- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.661
Bir şey kalmamış ya dayanırsın bence :) Ben bebek gelene kadar devam böyle. İzinlerin hepsini sonra kullanmayı düşünüyorum o yüzden bana, müşterilere ve çalışma arkadaşlarıma bol sabırlarBen haftada 3 gun ofis, 2 gun remote. Evdeyken o kadar kotu degil, en azindan oturmak zorunda degilim, yatabiliyorum ama ofise gelmek cok zor. dogum iznine cikacagim1 mart'i iple cekiyorum, son 1,5 ay yapabilirim :)
Vallahi çok minnoş bir hareket. Çok duygulandım. Etrafta güzel insanlar olduğunu bilmek güzelayy ne tatlılar çok şanslısın.bizim apartmanda hiç kafa dengi öyle insan yok maalesef selam veriyorsun cvp bile vermiyorlar
Ya ne güzel :) bizim alt kattakiler de hamile olduğumu söyleyip özellikle rica etmemize rağmen gece 1 e kadar kavga, kıyamet, bağrışmalar.. uyutmuyorlar. Ne kadar tatlı insanlarmış komşularınız onların da karşılarına güzel insanlar çıksın hepKızlar ben geçen hafta kapının önünde düştüm diye yazmıştım. Eşimde apartman grubuna yazmış kapı önüne kaydırmaz alacağım diye yeni taşındık. Neyse ordan hamile olduğumu öğrenen bir komşumuz börek tatlı falan yapmış getirmiş ay ben bir duygulandım oturdum baya bir ağladım. Düşünülmek çok güzel, hamilelik hormonları fena
Ben bu sorunla aylardır uğraşıyorum canım. 11. Ve 18. Haftalarımda şiddetli ve parçalı kanama ile acile gittim ikisinde de yatış yapıldı. Plesentam rahim ağzını kapatmıyordu previa değildi ama hemen dibindeydi ve sürekli kanamalari tetikliyordu hastaneye yatış yaptığım harici zamanlarda da sürekli lekelenmeler vardı zaten. 18.haftamdaki kanamadan sonra rahim agzinda yumuşama yüzünden kanama bitince serklaj yapıldı. 20-25 haftalar arasında plesenta yüzde 90 yukarı çıkıyormuş benim de son kontrolde çıkmaya başlamıştı rahim ağzından baya uzaklaşmıştı. Senin de çıkar daha yukarı merak etme. Suanki kanamanın sebebi eskiden kalan kanama alanından kaynaklı olabilir. Benim şuan ultrasonda hala eski kanama odakları görünüyor.İstirahat gercekten önemli bence. Serklajdan sonra mecbur yatıyorum sürekli onun da etkisi olabilir belki.Merhabalar kızlar. Bugün tam 23 haftalık olduk . Detaylımda vs sorun çıkmamıştı. Sadece plesenta rahim ağzına yakındı bu sebeple lekelenmelerim oluyordu. 3 gün önce ve bugün tuvalete oturduğjmda damla damla kanadığını gördüm hemen doktora koştuk. Doktor kanamanın plesenta kaynaklı olduğunu söyledi. Ama şöyle rahim ağzına yakın değil yaşlanmamışta ama bu şekilde olabiliyor dedi. Yatış önerdi fakülteye gittiğinde sor dedi . Evde de hiçbir iş yapmak sadece yemek ve tuvalet için kalk dedi . Progestan iğne yaptılar , günlük kullanımı da 3’e çıkardı . Erken doğum riski var yani şu an . Bunu yaşayan ya da önceden yaşamış birileri var mı? Çok korkuyorum böyle bir durum olursa diye
BilgeEvet kızlar ya isimler belli olmuştur artık hala karar veremeyen var mı? Karar verenler isimler neler?
Sağlıkla gelsin Bilge hanım
Yaaaa çok geçmiş olsun size deBen bu sorunla aylardır uğraşıyorum canım. 11. Ve 18. Haftalarımda şiddetli ve parçalı kanama ile acile gittim ikisinde de yatış yapıldı. Plesentam rahim ağzını kapatmıyordu previa değildi ama hemen dibindeydi ve sürekli kanamalari tetikliyordu hastaneye yatış yaptığım harici zamanlarda da sürekli lekelenmeler vardı zaten. 18.haftamdaki kanamadan sonra rahim agzinda yumuşama yüzünden kanama bitince serklaj yapıldı. 20-25 haftalar arasında plesenta yüzde 90 yukarı çıkıyormuş benim de son kontrolde çıkmaya başlamıştı rahim ağzından baya uzaklaşmıştı. Senin de çıkar daha yukarı merak etme. Suanki kanamanın sebebi eskiden kalan kanama alanından kaynaklı olabilir. Benim şuan ultrasonda hala eski kanama odakları görünüyor.İstirahat gercekten önemli bence. Serklajdan sonra mecbur yatıyorum sürekli onun da etkisi olabilir belki.
Doğa ismi de çok güzelBen Ela ve Duru yu çok sevmiştim ama Doğa da karar verdik. Bir kızım daha olursa ya Ela ya Duru koyarım :)
Yalnız degilsinÇalışan arkadaşlarım nasıl gidiyor çalışma hayatı? Bu aralar ben de aşırı isteksizlik var. İşe gelmek istemiyorum hiç...
Aynen ya oğlumda uygulanan tedaviyle şimdiki bambaşka neye göre karar veriyorlar artık anlayamıyorum bakalım perşembe günü oğlumda gittiğim doktorun birine gideceğim o ne diyecek merak ediyorumHer doktorun tedavi tarzı farklı ama insanın kafası takılıyor işte. Fitil vajinal yoldan emilimi daha iyi serklaj öncesi ben de vajinal kullanıyordum serklaj sonrası kullanmicaksin hem enfeksiyon riski var hem de içerde fitil sürekli akıntı olmasını istemiyorum dedi. Magnezyum da ben haftada 2 kullanıyorum ama her gün kullananlar var kasıklarımda ağrılar oluyor dedim ama yükseltmedi dozu. Bebek büyüyor artık ağrılar normal dedi. Sıkıntılı bir ağrıyı nasıl hissedicem bilmiyoum
Ya çok tatlısınızKızlar ben geçen hafta kapının önünde düştüm diye yazmıştım. Eşimde apartman grubuna yazmış kapı önüne kaydırmaz alacağım diye yeni taşındık. Neyse ordan hamile olduğumu öğrenen bir komşumuz börek tatlı falan yapmış getirmiş ay ben bir duygulandım oturdum baya bir ağladım. Düşünülmek çok güzel, hamilelik hormonları fena
32.haftaya 2 ay kaldi. Yapabiliriz.Yalnız degilsinİttire ittire gidiyorum bu aralar bakalım ne olacak. 32'ye kadar dayanmak çok zor olacak benim için, yollar çekilmiyor.
İnşallah, su gibi kolaylıkla geçsin zaman. Kendimi bu şekilde motive etmeye çalışıyorum, bugün geri sayıma başladım32.haftaya 2 ay kaldi. Yapabiliriz.
Normalde hiç üstünde durmayacağımız şeyler takıntı haline geliyor serklajlı olunca. Mesela bebeğin hareketlerinin vajinada altta hissedilmesinin normal olduğunu biliyorum ama bugün o kadar çok aşağı tekme atıyor ki nefesimi kesiyor bazen ayakları da aşağıda ters duruyor şuan bebeğim. Her tekmede sanki dikişi zorluyor gibi hissediyorum çünkü iğne batması gibi bir gerginlik oluyor dikişle mi alakalı yoksa herkeste mi oluyor bilemiyorum ama bugün çok fazla canımı yakmaya başladı. Sende de oluyor mu aşağı tekme attığında iğne batması gibi bir acı.Aynen ya oğlumda uygulanan tedaviyle şimdiki bambaşka neye göre karar veriyorlar artık anlayamıyorum bakalım perşembe günü oğlumda gittiğim doktorun birine gideceğim o ne diyecek merak ediyorum
Amin canım inşallah sağ salim kucaklarımıza alsak tüm dertler bitecekYaaaa çok geçmiş olsun size deo kadar üzücü ve stresli bir durum ki . Benimde lekelenmelerim oluyordu ama azalmıştı baya sonra aniden oldu 3 gün önce bir de bu sabah oldu hastane yatışı istedi aslında doktorum ama özelde olunca ben kabul etmedim . Evde yatarım dedim şimdi uzanıyorum sürekli sadece tuvalet ve yemek harici kalkmıyorum . Benim de yukarı çıkmaya başlamış ama nedeni bilinemiyor . İnşallah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız
Teşekkür ederizDoğa ismi de çok güzelcok yakışacak minik kızçene
İğne batması gibi değil de farklı Bi his var ne bilim bende çok fazla aşağıda hissediyorum tekmeleri klitoris var ya oraya vuruyor sanki bende endişe ediyorumNormalde hiç üstünde durmayacağımız şeyler takıntı haline geliyor serklajlı olunca. Mesela bebeğin hareketlerinin vajinada altta hissedilmesinin normal olduğunu biliyorum ama bugün o kadar çok aşağı tekme atıyor ki nefesimi kesiyor bazen ayakları da aşağıda ters duruyor şuan bebeğim. Her tekmede sanki dikişi zorluyor gibi hissediyorum çünkü iğne batması gibi bir gerginlik oluyor dikişle mi alakalı yoksa herkeste mi oluyor bilemiyorum ama bugün çok fazla canımı yakmaya başladı. Sende de oluyor mu aşağı tekme attığında iğne batması gibi bir acı.
Tam iğne batması gibi değil de ben de en yakın o şekilde tarif edebildim değişik bir hassasiyet oluyor ama rahatsız edici. Hemen sola yatıyorum cenin pozisyonunda o zaman hissetmiyorum pek o hissiİğne batması gibi değil de farklı Bi his var ne bilim bende çok fazla aşağıda hissediyorum tekmeleri klitoris var ya oraya vuruyor sanki bende endişe ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?