Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Çatlama sonrası ilişkiyi bırakma ama yine 3 günde bir birliktelik olsun çünkü hiç birlikte olmamakta spermler için iyi deil çok aşırısı da
Açıkça söylemem gerekirse bu aralar okadar çok gebe kalmak istiyorumki birlikteliği sadece bebek için ve ovulasyon günlerinde yapıyorum. Diğerlerini canım istemiyor (çok yüksek enerjili olmama rağmen). Bebek isteğimden sonra böyle oldu😕

1. günü yaptım ama akşam üstü filan dı dr.5 be kadar bekle dedi ama inşallah dayana bilirim 2 gün var daha
5gun once yapmiştim erken gebelik testi. Negatif cikmişti bende beklemedeyim canim persembeye kadar dayanmaya çaliscam 🙂sen test yaptnmi hic peki kuzum

Açıkça söylemem gerekirse bu aralar okadar çok gebe kalmak istiyorumki birlikteliği sadece bebek için ve ovulasyon günlerinde yapıyorum. Diğerlerini canım istemiyor (çok yüksek enerjili olmama rağmen). Bebek isteğimden sonra böyle oldu😕
Canım bende öyleyim ama o stresle hiç olmuyo ben 10 aydır her ilişkiye başlamadan dua edip allahım niyetimi biliyosun diyorum stres en büyük başı akışına bırakmak en doğrusu sanırım

Beta hcg adete 7gun kala sonuç 2çikmişti
Adete 3gün kala Erken gebelik testi negatif cikti
Yumurtlama 5 aralikta yumurtlama 6 aralikta çatlama oldu adet gecikmemin 3.gunu bugun 2nun yukselme ihtimali varmi szce kizlar 💜❤️🌸
16 olmuş canım çıkardı olsa ama her zaman o yükselme ihtimali var umarım gönlünce olur 🌸

Ya bi dönem bende öyle olmuştum sonra azıcık özel hayatımı renklendirme ye karar verdim işe de yaradı şimdi tabikide yumurta takibi yapıyorum ama görev için birlikte olmuyorum sende rahatlat psikolojini canım

Ya bi dönem bende öyle olmuştum sonra azıcık özel hayatımı renklendirme ye karar verdim işe de yaradı şimdi tabikide yumurta takibi yapıyorum ama görev için birlikte olmuyorum sende rahatlat psikolojini canım
Ben bunu yapamıyorum kızlar ya. Aklımda ister istemez o düşünce oluyor 😅 bu arada genera denemek istiyorum ama ovülasyon denedim geçen ay ve yumurtlama gördüm femaraya ihtiyaç var mı ki

16 olmuş canım çıkardı olsa ama her zaman o yükselme ihtimali var umarım gönlünce olur 🌸
İnşallah cok merakla bekliyorum bide belirtiler de olunca insan cok sabirli davranamiyor
1. günü yaptım ama akşam üstü filan dı dr.5 be kadar bekle dedi ama inşallah dayana bilirim 2 gün var daha
Sen evde gebelik testimi yaptin kandami canim

Yumurtlama 5 aralikta yumurtlama 6 aralikta çatlama oldu adet gecikmemin 3.gunu bugun 2nun yukselme ihtimali varmi szce kizlar 💜❤️🌸
Olabilir tabiki bebek yerleşme süreci farklı oluyor bazıların da 2 gun daha bekleyip kan verin geç döllenmede olmuş olabilir bende bugünle birlikte 2 gun gecikme var gebelik testim negatif kan da vermedim beklicem 🙏🏻

Ben bunu yapamıyorum kızlar ya. Aklımda ister istemez o düşünce oluyor 😅 bu arada genera denemek istiyorum ama ovülasyon denedim geçen ay ve yumurtlama gördüm femaraya ihtiyaç var mı ki
Yok canım kullanma yani doktor verirse kullan o diğer mesele içinde bi kaç araştırma yap derim ne biliyim arzula işte bilemedim ki 🙈😁

Ben kan wermedim ama regl 3 gün kaldı test yaptım negatif bu saatten sonra pozitif döner mi hiç sanmıyorum

X