Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Kizlar gunaydin bu sabah bir kavga kiyamet evin icinde 2 aydir koydugumuz ismi begenen bayilan esim bu sabah benm.koydugm.ismi begenmedigini koymak istemedigini soyledi Allah kiyamet koptu ne ana biraktim ne baba soyunu sopunu mahfettm.ortaligi esimde sakinlestiremedi bebege bisey olucak kndine zarar veriosun bebege zarar veriyorsn desede ortalik cok kotu karisti evdende kovdm esimi smdide gozumu zar zor acabiliyorum bas agrisindan
Canım bunlar çok normal süreçler ama bu dönem sakin kalmak önemli. Biz de eşimle bir süre anlaşamadık ama o bana bıraktı bende tek karar vermek istemedim iki isim koymak istemediğim halde onun da istediği bir isim olsun istedim, içinde ukte kalsın istemedim o nedenle hem benim hem onun istediği bir isim koyduk. Konuşarak her şeyi halledersiniz bence sakin ol 😊

Kizlar gunaydin bu sabah bir kavga kiyamet evin icinde 2 aydir koydugumuz ismi begenen bayilan esim bu sabah benm.koydugm.ismi begenmedigini koymak istemedigini soyledi Allah kiyamet koptu ne ana biraktim ne baba soyunu sopunu mahfettm.ortaligi esimde sakinlestiremedi bebege bisey olucak kndine zarar veriosun bebege zarar veriyorsn desede ortalik cok kotu karisti evdende kovdm esimi smdide gozumu zar zor acabiliyorum bas agrisindan
Kendini üzme, sinir stres olunca direkt bas ağrısı geliyor. Bebis de etkileniyor sen de etkileniyorsun.
Birlikte güzelce karar vermek en güzeli tabi ki bu karar netlesmisken dönmüş olması hormonların etkisiyle de seni iyice çileden cikarmis olabilir. 😔 kalp kırmadan geçirin günlerinizi insan bu zamanda olan şeyleri daha çok düşünüyor ve daha çok üzülüyor olanlara. Sakinleş o da sakinleşince güzelce konusun. 🥺

Günaydın dünyanın en güçlü varlıkları☺️☺️ dün 6bin adım attımki yorulayım daha rahat uyurum diye gece 2 den beri ayaktayım zombi momy diyebilirsiniz. 20. Haftaya yaklaşırken zorlanıyorum halbuki bir sürü vitaminde alıyorum. İçimdeki çocuğa ayıp olmasın diye susayım analık zor🙈
Yorgunluktan uyuyamamak olmuş seninki 🤗
Bugün biraz dinlen bari 😊

Şimdi dr dan çıktım tosunum 2 hafta geriden geliyorken 1 hafta öne geçmiş 😅 Vee erkek olduğu kesinleşti 🥰🥰 Sağlığıyla ilgili sorun yok çok şükür. 24 cm 280 gram olmuş ☺️ İlaçlarım değişti 20 binlik d vitaminini haftada 1 arıyorken 10 güne çıktı, omega3 haftada 1 balık yiyorsan kullanma dedi, magnezyumu kas ağrın olmuyorsa kullanma dedi, calsiyumu hergün içiyordum 2 gün de bire indirdi fazla ilaç kullanmak karaciğerini yorar sonra sıkıntı çıkar dedi. Bizim aylık raporumuz bu kadar 😅
Ohh sonunda göründü mü pipi 😂

Batma zonklama bende de var özellikle vajina bölgesinde hatta en dış kısmında bile oluyor bazen. Geceleri sağa sola dönerken de kasık ağrısı oluyor normal heralde bunlar.

Bugün kontrolüm var bayan asistan falan bulabilirsem sorucam da inşallah denk gelir. Sen de öğrenirsen yazar mısın bana ☺️
Aynen canım kasık ağrısı bende de olmaya başladı, yatarken kalkarken daha çok hissediyorum, birde bazen uyuduğum da ne tarafımda uyuduysan o kasığım ağrıyor şekilde kalkıyorum

Canım önce neden fikrini değiştirmiş onu öğrenseydin belki Bi açıklaması olurdu, seni anlayabiliyorum hamilelikte bu tarz şeyler insanı daha fazla sinir edebiliyor ama bunun için bebeğini üzmeye strese sokmaya değmez, birileri fikrini değiştirecek birşey söylemiş olabilir mi?

Şimdi dr dan çıktım tosunum 2 hafta geriden geliyorken 1 hafta öne geçmiş 😅 Vee erkek olduğu kesinleşti 🥰🥰 Sağlığıyla ilgili sorun yok çok şükür. 24 cm 280 gram olmuş ☺️ İlaçlarım değişti 20 binlik d vitaminini haftada 1 arıyorken 10 güne çıktı, omega3 haftada 1 balık yiyorsan kullanma dedi, magnezyumu kas ağrın olmuyorsa kullanma dedi, calsiyumu hergün içiyordum 2 gün de bire indirdi fazla ilaç kullanmak karaciğerini yorar sonra sıkıntı çıkar dedi. Bizim aylık raporumuz bu kadar 😅
ay cok sevindim :) yani fetal dna mi dogru cikti simdi yoksa doktor mu? hangisinden hangi sonuc cikmisti hatirlayamadim :)

Günaydın dünyanın en güçlü varlıkları☺️☺️ dün 6bin adım attımki yorulayım daha rahat uyurum diye gece 2 den beri ayaktayım zombi momy diyebilirsiniz. 20. Haftaya yaklaşırken zorlanıyorum halbuki bir sürü vitaminde alıyorum. İçimdeki çocuğa ayıp olmasın diye susayım analık zor🙈
Benimde bacağıma bir kramp girdi gece ağladım sinirden bugün topallıyorum resmen, doktora yazdım magnorm kullan dedi, bebişler gümbür gümbür geliyor 😂🥹

Canım lütfen sakin kalmaya çalış mutlaka orta yok bulursunuz üzme kendini, hormonlardan sanırım öfke patlamaları oluyor bizde anlayabiliyorum 🥹 geçen gün markette seslendim duymadı diye tartıştık baya bildiğin kafasına atacaktım patatesi 😬 sonra sakinleşince oturduk konuştuk, üzüldükçe baş ağrısı geliyor dikkat et kendine 🙏🥹

Hamile yogasına başladım haftasonları bacaklarım çok güçsüzmüş o kadar da yürüyorum🙈 doktor sürekli spor yap hareketli ol bacaklarını güçlendir modunda
İyi gelecektir sana da alıştıktan sonra keyifli de olur 🥲 plates falan da öneriyor bazı doktorlar. İzne çıktığımda ben de denemek istiyorum uygun olursa tabi. Deneyimlerini paylaş bizimle de 🥰

Benimde bacağıma bir kramp girdi gece ağladım sinirden bugün topallıyorum resmen, doktora yazdım magnorm kullan dedi, bebişler gümbür gümbür geliyor 😂🥹
Bununla ilgili şey okudum canım , bacağını ayırarak uyuyosan kalça eşit olmadığı için sabah ağrıları falan çok oluyomuş ben çok deli yatan biriyim şuan beni uyku pozisyonları çok zorluyor bacağın arasına yastık almak gerekiyomuşta yastığıda fırlatıyorum🙈

İyi gelecektir sana da alıştıktan sonra keyifli de olur 🥲 plates falan da öneriyor bazı doktorlar. İzne çıktığımda ben de denemek istiyorum uygun olursa tabi. Deneyimlerini paylaş bizimle de 🥰
Hammock yoga yaptık çok keyifliydi imkanı olan varsa tavsiye ederim diğer hamişlerle birarada olmak nefese bedene odaklanmak iyi geldi, ben gerçekten baya yürüyorum esneğimdir diye düşündüm ama yokmuş gidicem haftasonları bir saat

Bununla ilgili şey okudum canım , bacağını ayırarak uyuyosan kalça eşit olmadığı için sabah ağrıları falan çok oluyomuş ben çok deli yatan biriyim şuan beni uyku pozisyonları çok zorluyor bacağın arasına yastık almak gerekiyomuşta yastığıda fırlatıyorum🙈
Aaa bende çok deli uyurum şuanda yastık kullanıyorum ama sabah uyandığımda hergün başka haldeyim 😂😂😂🤭

Eklentiler

• IMG_6631.png
    IMG_6631.png
    146,4 KB · Görüntüleme: 33
X