Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Evet b
El röntgeni varmı bilmiyorum ki aradım çelik yelek var dedi ama

Magnezyum kullanıyor musun? Magnezyum eksikliğinden kaynaklı kasılma ve ağrı olabilir. Bende yeni başladım.

Günaydın canım, bende de oluyor. Özellikle yürüdüğümde aşırı yorulduğumda hemde fena şekilde dr sordum normal dedi

Magnezyum kullanıyor musun? Magnezyum eksikliğinden kaynaklı kasılma ve ağrı olabilir. Bende yeni başladım.
Kullanıyorum canım 12. haftadan itibaren her gün 1 tane tok karnına Magvital.
Günaydın canım, bende de oluyor. Özellikle yürüdüğümde aşırı yorulduğumda hemde fena şekilde dr sordum normal dedi
Benim de coğunlukla yürüdüğümde ya da cok ayakta oldugum zaman oluyor canım. Özellikle dün oldu umarım geçicidir cünkü artık yürümek istiyorum yürüyüşlere başlamak istiyorum

Ay bundan da alayım benim

Tamam öyle yapıcam büyük ihtimalle teşekkür ediyorum

Ama kıvrandıracak şekilde değil dinlenince geçiyor. Ama bel köküm kasıklarım ayaktaok durursam yürürsem ağrı yapıyor heralde genişliyor kaslar gevşiyor hormonlardan ondan olabilir. Doktorum bana yürü yoganı ihmal etme dedi ne kadar hareket edersen o kadar dinamik geçer diye.

Bende de var bu bir kere cüzdanımı bimde unuttum ev alacaktık geziyorduk evleri bir önceki gezdiğim evin basım olduğunu unutuyordum karşılaştırma yapamadım bu yüzden makineye çamaşırları atıyorum bir kaç kere bu şekilde çalıştırmadan başka bir işe yöneliyordum hamilelikte normalmiş deniyor bilemedim

Canımm iyiyim çok şükür her şey yolunda çocukların okulları ödevleri bu ara misafirlik bilmem ne derken baya bi yoğun geçti sen nasılsın canım nasıl geçiyor hamileliğin
Her şeyin yolunda olmasına sevindim kuzummm ben de iyiyim şükür kaliteli bir hamilelik geçiriyorum sanırım grubun rahat annelerinden biriyim

Ah aynısı benim de canım ama yürüyünce ağrılar başlayınca korkudan yürüyemiyorum. Ben de pilates ya da yoga mutlaka yapmak istiyorum. Bakalım Salı kontrolümü ve daha sonra detaylı ultrasonu bekleyeceğim sanırım başlamak için

Spor salonuna gitmeye imkani olmayanlar Elçin Demirel'in hamileler icin çok guzel.plates egzersiz videoları var incelemenizi tavsiye ederim.Ben 2 gundur başladım her defasında farklı Bi videosunu acıyorum böylelikle sıkılmışta olmuyorum. Ay ay egzersiz videolari da var kalca yan simit iç kol.ic bacak her bolge icin ayrı ayrı videoları var sayfa çok güzel tavsiye ederim

Ben de 18. Haftadayım canım, ara ara bende de oluyor özellikle sağ kasık ağrısı. Anlık gelen ve 2-3 sn’de geçenlerden. Bu ağrıları magnezyum takviyesi ve ayakları yüksekte tutarak sırt üstü uzanmak geçiriyor sadece.

Anlık geliyor ama 2-3 snde gecmiyor benimki canımm. Doktora gidince ayrıntılı her seyi soracağım

guzel anneler merhabalar gece agrim vardi sabah kalktim agri devam ediyor bol suda iciyorum aslinda ama karnim cok sert ozellikle sol.taraf carsamba kontrolum var agrilar normal gbme.geliyor ama eminde olamiyorm

Bende de iki haftadır oluyordu canım hatta geçen hafta baskı gibi hissetmiştim ağrılarım şiddetleniyordu, doktor ölçümde yaptı tahlilde oldum hiç bir sorun yok sadece fazla ayakta kalma ve bolca dinlen bu ara dedi. Bol su tüketip boş zamanlarımla uzanıyorum üç gündür hafifledi, magnezyum da başladım bu arada

Bende de çok oluyor. Geçen gün arabayı hem kitlememişim hem de anahtarı içeride bırakmışım.
Ofiste yanlış ofislere giriyorum karıştırıp vs. Çamaşır atmıştım, burada gördüm şimdi unutuyorum yazmış biri, ben de unuttum! Şimdi koşup gidip alıcam mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…