- 19 Eylül 2024
- 591
- 483
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.921
O zaman haztneye güvenmiyor demekki sen hem üniv hastanesine hem de kendi doktoruna git canım ikili devam et. Son duruma göre bakarsınZaten normal doğum yapma şansım yok önceki doğumun sezaryen oldu. Doktorumu çok seviyorum ve güveniyorum ama hastanesi tam teşekkülü değil burası çok uygun olmaz dedi. Değiştirmeyi düşünmemiştim ama ihtimali göz önünde bulundurarak bir de üniversite hastanesine ya da daha teşekkülü bir hastaneye randevu alabilirim. Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım 3 4 gündür ben de pek bişey yiyemiyorum meyve falan geçiştiriyorum midem almıyoKizlar 2 gündür bende bir migren tarzı baş ağrısı bir kusma iştahsızlık sürekli yattım hiç bidey yiyemedim bu akşam acile gittim serum takıldı hala kendime gelemedim uyucam şimdi
Benim oğlumun adı Toprak olacak canımKızlar erkek bebek bekleyen annişler isme karar verenleriniz oldu mu? Bizde hala yok
Benim kızımın adı da Masal. bence çok güzel bi isim. Mesela ben de yetişkin hiç Asel görmedim :) Yeni isimler modern olunca hiç büyük hallerini görmüyoruz haliyle. Arya, Lina teyze gibi mesela :)Ay ada ismi de çok güzel geliyor kulağıma benim ama kime desem anlamsız diyorlar üzülüyorumbüyük kızım da masal diyor aslında eşim de beğendi masalı da sadece masal da şunu düşündük hani bebek ve çocukken güzel de hiç genç kız ve yetişkin kadın görmedim masal isminde nasıl olur acaba çocuk ismi gibi mi kalır diye endişelendim
Çok teşekkür ederiim ismiyle yaşasın bebişlerimizMasallah adiyla gelsin
Anlamı öyle de ne bileyim normal isimler dururken tomris i seçmezdimIlk kadın türk hükümdar anlamindan oturu sanirim
Erkek olsa aslında ben Can ismini çok seviyorum ama o da ingilizcede konserve ya da mesela kutu kola vs. gibi metal kutular demek (fiil olan yapabilmek anlamını saymıyorum bile)Kizlar erkek isimlerinde tuna ingilizce ton baligimert de (fransizca yazilisi merde ama okunusu ayni) fransizca b*k demek koyarken dikkat edin belki zorlanir ilerde. Sizin boyle bildikleriniz var mi?
Merhaba bende boş gebelik olayını yeni duydum ve cok korkuyorum pazartesi ultrasonla bakacak doktor inşallah öyle bir durum söz konusu olmazCevabin icin teşekkür ederim canimKeseyi gördüm 4+4 de yarin tekrar kontrol randevum var fakat bu belirtiler azaldi diye biraz baktım bos gebelik diye birsey varmış kese var bebek yok gibi birşeyler cikti canım sıkıldı. Yarın olmaz şimdi
İçini ferah tut canim olmaz Allah'ın iziniyleMerhaba bende boş gebelik olayını yeni duydum ve cok korkuyorum pazartesi ultrasonla bakacak doktor inşallah öyle bir durum söz konusu olmaz
Maşallah kuzumPrensesimizi gördük 105 gram olmus teyzeleri asla yerinde durmuyor kippir kippirrrr
MaşallahPrensesimizi gördük 105 gram olmus teyzeleri asla yerinde durmuyor kippir kippirrrr
14+3 um normalde 14+6 gordu kuzum iyi dedi sukur gelisimi guzel dediMaşallahkaç haftalık oldun canım ?
Ohh maşallah canım benimPrensesimizi gördük 105 gram olmus teyzeleri asla yerinde durmuyor kippir kippirrrr
Boyuna ne dedi canim ay cok heyecanli bende cokkk merak ediyorum14+3 um normalde 14+6 gordu kuzum iyi dedi sukur gelisimi guzel dedi
Ben dahil grupta bir kaç anneye daha bu teşhis kondu canım. Moralini bozma henüz haftamız küçük çıkma ihtimali çok yüksekmiş. Bol su iç ve ağır iş yapma. Cinsel ilişkiyi yasakladı benim doktorum.Kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyordum ilk aylar mide bulantısı oldu annemle gilde kaldık yeni yeni iyi oluyorum. Bugün tam 16 haftalık olduk ama bebeğin eşi aşağıda dediler araştırdım baya riskli şeyler yazıyor korkuyorum, böyle olup yukarı çıkan oldu mu hiç?
Oyyy pembiş pembişBen daha sadece park yatak ve birkaç parça kıyafet aldım ya :) Ananemizde yatak yaptırıyor bir de yatak için çarşaf vs diktiriyor. Herhalde son son 2 ay biraz yoğunlaşacağız alışverişe :)
Babamızın ilk aldığı kıyafetler
Eki Görüntüle 3515902
Sağlıkla gelsin bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?