Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
Ben haftada 3 gun ofis, 2 gun remote. Evdeyken o kadar kotu degil, en azindan oturmak zorunda degilim, yatabiliyorum ama ofise gelmek cok zor. dogum iznine cikacagim1 mart'i iple cekiyorum, son 1,5 ay yapabilirim :)
Bir şey kalmamış ya dayanırsın bence :) Ben bebek gelene kadar devam böyle. İzinlerin hepsini sonra kullanmayı düşünüyorum o yüzden bana, müşterilere ve çalışma arkadaşlarıma bol sabırlar

ayy ne tatlılar çok şanslısın. bizim apartmanda hiç kafa dengi öyle insan yok maalesef selam veriyorsun cvp bile vermiyorlar
Vallahi çok minnoş bir hareket. Çok duygulandım. Etrafta güzel insanlar olduğunu bilmek güzel

Ya ne güzel :) bizim alt kattakiler de hamile olduğumu söyleyip özellikle rica etmemize rağmen gece 1 e kadar kavga, kıyamet, bağrışmalar.. uyutmuyorlar. Ne kadar tatlı insanlarmış komşularınız onların da karşılarına güzel insanlar çıksın hep

Ben bu sorunla aylardır uğraşıyorum canım. 11. Ve 18. Haftalarımda şiddetli ve parçalı kanama ile acile gittim ikisinde de yatış yapıldı. Plesentam rahim ağzını kapatmıyordu previa değildi ama hemen dibindeydi ve sürekli kanamalari tetikliyordu hastaneye yatış yaptığım harici zamanlarda da sürekli lekelenmeler vardı zaten. 18.haftamdaki kanamadan sonra rahim agzinda yumuşama yüzünden kanama bitince serklaj yapıldı. 20-25 haftalar arasında plesenta yüzde 90 yukarı çıkıyormuş benim de son kontrolde çıkmaya başlamıştı rahim ağzından baya uzaklaşmıştı. Senin de çıkar daha yukarı merak etme. Suanki kanamanın sebebi eskiden kalan kanama alanından kaynaklı olabilir. Benim şuan ultrasonda hala eski kanama odakları görünüyor.İstirahat gercekten önemli bence. Serklajdan sonra mecbur yatıyorum sürekli onun da etkisi olabilir belki.

Bu arada, bazen aksamlari tv'ye bakarken bi yandan sudoku yapiyorum, bence beynimi zorluyor ve genel sapsalligima iyi geliyor. Benim gibi sapsal hissedenlere tavsiye ederim.

Yaaaa çok geçmiş olsun size de o kadar üzücü ve stresli bir durum ki . Benimde lekelenmelerim oluyordu ama azalmıştı baya sonra aniden oldu 3 gün önce bir de bu sabah oldu hastane yatışı istedi aslında doktorum ama özelde olunca ben kabul etmedim . Evde yatarım dedim şimdi uzanıyorum sürekli sadece tuvalet ve yemek harici kalkmıyorum . Benim de yukarı çıkmaya başlamış ama nedeni bilinemiyor . İnşallah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız

Çalışan arkadaşlarım nasıl gidiyor çalışma hayatı? Bu aralar ben de aşırı isteksizlik var. İşe gelmek istemiyorum hiç...
Yalnız degilsin İttire ittire gidiyorum bu aralar bakalım ne olacak. 32'ye kadar dayanmak çok zor olacak benim için, yollar çekilmiyor.

Aynen ya oğlumda uygulanan tedaviyle şimdiki bambaşka neye göre karar veriyorlar artık anlayamıyorum bakalım perşembe günü oğlumda gittiğim doktorun birine gideceğim o ne diyecek merak ediyorum

Ya çok tatlısınız hep böyle güzel insanlarla karşılaşın inşallah. İnsanın böyle güzelliklere inceliklere çok ihtiyacı var özellikle bu zamanda

Aynen ya oğlumda uygulanan tedaviyle şimdiki bambaşka neye göre karar veriyorlar artık anlayamıyorum bakalım perşembe günü oğlumda gittiğim doktorun birine gideceğim o ne diyecek merak ediyorum
Normalde hiç üstünde durmayacağımız şeyler takıntı haline geliyor serklajlı olunca. Mesela bebeğin hareketlerinin vajinada altta hissedilmesinin normal olduğunu biliyorum ama bugün o kadar çok aşağı tekme atıyor ki nefesimi kesiyor bazen ayakları da aşağıda ters duruyor şuan bebeğim. Her tekmede sanki dikişi zorluyor gibi hissediyorum çünkü iğne batması gibi bir gerginlik oluyor dikişle mi alakalı yoksa herkeste mi oluyor bilemiyorum ama bugün çok fazla canımı yakmaya başladı. Sende de oluyor mu aşağı tekme attığında iğne batması gibi bir acı.

Amin canım inşallah sağ salim kucaklarımıza alsak tüm dertler bitecek Her zaman bir sebebi olmak zorunda değil malesef bazen sebepsiz yere de kanama olabiliyor daha doğrusu sebebini anlayamadıkları. Benim 6. Haftamdan beri var kanamalar başıma gelmeyen kalmadı üstüne bir de serklaj olunca psikoloji kalmadı inan ki en ufak bir şeyden huysuzlanıyorum karamsarlaşıyorum. Tüp bebek bir de benim zor elde edilmiş bir gebelik bundan önce de bir düşüğüm var yani yaşadığım korkuların tarifi yok. 23 hafta bitti bebeğime daha 1 tane bir şey alamadım korkudan Allah korusun kötü bir senaryo ile karşılaşırsam bana çok ağır gelir aldığım eşyaları kaldırmak diye. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı ile sınamasın. Hepimiz insallah sağ salim zamanında ve sağlıklı kucağımıza alırız bebeklerimizi

İğne batması gibi değil de farklı Bi his var ne bilim bende çok fazla aşağıda hissediyorum tekmeleri klitoris var ya oraya vuruyor sanki bende endişe ediyorum

İğne batması gibi değil de farklı Bi his var ne bilim bende çok fazla aşağıda hissediyorum tekmeleri klitoris var ya oraya vuruyor sanki bende endişe ediyorum
Tam iğne batması gibi değil de ben de en yakın o şekilde tarif edebildim değişik bir hassasiyet oluyor ama rahatsız edici. Hemen sola yatıyorum cenin pozisyonunda o zaman hissetmiyorum pek o hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…