Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlarcımm selamlarr yazışmaları hep okuyorum herkes çok heyecanlı bende dahil umarım hepimiz kalbimizdekine ulaşırızz 🥹🤩 Bugün döngümün 11.günüydü. Doktor kontrolüne gittim, her şey yolunda rahim temiz görünüyor kan testleri de çok iyi çıkmış dedi çok sevindimm 🙏 sağ tarafta 15 mm yumurtam varmış doktor 2-3 güne çatlar gün aşırı ilişki olsun dedi🥰 bunu şu yüzden yazıyorum; hepimizin kafası karışıyor yumurtlama mı çatlama mı testler akıntılar derken. Şöyle ki ben bu öğlen ovu testi yaptım ikinci çizgi neredeyse görülmedi ayrıca yumurta akı gibi de akıntım oldu bugün. Yani teste göre ovulasyona yakın bile değilim akıntıya göre de yumurtlamış olmam gerekiyor 🫠 yaağğniii demem o kiiiii bence testlere filan çok takılmadan gün aşırı birliktelik olmalı en sağlıklısı bu. Biraz uzun yazdımm okuyanlara teşekkür ediyorum 😍🙏
Aynen öyle bende birer gün arayla düzenli ilişki benimde sağda iki gelişmiş yumurta war

O kadar haklısın ki❤❤ gerçekten kafamız karışıyor sürekli. Benzer şeyi bende yasadim dr yumurtlama donemindesin dedi testlere göre hem hic bir günümde hem yumurtlama hem catlama hepsi bir aradayim. O kadar karışık ki bu durumlar. Dedigin gibi gün aşırı degerlendirmek lazim aslinda en dogrusu o.
İnşallah hepimizin bu degerlendirmeleri sonuc verir de missler gibi pozitiflenerek ayrılırız bu gruptan 🙏🙏🙏🌸
Mesela bazı arkadaşlar çok iyi anlıyor belirtilerini çatlama mı yumurtlama mı diye ama ben asla anlamıyorum. Birde kafaya takıp ona göre birlikte olunca bence stresten de çok etkileniyor hormonlar o yüzden hangi gün olduğunu bilmeden içinden gelerek olunca güzel bir sonuç olacağına inanıyorum 🙏🥰 umarım öyle olur tabi 😀
Bana da doktorum bunu söylemişti. Testlere vs bakmadan 2 günde bir ilişki olursa illa ki denk gelir testler vs strese sokuyor diye ama ben dayanamıyorum yapıyorum yine ovülasyon testi 😂
Ben ilk haziranda denemiştim ama o kadar beceremedim ki o testleri direk bıraktım 🤣 bugünde sırf doktora gideceğim bakalım tutacak mı diye evde kalanlardan yaptım nitekim tutmadı sonuç 😅

Durmaya çalış 🙏🤩 benden tavsiye reglin geciksin hatta 1 hafta falan geciksin oyle yap test. Çünkü ben cok erken ogrenmistim ve varya cok stresli gecmisti. Insan sevinemiyor bile. Doktorlar bin tane sey diyor dur betahcg yükselecek mi bakalim kese olusacak mi bakalim diyorlar da diyorlar. Insanin ömründen ömür gidiyor. Elimizden gelse de 1 2 ay sonra ogrensek dayanabilsek ah.
Bugünü de degerlendir bari ondan sonra beklemeye basla 🌸
Değerlendirdim canım. Bundan sonrası artık yapacak biliyim kalmadı Rabbim nasip ederse güzel haber aleız:)

Merhaba bende oğlumu 1 ağustosta doğurdum gerçekten o senede yaz cok sıcak geçmişti ve çocuk doğar doğmaz 3gunde isilik olmuştu resmen bizimde buay 2.cocuk için ikinci denememiz bakalım olursa inşallah budefa eylüle denk geliyor
Aynıymışız sizinle 😇 Eylül iyidir yaa ekim de güzel çok da kara kışa kalmadan kavuşuruz inşallah :KK200: Sizin oğlan kaç yaşında?

Laboquick markasını kullandım pik göremedim ama hamileyim şuan 😳😍
Aaaa yasasiiin çok sevindim sağlıkla alın insallah kucaginiza 🙏🏻 ben de testte günlerdir pik göremiyorum moralim çok bozuk. Laboquick almıştım ben de artımed yerine hayırlısı bakalım.. erken dönem belirtileriniz olmuş muydu peki?

Aaaa yasasiiin çok sevindim sağlıkla alın insallah kucaginiza 🙏🏻 ben de testte günlerdir pik göremiyorum moralim çok bozuk. Laboquick almıştım ben de artımed yerine hayırlısı bakalım.. erken dönem belirtileriniz olmuş muydu peki?
Amin canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️
Canım akıntılarim vardı ama anlamıyordum o yumurtlama akıntısı mi başka bişey mi çözemiyorum onu ya kasık ağrım oluyordu testler pik olmayınca ben olmaz diye tahmin ettim regl günümü bekliyordum inovita almak için o kadar hissiyatım yoktu olursa mucize olur dedim mucize oldu 😍kaç gün oldu sen yapali ben 21. Güne kadar yaptım göremedim

Canım yukarıda yazdım belki okumuşsundur ben bugün ovu testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı nerdeyse ama doktora gittim 15 mm yumurta var gayet güzel büyüyo dedi yani testlere çok güvenilmiyor hiç canını sıkmaa❤️
Amin canım amin rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️
Canım akıntılarim vardı ama anlamıyordum o yumurtlama akıntısı mi başka bişey mi çözemiyorum onu ya kasık ağrım oluyordu testler pik olmayınca ben olmaz diye tahmin ettim regl günümü bekliyordum inovita almak için o kadar hissiyatım yoktu olursa mucize olur dedim mucize oldu 😍kaç gün oldu sen yapali ben 21. Güne kadar yaptım göremedim
En güzel örneği sensin zaten canım testlerin insanları nasıl yanılttığınınnn 🤣

Bana da doktorum bunu söylemişti. Testlere vs bakmadan 2 günde bir ilişki olursa illa ki denk gelir testler vs strese sokuyor diye ama ben dayanamıyorum yapıyorum yine ovülasyon testi 😂
Ya gerçekten strese sokuyor buna benimde suphem yok. Ama mesela akıntıya göre dün ve bugun devam ediyordu catlama veya yumurtlamam ama teste göre dün silik cizgi oldu yani catlama gibi bisey oldu ama tam ne oldu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️😬 ay kafalar corba oldu bu testler yüzünden. 2gunde 1 degerlendirmek en iyisi aslinda. Sonra o degerlendirmedigimiz gün ya kacirdiysak diye strese giriyo insan bu sefer de 😀

Canım yukarıda yazdım belki okumuşsundur ben bugün ovu testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı nerdeyse ama doktora gittim 15 mm yumurta var gayet güzel büyüyo dedi yani testlere çok güvenilmiyor hiç canını sıkmaa❤️

En güzel örneği sensin zaten canım testlerin insanları nasıl yanılttığınınnn 🤣
Şimdi okuyordum ❤️😍😁yazını evet ya bende yumurtlama yok diye kadın doğuma gitmiştim doktorum testlerde olmadığına bakma dedi o şekilde çok hastam hamile dedi alttan muayene edicekti bende dedim o zaman hamile olabilirim testlerin güveni yoksa tamam dedi ama yinede regl olursan gel hormon testlerine bakalım dedi pazartesi olmazsansa beta bakalım dedi nasip betaya kısmetmiş o kadar yorum vs okudum ki ovulasyon testleri hakkında herkesin göstermiş olmuş vs dedim demek ben yumurtlamiyorum meğerse testler sıkıntı güzel haberlerini alırız inşallah canım benim seninde 😍
Evet örnek şekil A ben 😂

Mesela bazı arkadaşlar çok iyi anlıyor belirtilerini çatlama mı yumurtlama mı diye ama ben asla anlamıyorum. Birde kafaya takıp ona göre birlikte olunca bence stresten de çok etkileniyor hormonlar o yüzden hangi gün olduğunu bilmeden içinden gelerek olunca güzel bir sonuç olacağına inanıyorum 🙏🥰 umarım öyle olur tabi 😀

Ben ilk haziranda denemiştim ama o kadar beceremedim ki o testleri direk bıraktım 🤣 bugünde sırf doktora gideceğim bakalım tutacak mı diye evde kalanlardan yaptım nitekim tutmadı sonuç 😅
Ya bende onceden anlamazdim aşılama surecinden gectim o surecte biraz anlamaya basladim bide okuyup araştırdıkca aaa oyle mi demekmiiiis diye diye biraz ogrendim sanırım. Yumurtlama donemimde oldugumu ben kendim tahmin ettim akintidan ama catlamayi henüz pek ayirt edemiyorum. Ama bu akintilar baslayinca gün aşırı degerlendirip sonuc beklemek en mantıklısı. Aslinda mantik ayni oluyor. Akıntı baslayinca yumurtlama basliyor akinti bitince bitiyor.

Kızlar iyi geceler. Ovitrelle arıyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum bulunduğum il dışında da başka bir şehirde birkaç eczane aradım ama yok. Yakın zamanda temin edebilen varsa yazabilir mi acil😞🤲🏻

Şimdi okuyordum ❤️😍😁yazını evet ya bende yumurtlama yok diye kadın doğuma gitmiştim doktorum testlerde olmadığına bakma dedi o şekilde çok hastam hamile dedi alttan muayene edicekti bende dedim o zaman hamile olabilirim testlerin güveni yoksa tamam dedi ama yinede regl olursan gel hormon testlerine bakalım dedi pazartesi olmazsansa beta bakalım dedi nasip betaya kısmetmiş o kadar yorum vs okudum ki ovulasyon testleri hakkında herkesin göstermiş olmuş vs dedim demek ben yumurtlamiyorum meğerse testler sıkıntı güzel haberlerini alırız inşallah canım benim seninde 😍
Evet örnek şekil A ben 😂
Ay evet canım okumuştum hep senin sürecinii o yüzden bol bol değerlendirmek gerekiyor 😍 sağlıkla gelsin senin pıtırcık🙏☺️

Ya bende onceden anlamazdim aşılama surecinden gectim o surecte biraz anlamaya basladim bide okuyup araştırdıkca aaa oyle mi demekmiiiis diye diye biraz ogrendim sanırım. Yumurtlama donemimde oldugumu ben kendim tahmin ettim akintidan ama catlamayi henüz pek ayirt edemiyorum. Ama bu akintilar baslayinca gün aşırı degerlendirip sonuc beklemek en mantıklısı. Aslinda mantik ayni oluyor. Akıntı baslayinca yumurtlama basliyor akinti bitince bitiyor.
Kesinlikle canımm bende sivilce çıkıyor oradan da anlıyorum birazcık 🤏 ama dediğin gibi akıntı başlayınca başlıyor bitince bitiyor yaniii 😀

@Nazbudak
Alev2626 Alev2626
@..AhSeN..
@Bettsyb
B balimss
@incim1
yoklama alıyorum kızlaaaar 😍 güncellemelere beni etiketlemeyi unutmayın gözden kaçmasın

@Nazbudak
Alev2626 Alev2626
@..AhSeN..
@Bettsyb
B balimss
@incim1
yoklama alıyorum kızlaaaar 😍 güncellemelere beni etiketlemeyi unutmayın gözden kaçmasın 🙏

@Nazbudak
Alev2626 Alev2626
@..AhSeN..
@Bettsyb
B balimss
@incim1
yoklama alıyorum kızlaaaar 😍 güncellemelere beni etiketlemeyi unutmayın gözden kaçmasın 🙏
Adetim 4 gündür gecikiyor kızlar

X