- 18 Mart 2023
- 79
- 57
- 36
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.201
Evet bGü nay dınnn kızlardün kendimi cok iyi hissediyordum mini bir yürüyüşe cıktım kasıklarımda yürürken ağrılar olmaya basladı. Druma sordum hemen şimdilik normal hafta içi tekrar bakalım dedi. Aksam da özellikle sol kasığımda kasık ağrılarım devam etti korkmalı mıyım bilmiyorum. İnte kasık ağrısı bebeğin büyümesi ile alakalı olabilir falan diyor. 19. haftada kasık ağrısı yasayan var mı cidden bu hafta mental olarak aşırı yoruldummm
El röntgeni varmı bilmiyorum ki aradım çelik yelek var dedi amaBana discim zorunlu kalinca cok agri olunca son 3 ayda bile yapiyoruz demisti. Son 3 ayda tavsiye edilmemesinin nedeni acirsa kasilmaniz olmasi falan sanirim. El rontgenleri var makinaya girmeden cekilen. Belki onlar isinize yarar? Onu sorar misiniz discinize. Ben de bu hafta dolgu yaptirdim ama kanal tedavisi olabilir dedi
Magnezyum kullanıyor musun? Magnezyum eksikliğinden kaynaklı kasılma ve ağrı olabilir. Bende yeni başladım.Teşekkür ederim canım. Bol su içiyorum. Bazen duruyor ama sonra yine başlıyor cok siddetli dayanılmayacak gibi ağrılar değil ama dün bacaklarıma yayıldı eklem ağrısı falan oldu sanırım bu hafta bir de yaşadığm tüm sıkıntılardan evhamlanıyorum. Salı günü kontrole gideceğim umarım rahim kasılmam da geçmiştir
Günaydın canım, bende de oluyor. Özellikle yürüdüğümde aşırı yorulduğumda hemde fena şekilde dr sordum normal dediGü nay dınnn kızlardün kendimi cok iyi hissediyordum mini bir yürüyüşe cıktım kasıklarımda yürürken ağrılar olmaya basladı. Druma sordum hemen şimdilik normal hafta içi tekrar bakalım dedi. Aksam da özellikle sol kasığımda kasık ağrılarım devam etti korkmalı mıyım bilmiyorum. İnte kasık ağrısı bebeğin büyümesi ile alakalı olabilir falan diyor. 19. haftada kasık ağrısı yasayan var mı cidden bu hafta mental olarak aşırı yoruldummm
Kullanıyorum canım 12. haftadan itibaren her gün 1 tane tok karnına Magvital.Magnezyum kullanıyor musun? Magnezyum eksikliğinden kaynaklı kasılma ve ağrı olabilir. Bende yeni başladım.
Benim de coğunlukla yürüdüğümde ya da cok ayakta oldugum zaman oluyor canım. Özellikle dün oldu umarım geçicidir cünkü artık yürümek istiyorum yürüyüşlere başlamak istiyorumGünaydın canım, bende de oluyor. Özellikle yürüdüğümde aşırı yorulduğumda hemde fena şekilde dr sordum normal dedi
Ay bundan da alayım benimBen yorgan kullanmayacağım kışa uyku tulumu kullanacağım o nedenle nevresim almadım sadece bu şekilde müslin lastikli çarşaf aldım iki tane.
Anne Sesi Bürümcük Müslin Lastikli Çarşaf 70x110 Cm %100 Organik Pamuk +15 Cm Yatak Yüksekliği Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Anne Sesi Bürümcük Müslin Lastikli Çarşaf 70x110 Cm %100 Organik Pamuk +15 Cm Yatak Yüksekliği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tamam öyle yapıcam büyük ihtimalle teşekkür ediyorumCanım 1 yaşına kadar bebeklerin üzerine örtü örtülmesi önerilmiyor. Allah korusun kafasına vs dolanır da açamaz nefessiz kalır diye. Onun yerine odanın sıcaklığına göre seçmen gereken tog değeri olan uyku tulumları var onlar kullanılıyor. O yüzden sadece çarşaf alman yeterli ilk etapta
Ama kıvrandıracak şekilde değil dinlenince geçiyor. Ama bel köküm kasıklarım ayaktaok durursam yürürsem ağrı yapıyor heralde genişliyor kaslar gevşiyor hormonlardan ondan olabilir. Doktorum bana yürü yoganı ihmal etme dedi ne kadar hareket edersen o kadar dinamik geçer diye.Kullanıyorum canım 12. haftadan itibaren her gün 1 tane tok karnına Magvital.
Benim de coğunlukla yürüdüğümde ya da cok ayakta oldugum zaman oluyor canım. Özellikle dün oldu umarım geçicidir cünkü artık yürümek istiyorum yürüyüşlere başlamak istiyorum
TBA COLLECTION Anne Yanı Müslin Nevresim Takımı | Eucalyptus Fiyatı, Yorumları - TrendyolAy bundan da alayım benim
Bende de var bu bir kere cüzdanımı bimde unuttum ev alacaktık geziyorduk evleri bir önceki gezdiğim evin basım olduğunu unutuyordum karşılaştırma yapamadım bu yüzden makineye çamaşırları atıyorum bir kaç kere bu şekilde çalıştırmadan başka bir işe yöneliyordum hamilelikte normalmiş deniyor bilemedimKızlar sizde de unutkanlık ve zihinde bulanıklık var mı? İlk gebeliğimde de bende olmuştu ama bu ikinci de daha çok yaşıyorum sanki bunu. Örneğin arabanın kapılarını bi kaç defa kilitlemeyi unuttum. Şimdi de her seferinde kilitledim mi kilitlemedim mi diye defalarca kontrol etmeye başladım. Ya da evin anahtarını aldım mı almadım mı 10 saniye önce yaptığım şeyden emin olamıyorum tam bir balık hafıza oldum
Her şeyin yolunda olmasına sevindim kuzummm ben de iyiyim şükür kaliteli bir hamilelik geçiriyorumCanımm iyiyim çok şükür her şey yolunda çocukların okulları ödevleri bu ara misafirlik bilmem ne derken baya bi yoğun geçti sen nasılsın canım nasıl geçiyor hamileliğin
Bugün bakmaya gideceğiz sanırım bende kraft alacağım gibi teşekkür ederimCanım biz kraft tokyo aldık. Kenya modeli diye gittik ama tokyo aldık kenya biraz hantal geldi manevraları vs. En iyisi orda görevliyle karar vermek babymall a da bakabilirsin e bebekten daha uygun.
Ah aynısı benim de canım ama yürüyünce ağrılar başlayınca korkudan yürüyemiyorum. Ben de pilates ya da yoga mutlaka yapmak istiyorum. Bakalım Salı kontrolümü ve daha sonra detaylı ultrasonu bekleyeceğim sanırım başlamak içinAma kıvrandıracak şekilde değil dinlenince geçiyor. Ama bel köküm kasıklarım ayaktaok durursam yürürsem ağrı yapıyor heralde genişliyor kaslar gevşiyor hormonlardan ondan olabilir. Doktorum bana yürü yoganı ihmal etme dedi ne kadar hareket edersen o kadar dinamik geçer diye.
Ben de 18. Haftadayım canım, ara ara bende de oluyor özellikle sağ kasık ağrısı. Anlık gelen ve 2-3 sn’de geçenlerden. Bu ağrıları magnezyum takviyesi ve ayakları yüksekte tutarak sırt üstü uzanmak geçiriyor sadece.Gü nay dınnn kızlardün kendimi cok iyi hissediyordum mini bir yürüyüşe cıktım kasıklarımda yürürken ağrılar olmaya basladı. Druma sordum hemen şimdilik normal hafta içi tekrar bakalım dedi. Aksam da özellikle sol kasığımda kasık ağrılarım devam etti korkmalı mıyım bilmiyorum. İnte kasık ağrısı bebeğin büyümesi ile alakalı olabilir falan diyor. 19. haftada kasık ağrısı yasayan var mı cidden bu hafta mental olarak aşırı yoruldummm
Anlık geliyor ama 2-3 snde gecmiyor benimki canımm. Doktora gidince ayrıntılı her seyi soracağımBen de 18. Haftadayım canım, ara ara bende de oluyor özellikle sağ kasık ağrısı. Anlık gelen ve 2-3 sn’de geçenlerden. Bu ağrıları magnezyum takviyesi ve ayakları yüksekte tutarak sırt üstü uzanmak geçiriyor sadece.
Bende de iki haftadır oluyordu canım hatta geçen hafta baskı gibi hissetmiştim ağrılarım şiddetleniyordu, doktor ölçümde yaptı tahlilde oldum hiç bir sorun yok sadece fazla ayakta kalma ve bolca dinlen bu ara dedi. Bol su tüketip boş zamanlarımla uzanıyorum üç gündür hafifledi, magnezyum da başladım bu aradaGü nay dınnn kızlardün kendimi cok iyi hissediyordum mini bir yürüyüşe cıktım kasıklarımda yürürken ağrılar olmaya basladı. Druma sordum hemen şimdilik normal hafta içi tekrar bakalım dedi. Aksam da özellikle sol kasığımda kasık ağrılarım devam etti korkmalı mıyım bilmiyorum. İnte kasık ağrısı bebeğin büyümesi ile alakalı olabilir falan diyor. 19. haftada kasık ağrısı yasayan var mı cidden bu hafta mental olarak aşırı yoruldummm
60/100 ölçüleri kuzus bize uymuyor ben iki tane lastikli çarşaf aldım ilk sene yeter..TBA COLLECTION Anne Yanı Müslin Nevresim Takımı | Eucalyptus Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bende böyle bir nevresim takımı aldım.
Bende de çok oluyor. Geçen gün arabayı hem kitlememişim hem de anahtarı içeride bırakmışım.Bende de var bu bir kere cüzdanımı bimde unuttum ev alacaktık geziyorduk evleri bir önceki gezdiğim evin basım olduğunu unutuyordum karşılaştırma yapamadım bu yüzden makineye çamaşırları atıyorum bir kaç kere bu şekilde çalıştırmadan başka bir işe yöneliyordum hamilelikte normalmiş deniyor bilemedim
Hangi hastane acabaKızlar ben bugün hastaneye gittim yeniyıl gelmeden 37bin tl doğum paketi fiyatı sabitleme yaptım hadi bakalım bir aksilik olmazsa