- 20 Ocak 2020
- 3.253
- 1.374
- 83
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.341
Geçen ay gittim tahlil verdim ama sonuçlar için çıkmadım sonuçları dahiliye doktoruna göstermiştim aynen sağlık ocağı ancak yazar herhalde magnezyum istemiştim yine yazılmamış ağzımla istiyorum yine yazılmıyor anlamadımHiç ilaç kullanmamak en başta senin için sıkıntı, bebek senden aldıkça sana bir şey kalmıyor. Şu zamanda besinlerden de bir şey alamıyoruz ki her şey hormonlu ilaçlı sağ olsunlar. Aile hekimine gittin mi belki o tahlil yapıp yazabilir sana vitamin takviyesi. Keyfi almıyorsun ki sonuçta vücudunun ihtiyacı var, sinir oldum şu an ya.
Ben 3 kere hamile kaldım 3 ü de aynı yaptı eşime diyorum bu çocuklarının benden alıp veremediği ne böyle diye ben Bi misafirliğe gitsem dışarı çıksam altıma bile kaçırıyorum dün cam sileyim dedim bitirene kadar gitmiş biraz önce markete gittim geldim yine aynıMesanane vuruyor benim sürekli mesanemle bir alıp veremediği var bebişinvurduğunda dediğin gibi aniden tuvaletin geliyor için çekiliyor gibi hissediyorsun.
Ben yatmadan önce aç karına içiyorum demir ilacını canım, hem olası mide bulantısını hemde mide kazınması hissini uykudayken yaşamak için. 2 saat önce çay, kahve, süt ürünleri ve yemek yeme işini halletmek lazım tabiTroid ilacini sabah aç karna içmek zorundayız ama demir ilacını akşam yemeğinden önce aç karna icebilirsin dedi bana endokrin dokturu. Daha önceki dahiliyeci hiçbir şey demedi sabah ayni aliyordum TSH birden 5.5 fırladı zamanlarını değiştirince şuan düzeldi 0.85 TSH.
Bende çok istiyoruum ama daha araştırmadım açıkçası, doktoruma bi sorayım var mı referanslı fotoğrafçı bakalımKızlar kimse doğum fotisi çekilmicek mi hastanede yaaaistanbul için öneri ihtiyacım var
Ben dayanamadım gittim doktoruma ya :) Vajinal de baktı yine ve yaklaşık 5cm ölçtü, rahim ağzı tamamen kapalı bir sorun yok dedi. Benim rahmimde varisler varmış bunlar ağrı yapabilir ama gebelikle ilgili hiçbir sıkıntı yok dedi. Duyan var mı kızlar böyle bi şey? İçim rahatladı hem de oğluşumu gördüm özlemişim yine kıpır kıpırdı 22cm 350gr olmuş :)))))Bazen bebiş içerde dönüyor o zaman da çok ağrıyor .Doktora sordum tuzu tamamen kestim denedim yine şişiyorum dedim. Normal dedi tuzu tamamen kesme azalt dedi. Ağrılar için de normal diyorlar ama çok şiddetli ve geçmeyen ağrılarda kontrole gitmekte fayda var.
Ya benim de ellerim ve ayaklarım çok şişiyor. Hatta sabah uyandığımda ellerimde uyuşma oluyor. Nasıl baş edeceğiz bunlarla bilmiyorum tuzu tamamen biraktım inşallah faydası olurGünaydın canım, benim azaldı eğer çok kendimi yorarsam ağrım oluyor. Gaz sancılarımda ara ara oluyor çok şükür daha iyiyim bu hafta. Ama bu seferde ellerim ayaklarım şişmeye başladı. Topuklarım çok ağrıyor sabah kalkınca basamıyorum üstüne.
Valla yaa eski hali daha iyiydiAy kizlar bu yeni guncellemedeki alt yazilar mavili yesilli cok goz yoruyor ya telefondan
Troid hormonlarınıza bakıyorlar mı? TSH ve serbest T4. Troid hormonunun düşüklüğü (t4) de bende el ayak şişmesi yapmıştı. Kontrol edilmiyorsa, mutlaka doktorunuza söyleyin.Ya benim de ellerim ve ayaklarım çok şişiyor. Hatta sabah uyandığımda ellerimde uyuşma oluyor. Nasıl baş edeceğiz bunlarla bilmiyorum tuzu tamamen biraktım inşallah faydası olur
En son bakıldığında normal çıkmıştı ancak iki ay oldu bakılmayalı, bir tahlil yaptıralım öyleyse en iyisi teşekkür ederimTroid hormonlarınıza bakıyorlar mı? TSH ve serbest T4. Troid hormonunun düşüklüğü (t4) de bende el ayak şişmesi yapmıştı. Kontrol edilmiyorsa, mutlaka doktorunuza söyleyin.
Canim cok naziksin cok tesekkurlerAşağıya link bıraktım günlük olarak buyuk pamuklara hazırlıyorsun canım o gün onları kullanıyorsun yenidoğan için daha uygun diyorlar pamukla silmenin. Tupperware Islak Mendil Kutusu Lacivert 650 Ml Esc Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Anlam veremedim gerçekten, bir şey gerekliyse yazılması gerekir. İnsanlar gerçekten çok tuhaf. Bir de aile hekimine git istersen. İnşallah onlar daha ilgili davranırGeçen ay gittim tahlil verdim ama sonuçlar için çıkmadım sonuçları dahiliye doktoruna göstermiştim aynen sağlık ocağı ancak yazar herhalde magnezyum istemiştim yine yazılmamış ağzımla istiyorum yine yazılmıyor anlamadım
Ben de cisim gelcek diye disariya cikamaz oldum evden cikarken korku geliyo ya tuvaletim gelrise diyeBen 3 kere hamile kaldım 3 ü de aynı yaptı eşime diyorum bu çocuklarının benden alıp veremediği ne böyle diye ben Bi misafirliğe gitsem dışarı çıksam altıma bile kaçırıyorum dün cam sileyim dedim bitirene kadar gitmiş biraz önce markete gittim geldim yine aynı
Artık dışarıda bir yere giderken ilk kıstasım tuvalete ne kadar yakın olduğuBen de cisim gelcek diye disariya cikamaz oldum evden cikarken korku geliyo ya tuvaletim gelrise diye
Canım bebeğin topuk kanı alınacak ve tüm aşilari orda yapılacak malesef götürmek zorunda kalacaksın24. Haftaya giriyorum ben yarın canım. Büyük konuşmayayım da bebeğimi oraya götürmeyi hiç düşünmüyorum bir zorunluluk olmazsa inşallah.
Ben dün oldum 1 ay sonra tekrar çağırdıhanımlar tetanoz aşısı yaptıranlar oldumu ? sağlık ocagı çagırmıstı gıdınce yaptı tek doz olcakmısım zaten 6 sene once 2 doz olmustum ılk gebeliğimde
Bu konuda illa aile sağlığı merkezine götürülecek diye bi zorunluluk yok ki. Ben kızımı hiç götürmedim, tüm kontrolleri ve aşıları sigorta kapsamında hastanede yapıldı.Canım bebeğin topuk kanı alınacak ve tüm aşilari orda yapılacak malesef götürmek zorunda kalacaksın
Aşilar aile sağlığı merkezlerine geliyor ben hiç hastanede asi oldugunu ve yapildigiini duymadım 8 sene 3 farklı hastanede çalıştım çocuk polikliniğindeBu konuda illa aile sağlığı merkezine götürülecek diye bi zorunluluk yok ki. Ben kızımı hiç götürmedim, tüm kontrolleri ve aşıları sigorta kapsamında hastanede yapıldı.
Özel hastanede anlaşmalı olunca sanki ucretin içinde topuk kanını da söylemişlerdi bizeAşilar aile sağlığı merkezlerine geliyor ben hiç hastanede asi oldugunu ve yapildigiini duymadım 8 sene 3 farklı hastanede çalıştım çocuk polikliniğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?