- 13 Mart 2024
- 417
- 253
- 18
- 35
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.581
Yok 25 ocakta detaylım, dün farkli bir hastaneye gittim kan tahlilimde pıhtılaşma yok şükürBana da 1 kez yapıldı. Detaylı ultrasonda da sağ ve sol kaşıktan bebeğe giden kana baktılar orada anlaşılıyor sanırım. Doktor bazı hastalarda kan sulandırıcı başlayabiliyoruz sizin için gerek yok gayet iyi demişti. Detaylıya girdin mi ?
Bebege degil rahime yapisabiliyor diye biliyorum canim bebeklik bir sey yok sen zorlanirsin idrar kesene falan bazen ulasiyormus bir de sezeryan oneriyolar. Bazen plesanta bebegin onune geciyo yani bizim karnimizin onune yerlesiyo bebegi gormemizi engelliyo oda bebegi goremediyse bebek arkasinda kalmis mi demek istedi acabaYok 25 ocakta detaylım, dün farkli bir hastaneye gittim kan tahlilimde pıhtılaşma yok şükürama bebek plasentaya yapismis dedi ne demek anlamadım artık 25 ocakta insallah anlicam
Detaylıda tam net bakıp ona göre bilgilendirme yaparlar canım, inşallah her şey sorunsuz geçer. İkiniz de çok iyi olunYok 25 ocakta detaylım, dün farkli bir hastaneye gittim kan tahlilimde pıhtılaşma yok şükürama bebek plasentaya yapismis dedi ne demek anlamadım artık 25 ocakta insallah anlicam
Her doktorun tedavi tarzı farklı ama insanın kafası takılıyor işte. Fitil vajinal yoldan emilimi daha iyi serklaj öncesi ben de vajinal kullanıyordum serklaj sonrası kullanmicaksin hem enfeksiyon riski var hem de içerde fitil sürekli akıntı olmasını istemiyorum dedi. Magnezyum da ben haftada 2 kullanıyorum ama her gün kullananlar var kasıklarımda ağrılar oluyor dedim ama yükseltmedi dozu. Bebek büyüyor artık ağrılar normal dedi. Sıkıntılı bir ağrıyı nasıl hissedicem bilmiyoumBenim doktor vajinal ölçecekti ben yok dedim progestanı özellikle fitil olarak kullandırıyor benimki de yoksa bende fitil kullanmak istemiyorum çok zorlanıyorum içeri gitmiyor çünkü
Hahah onda sıkıntı yok canım istediğin kadarIctikten sonra cisin gelirse yapabiliyor musun? Beni geren tek sey bu
Ay bitti çok şükür normal çıktıBeni su içememek mahvetmişti. çoğu bitmiş azı kalmış. inşallah güzel sonuçlar çıkar size de.
Su içilmesi yasak olduğu için çok gelmiyor çiş :)
Gözün aydın canım sorun çıkmamasına sevindim. Darısı bize. Bende perşembeyi bekliyorum dört gözleAy bitti çok şükür normal çıktı
Canım çıktım şimdi şekerim normal. Ama idrarda biraz enfeksiyon var sistit olmuşum monurol verdi. Kasılmam oluyor diyince progestan yazdı bir kaç gün al dene sürekli kullanma dedi. Ultrasonda baktı renkli, benim ki açlıktan ağzını açıyorGünaydın, inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Dikkat et, bittiğinde güzelce kahvaltını yap bol su iç.
Darısı başına canım inşallah sorunsuz geçer. Benim çok uykum geldi bir de midem bulandı onun dışında çok zor bir şey değil, beklemek sıkıyorGözün aydın canım sorun çıkmamasına sevindim. Darısı bize. Bende perşembeyi bekliyorum dört gözle
haydi gecmis olsun.Ay bitti çok şükür normal çıktı
İnşallah canım.Darısı başına canım inşallah sorunsuz geçer. Benim çok uykum geldi bir de midem bulandı onun dışında çok zor bir şey değil, beklemek sıkıyor
Bana doktorum alabilirsin dedi. 75 gr yaptıracağım.haydi gecmis olsun.
Siz de Euthyrox kullaniyordunuz degil mi? Bu testten once sabah kullanabiliyor muyuz? Doktora sormayi unuttum da size soylediler mi bu konuda bi se?
Benim ilaç bitmişti doktor bir kaç gün alma, almadığında ne oluyor bakalım demişti. Özellikle ilaçla ilgili bir şey demedi şeker yüklemesi için. Ama su bile içirmiyorlar belki etkileyebilirhaydi gecmis olsun.
Siz de Euthyrox kullaniyordunuz degil mi? Bu testten once sabah kullanabiliyor muyuz? Doktora sormayi unuttum da size soylediler mi bu konuda bi se?
A a tamam cok tesekkur ederim. Benim recetem de 75gr icin.Bana doktorum alabilirsin dedi. 75 gr yaptıracağım.
Rica ederim. Şeker yüklemem 8.30da ben 6 gibi çok az suyla içmeyi planlıyorum. Zaten minicik bir yudum suyla gidiyorA a tamam cok tesekkur ederim. Benim recetem de 75gr icin.
Laboratuarin sitesinde oncesinde 8-14 saatlik aclik ve su harici bir sey icilmemeli yaziyor. Yani testten once su icebiliriz diye anliyorum ben :)Rica ederim. Şeker yüklemem 8.30da ben 6 gibi çok az suyla içmeyi planlıyorum. Zaten minicik bir yudum suyla gidiyor
Ben içtim gittim öncesindeLaboratuarin sitesinde oncesinde 8-14 saatlik aclik ve su harici bir sey icilmemeli yaziyor. Yani testten once su icebiliriz diye anliyorum ben :)
Doğrudur, doktorum da tereddütsüz ilacı içebileceğimi söyledi tiroid çok önemli bizler için.Laboratuarin sitesinde oncesinde 8-14 saatlik aclik ve su harici bir sey icilmemeli yaziyor. Yani testten once su icebiliriz diye anliyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?