- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.181
Sağ olun ama zatn adetim gecikti yaklaiık iki adetim geciktiAnladim canim bence yumurtalmaniz gec olduysa birz daha bekleyin
Belki erken oldugu icin cikmayabilir gecikmeyi bekleyin derimhersey gonlunuzce olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ olun ama zatn adetim gecikti yaklaiık iki adetim geciktiAnladim canim bence yumurtalmaniz gec olduysa birz daha bekleyin
Belki erken oldugu icin cikmayabilir gecikmeyi bekleyin derimhersey gonlunuzce olsun
Çatlama sonrası ilişkiyi bırakma ama yine 3 günde bir birliktelik olsun çünkü hiç birlikte olmamakta spermler için iyi deil çok aşırısı daTeşekkür ederim
yok sadece bel ağrım var sen test yaptın mı hiç5aralikmi canim benimkide 6 aralikti inşallah guzel haberler aliriz sende belirtide degisiklik varmi benim gogus ucum agriyo bide sirtim cok agriyo bugun gecikmenin 3.gunu
Açıkça söylemem gerekirse bu aralar okadar çok gebe kalmak istiyorumki birlikteliği sadece bebek için ve ovulasyon günlerinde yapıyorum. Diğerlerini canım istemiyor (çok yüksek enerjili olmama rağmen). Bebek isteğimden sonra böyle olduÇatlama sonrası ilişkiyi bırakma ama yine 3 günde bir birliktelik olsun çünkü hiç birlikte olmamakta spermler için iyi deil çok aşırısı da
Hayirlsii canimSağ olun ama zatn adetim gecikti yaklaiık iki adetim gecikti
5gun once yapmiştim erken gebelik testi. Negatif cikmişti bende beklemedeyim canim persembeye kadar dayanmaya çaliscam sen test yaptnmi hic peki kuzumyok sadece bel ağrım var sen test yaptın mı hiç
???Beta hcg adete 7gun kala sonuç 2çikmişti
Adete 3gün kala Erken gebelik testi negatif cikti
Yumurtlama 5 aralikta yumurtlama 6 aralikta çatlama oldu adet gecikmemin 3.gunu bugun 2nun yukselme ihtimali varmi szce kizlar
5gun once yapmiştim erken gebelik testi. Negatif cikmişti bende beklemedeyim canim persembeye kadar dayanmaya çaliscam sen test yaptnmi hic peki kuzum
Canım bende öyleyim ama o stresle hiç olmuyo ben 10 aydır her ilişkiye başlamadan dua edip allahım niyetimi biliyosun diyorum stres en büyük başı akışına bırakmak en doğrusu sanırımAçıkça söylemem gerekirse bu aralar okadar çok gebe kalmak istiyorumki birlikteliği sadece bebek için ve ovulasyon günlerinde yapıyorum. Diğerlerini canım istemiyor (çok yüksek enerjili olmama rağmen). Bebek isteğimden sonra böyle oldu
16 olmuş canım çıkardı olsa ama her zaman o yükselme ihtimali var umarım gönlünce olurBeta hcg adete 7gun kala sonuç 2çikmişti
Yumurtlama 5 aralikta yumurtlama 6 aralikta çatlama oldu adet gecikmemin 3.gunu bugun 2nun yukselme ihtimali varmi szce kizlar
Ya bi dönem bende öyle olmuştum sonra azıcık özel hayatımı renklendirme ye karar verdim işe de yaradı şimdi tabikide yumurta takibi yapıyorum ama görev için birlikte olmuyorum sende rahatlat psikolojini canımAçıkça söylemem gerekirse bu aralar okadar çok gebe kalmak istiyorumki birlikteliği sadece bebek için ve ovulasyon günlerinde yapıyorum. Diğerlerini canım istemiyor (çok yüksek enerjili olmama rağmen). Bebek isteğimden sonra böyle oldu
Bende kendimi zor tutuyorm gdip kan vermemek icin ama sabretmem lzm hayal kirikligi yasamak cok kotu1. günü yaptım ama akşam üstü filan dı dr.5 be kadar bekle dedi ama inşallah dayana bilirim 2 gün var daha
Ben bunu yapamıyorum kızlar ya. Aklımda ister istemez o düşünce oluyor bu arada genera denemek istiyorum ama ovülasyon denedim geçen ay ve yumurtlama gördüm femaraya ihtiyaç var mı kiYa bi dönem bende öyle olmuştum sonra azıcık özel hayatımı renklendirme ye karar verdim işe de yaradı şimdi tabikide yumurta takibi yapıyorum ama görev için birlikte olmuyorum sende rahatlat psikolojini canım
İnşallah cok merakla bekliyorum bide belirtiler de olunca insan cok sabirli davranamiyor16 olmuş canım çıkardı olsa ama her zaman o yükselme ihtimali var umarım gönlünce olur
İnşallah cok merakla bekliyorum bide belirtiler de olunca insan cok sabirli davranamiyor16 olmuş canım çıkardı olsa ama her zaman o yükselme ihtimali var umarım gönlünce olur
Sen evde gebelik testimi yaptin kandami canim1. günü yaptım ama akşam üstü filan dı dr.5 be kadar bekle dedi ama inşallah dayana bilirim 2 gün var daha
Olabilir tabiki bebek yerleşme süreci farklı oluyor bazıların da 2 gun daha bekleyip kan verin geç döllenmede olmuş olabilir bende bugünle birlikte 2 gun gecikme var gebelik testim negatif kan da vermedim beklicemBeta hcg adete 7gun kala sonuç 2çikmişti
Senin var canım belliiiTestin son haliiii kızlar ay bilemedim. Beklemekten başka çarem yok
kan konusunda da kararsızım ya çıkmazsa diyeBende kendimi zor tutuyorm gdip kan vermemek icin ama sabretmem lzm hayal kirikligi yasamak cok kotu
Yok canım kullanma yani doktor verirse kullan o diğer mesele içinde bi kaç araştırma yap derim ne biliyim arzula işte bilemedim kiBen bunu yapamıyorum kızlar ya. Aklımda ister istemez o düşünce oluyor bu arada genera denemek istiyorum ama ovülasyon denedim geçen ay ve yumurtlama gördüm femaraya ihtiyaç var mı ki
Ben kan wermedim ama regl 3 gün kaldı test yaptım negatif bu saatten sonra pozitif döner mi hiç sanmıyorumBeta hcg adete 7gun kala sonuç 2çikmişti