• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Kızlar bu kasılmalar nasıl oluyor nasıl anlarız doğum sancısını 😢 bugün temizlik yaptım biraz eğil kalk eğil kalk çok yaptım karnım taş gibi semsert oluyor sanki bir yere toplaşıyor bırakıyor kendini sonra geçiyor ve şeyime kafa attığını hissediyorum yada köpek eşelemesi gibi böyle olunca da su sızıyor sanki şeffaf akıntı oluyor ve belim çok ağrıyor şuan 😢

Kızlar bu kasılmalar nasıl oluyor nasıl anlarız doğum sancısını 😢 bugün temizlik yaptım biraz eğil kalk eğil kalk çok yaptım karnım taş gibi semsert oluyor sanki bir yere toplaşıyor bırakıyor kendini sonra geçiyor ve şeyime kafa attığını hissediyorum yada köpek eşelemesi gibi böyle olunca da su sızıyor sanki şeffaf akıntı oluyor ve belim çok ağrıyor şuan 😢
Kaç dakikada bir oluyor? Kaç dakika sürüyor? 10 dakikada bire düştüyse ve geçmiyorsa doktorunu haberdar et canım. Benim geçen yarım saatte bir oldu ama yalancı kasılmaymış nst de sancım çıkmadı.

şekerden dolayı suyu fazla oluyor zaten oda şekerle beraber suyunuzda sınırdaymış.diyet yaparsan guzel ılerleyecektır.bendede var gebelık şekerı ama tokluk yuksek cıkıyor bayagı dahılıyeden randevu aldım
Elimden geldigi kadar dikkat ediyorum ama demekki daha dikkatli olmam lazim..benim tokluk normal aclikta en fazla 95 oda son iki aydir oyle

Düzenli değilse sancı değildir. Kasılınca da sertleşiyor ve bazen ağrı eşlik ediyor ama kısa sürede geçiyor. Gerçek sancılar belirli bir düzende ve pozisyon değişince geçmeyecek şekilde oluyormuş.

Kaç dakikada bir oluyor? Kaç dakika sürüyor? 10 dakikada bire düştüyse ve geçmiyorsa doktorunu haberdar et canım. Benim geçen yarım saatte bir oldu ama yalancı kasılmaymış nst de sancım çıkmadı.
Biraz uzanıp dk tutacağım şimdi 😢 bu akıntının Amniyon sıvısı olup olmadığını nasıl anlarım

Valla benim de yüksek ama doktorum olumsuz bir şey demedi. Bir de ben bebeğin gelişimi için haftada 3 gün et tüketiyorum muhakkak o da yükseltiyordur sanırım ama sonuna yaklaştık artık 🤷🏻‍♀️🤓
Ben de öyle canım. Bol bol protein tüketiyorum. Yapacak bişey yok☺️
Çok hem de dün gece yine 3 te uyandım bir daha uyku yok, 2 gecedir uyuyamıyorum artık bugün izin aldım biraz uydum daha iyiyim şimdi inşallah akşam tekrar olmaz. İnşallah canım 🙏
İnşallah olmaz canım. Eğer olursa da tekrar nst ye gidersin. İhmale de gelmez.
Yaşadığın şey kasılma canjm. Zaten bu haftalar için normal. Ama sıklığı ve düzenli olması önemli. Ben de günde 3 4 kere yaşıyorum ama hemen yumusuyor geri. Hepimiz vakti zamanında dogurucaz inşallah 🙏🏻

Ben de öyle canım. Bol bol protein tüketiyorum. Yapacak bişey yok☺️

İnşallah olmaz canım. Eğer olursa da tekrar nst ye gidersin. İhmale de gelmez.

Yaşadığın şey kasılma canjm. Zaten bu haftalar için normal. Ama sıklığı ve düzenli olması önemli. Ben de günde 3 4 kere yaşıyorum ama hemen yumusuyor geri. Hepimiz vakti zamanında dogurucaz inşallah 🙏🏻
Benim sertliğin geçmesi 45 60 saniye sürüyor
Anlayamazsın. Onun için özel pedler varmış ancak o şekilde belli olur. Sen şimdi dinlen eğer azalmazsa gidersin acile
Dinlenmeye çalışıyorum şimdi hala sertleşip normale dönüyor inşallah gelmeye çalışmaz en korktuğum şeydi bu
Eczanelerde turnusol kağıtlar satılıyormuş o şekilde anlaşılıyormuş sanırım ama enfeksiyon da o şekilde akıntı yapabiliyor mesela mantar. Doktor kontrolün ne zaman?
Aa ne renk olması lazım Amniyonsa mantarım yok vajinal kaşıntı ve peynirimsi beyaz yada yeşil değil. Bebek tam alta doğru vurunca yada toplanınca bir yere ılık su gibi akıyor

Benim sertliğin geçmesi 45 60 saniye sürüyor

Dinlenmeye çalışıyorum şimdi hala sertleşip normale dönüyor inşallah gelmeye çalışmaz en korktuğum şeydi bu

Aa ne renk olması lazım Amniyonsa mantarım yok vajinal kaşıntı ve peynirimsi beyaz yada yeşil değil. Bebek tam alta doğru vurunca yada toplanınca bir yere ılık su gibi akıyor
En net bilgi eczacıdan alabilirsin canım o kadar bilgim yok. Yanlış yönlendirmek istemem ama ben de mantardan çok çektim ve koku, kaşıntı, yeşil akıntı vs hiç yoktu sadece su gibi akıntım geliyordu ama sen bebek hareket ettikçe diyorsun o nedenle bir şey diyemiyorum bugün bir muayene ol istersen hem için rahat eder.

En net bilgi eczacıdan alabilirsin canım o kadar bilgim yok. Yanlış yönlendirmek istemem ama ben de mantardan çok çektim ve koku, kaşıntı, yeşil akıntı vs hiç yoktu sadece su gibi akıntım geliyordu ama sen bebek hareket ettikçe diyorsun o nedenle bir şey diyemiyorum bugün bir muayene ol istersen hem için rahat eder.
Aa geçmiş olsun canım bir kere yaşadım transfer olmadan önce çok korkunçtu 😔😢 bir alttan muayene isteyim ben kontrol olsun bakalım

Kızlar hastane çantamızı tamamladık. Bebemin tüm eşyaları da yıkandı yerleşti. Darısı henüz tamamlamamış annişlere🌸🌸Kalan zamanı umarım huzurla geçiririz sağlıkla gelir oğluş✌🏼

Oturup kalkmak, tuvalete vesaire gitmek sorun değilse ve senin için yalnız olmak daha iyiyse öyle kalip dinlenmeye bak o zaman canım, sen iyi ol en önemlisi o
Şimdilik sıkıntı yok canım ama bugün uyurken kasığıma fena ağrı giriyor ya kaç oldu bu lavaboya gidince geçiyor ama nst de çıkan sancım yok sıkışıyor muyum ne yapıyorsam kafası da orda herhalde

Şimdilik sıkıntı yok canım ama bugün uyurken kasığıma fena ağrı giriyor ya kaç oldu bu lavaboya gidince geçiyor ama nst de çıkan sancım yok sıkışıyor muyum ne yapıyorsam kafası da orda herhalde
Canım hem bebeğin aşağıdadır hem sıkışık oluyorsundur, benim de öyle oluyor

Canım hem bebeğin aşağıdadır hem sıkışık oluyorsundur, benim de öyle oluyor
Dün geceden beri çok kötü oluyor valla dün duş aldım ondan sonra bütün vucüt ağrımaya başladı burda da uyumak mümkün değil saat başı geliyorlar nerdeyse uykuya dalamıyoruz bile hemşire ne zaman gelsem uyanıksın diyor fırsat mı veriyorsunuz ki dedim haklısın valla ben yatsam en zorlanacağım şey uyku dedi nst tansiyona gece bile geliyorlar bize gün 5 de başlıyor gece 1 buçukta bitiyor sersem gibi oldum artık

Dün geceden beri çok kötü oluyor valla dün duş aldım ondan sonra bütün vucüt ağrımaya başladı burda da uyumak mümkün değil saat başı geliyorlar nerdeyse uykuya dalamıyoruz bile hemşire ne zaman gelsem uyanıksın diyor fırsat mı veriyorsunuz ki dedim haklısın valla ben yatsam en zorlanacağım şey uyku dedi nst tansiyona gece bile geliyorlar bize gün 5 de başlıyor gece 1 buçukta bitiyor sersem gibi oldum artık
Hastane de kalmak çok zor gerçekten canım, ben 2 defasında da 1 gün olarak kaldım ama dediğin gibi sürekli bişey için gelip gittiler hiç uyuyamamıştım bide seni hiç düşünemiyorum yanında da birisi yok, Allah yardımcın olsun canım, az kaldı Allahın izniyle 🤲

Back
X