldum .içten gelmıyor gıbı hıssedıyorum

Bunlar saat 9 buçuktan önce açmıyorlar, sağlık ocağını doktor açıyor filan. Ben ilk betahcg mi bile devlette yaptırdım, devlet hastanelerinde kaç tane muayene kaydım var. Personelleri çok kötü ya bir sürü şikayet var ama ilgilenmiyor kimse. Defalarca kez aradım açan yok şimdi akıllarına gelmiş

Onlarda genel sorun var demekki tam yerine denk gelmişsin cevrende yakin varsa başka asm nakil ol e nabizdan yapılıyor.

Cidden ilginçler. Benim aile hekimim ve ebem tam tersi o kadar ilgili ki. Resmen peşimdeler:)

Çalışan arkadaşlarım nasıl gidiyor çalışma hayatı? Bu aralar ben de aşırı isteksizlik var. İşe gelmek istemiyorum hiç...

Çalışan arkadaşlarım nasıl gidiyor çalışma hayatı? Bu aralar ben de aşırı isteksizlik var. İşe gelmek istemiyorum hiç...
ben 20+3 deyim bugun 1 haftadır herkesten nefret edercesine çalışıyorum bugün biraz daha iyiyim ama hiç gelesim yok iş yapasım yok kimseyle konuşasım yok. buradan çıkınca kendime geliyorum resmen

ben 20+3 deyim bugun 1 haftadır herkesten nefret edercesine çalışıyorum bugün biraz daha iyiyim ama hiç gelesim yok iş yapasım yok kimseyle konuşasım yok. buradan çıkınca kendime geliyorum resmen
Ben eve gidince uyuyorum ve gun icinde de kafam pek calismiyor zaten :)

Ben remote çalışıyorum, fulltime evdeyim. Ama ona rağmen iş yerinde taktığım kişiler var eksik iş yapıyorum unutuyorum saatin 6 olmasını dört gözle bekliyorum. Sürekli uzanıp hiçibir şey yapmayasım var

ahh keşke bende evde olsam 10 saat buradayım köle gibi

Yalnız olmadığıma sevindim:))) Ben de öyle. mesai bittiği an kendime geliyorum.

Ben eve gidince uyuyorum ve gun icinde de kafam pek calismiyor zaten :)
Ya benim durdu kafam :) dün makineyi açtım anneme gittim. Birisi sordu makine çalışıyor mu yooo diyorum. Eşim de ee az önce açtın ya diyor kendi ellerimle deterjanı koydum programını ayarladım çalıştırdım 1 dk önce yaşandı yani nasıl unutabilirsin

Kızlar ben geçen hafta kapının önünde düştüm diye yazmıştım. Eşimde apartman grubuna yazmış kapı önüne kaydırmaz alacağım diye yeni taşındık. Neyse ordan hamile olduğumu öğrenen bir komşumuz börek tatlı falan yapmış getirmiş ay ben bir duygulandım oturdum baya bir ağladım. Düşünülmek çok güzel, hamilelik hormonları fena

Yalnız olmadığıma sevindim:))) Ben de öyle. mesai bittiği an kendime geliyorum.
evde hiç durmuyorum yemek vs yada başka ev işleri yürüyüşe çıkıyoruz ama burada mouse bile elime alasım yok

ayy ne tatlılar çok şanslısın. bizim apartmanda hiç kafa dengi öyle insan yok maalesef selam veriyorsun cvp bile vermiyorlar

Ben haftada 3 gun ofis, 2 gun remote. Evdeyken o kadar kotu degil, en azindan oturmak zorunda degilim, yatabiliyorum ama ofise gelmek cok zor. dogum iznine cikacagim1 mart'i iple cekiyorum, son 1,5 ay yapabilirim :)

ahh keşke bende evde olsam 10 saat buradayım köle gibi
ben gidemezdim herhalde ya Allah kolaylık versin. toplu taşımaya bindiğim anda fenalık geliyor bana. süper bir hamilelik geçiriyorum ufak tefek şeyler dışında bir sıkıntım yok ama toplu taşıma hatta kendi arabamızla yolculuk bile beni mahvediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…