- 13 Nisan 2020
- 2.281
- 4.191
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.821
Ay ne güzel maşallah 13+0 cinsiyet yok bende de henüz13+1’den Selam kızlarçok sık takip edemediğim için yazamıyorum. Benim bebisin cinsiyeti de 12+6 da belli oldu minik bir kız geliyor Yarın da fetal dna için panorama’dan gelip kan alacaklar böylelikle kesinleşmiş olur
Bende bugün aynıyım canım sabah kusmalarla başladı günüm naneli sakızla devam ediyor kaşarlı tost ve menemen yapıcak kocam ben mutfağa girmeyi bile düşünmüyorum vallaAy kızlar akşam yemegi menülerinizde neler var yaa. Bugun ilk kez fena midem bulaniyor. Yemek düşünüp menü çıkaramadım yemek düşündükçe midem karışıyor. Fikir olsun birbirimize neler var aksam yemegine
Ben sürekli turşu istiyorum ya yok soğan yok mor lahana eğer aşermeyse bunları sürekli canım istiyorKızlar aşermeler başladı mı benim kusma bulantım hala bitmedi
Ultrasona girmeden tutku yemiştim kocaman açtı bacaklarını bir dahakine öyle deneyin istersenizAy ne güzel maşallah 13+0 cinsiyet yok bende de henüz
Canim tebrikleeer sağlıkla gelsin iinsallah13+1’den Selam kızlarçok sık takip edemediğim için yazamıyorum. Benim bebisin cinsiyeti de 12+6 da belli oldu minik bir kız geliyor Yarın da fetal dna için panorama’dan gelip kan alacaklar böylelikle kesinleşmiş olur
Çok çok teşekkür ederimÇok sevindim inşallah yarın da en güzel şekilde geçer gönül ferahligiyla çıkarsın hastaneden. Doğru söylemiş, seni strese sokar bu şekilde konuşması. Sen yine de canını sıkma hicbir sey için
Ayy ben kusmadim belki kussam rahatlarim sabahtan beri midem adeta çalkalanıyorBende bugün aynıyım canım sabah kusmalarla başladı günüm naneli sakızla devam ediyor kaşarlı tost ve menemen yapıcak kocam ben mutfağa girmeyi bile düşünmüyorum valla
teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsinCanim tebrikleeer sağlıkla gelsin iinsallahgörünmüyordun ne zamandir. Fetal dna icin ne kadar dediler fiyat olarak ben de bu hafta yaptircam
Ben anne köftesi, patates, biber kızarttım yaz menüsü yaptım. Yanında ayranAy kızlar akşam yemegi menülerinizde neler var yaa. Bugun ilk kez fena midem bulaniyor. Yemek düşünüp menü çıkaramadım yemek düşündükçe midem karışıyor. Fikir olsun birbirimize neler var aksam yemegine
Bana dolar olarak 480 dolar dediler fiyat. Bende diger firmalardansa bu firmayi güvenilir buldum. Benim dr iki firma onerdi zaten sadece bende iki firmadan panoramayi tercih ettim. Fiyat burdaki arkadaslarimiza farkli farkli verilenler de olmus. Galiba komisyonlar giriyor isin içine.teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin
Yaklaşık 16000₺ ye geliyor. Bir çok firma vardı Eurofins, Intergen ve Genoks. Doktorum bazılarının hatalı ölçümler yaptığını ve en güvenilir olanın Panaroma olduğunu söyledi. Yani onların arasında 11.500 ₺ fiyat veren de oldu 15.000 de. Ama doktor dedi ki güvenli sonuç gelmediğinde hastalarımı tekrar Panaromaya yönlendiriyorum dedi. O yüzden bizde içimiz rahat etsin diye direkt oraya yaptırıyoruz
Süt yerine her gün 1 bardak kefir içsen daha iyi bağırsaklar için canım. Süt hem hazımsızlık hem de gaz yapar, şişkinlik yapar.Ben güzel besleniyorum diyemiyorum ne yazık ki sadece peynir ekmek yemek istiyorum. Genellikle peynir domates salatalık ekmek yiyorum kahvaltıda, yumurta yiyemiyorum pek. Öğle öğünü bazen yiyorum bazen yemiyorum yediğim zaman çorba, peynirli tost ya da tavuk yiyorum. Akşam da evde ne yaparsam işte sebze, protein tarzı canım isterse yiyorum. Meyve çok nadir yiyorum. Kuru yemiş desen onu da bıraktım. Süt içmeye çalışıyorum her gün.
Ben normalde de çok düzenli tuvalete gidebilen biri değildim şimdi tamamen bitti neredeyse. Yemedikçe daha çok sisiyorum tuhaf bir şekilde
Bende fırında köfte patates yapıyorumAy kızlar akşam yemegi menülerinizde neler var yaa. Bugun ilk kez fena midem bulaniyor. Yemek düşünüp menü çıkaramadım yemek düşündükçe midem karışıyor. Fikir olsun birbirimize neler var aksam yemegine
Oh oh ne güzelBen anne köftesi, patates, biber kızarttım yaz menüsü yaptım. Yanında ayrançok canım istiyordu
Bugun köfte patates günü galibaBende fırında köfte patates yapıyorum
Eşime haftasonu köfteleri yaptırmıştım buzluktan çıkarttımOh oh ne güzelellerine sağlık menuye ekleyeyim bu hafta kurtarici oluyor ❤ afiyet olsun canimm
Ayyy sonunda kız13+1’den Selam kızlarçok sık takip edemediğim için yazamıyorum. Benim bebisin cinsiyeti de 12+6 da belli oldu minik bir kız geliyor Yarın da fetal dna için panorama’dan gelip kan alacaklar böylelikle kesinleşmiş olur
AhahhaEşime haftasonu köfteleri yaptırmıştım buzluktan çıkarttımbiraz pişman oldum kızartma olunca da ocak silmesi var . Hiçbişe yapasım yok ama iştahım çok açık. Köfteyi yaparken instagramda karşıma evde lahmacun çıktı ahahs anneme yaptırıcam
Teşekkür ederiz biz de çok üzgünüz inşallah Allah'tan gelen herşeye raziyizAy buket uzuldum ya. Insallah onemli bir sey cikmaz ve bir mucize olur her sey yoluna girersabirli olun, her sey Allahtan
Kız sen Antep de değil miydin evde lahmacun mu yapıyorsun fırın daha kolay olur ver yapsın güzel yapan bir yer varsaEşime haftasonu köfteleri yaptırmıştım buzluktan çıkarttımbiraz pişman oldum kızartma olunca da ocak silmesi var . Hiçbişe yapasım yok ama iştahım çok açık. Köfteyi yaparken instagramda karşıma evde lahmacun çıktı ahahs anneme yaptırıcam
Teşekkür ederiz inşallah allahtan gelen herşeye raziyizAy buket uzuldum ya. Insallah onemli bir sey cikmaz ve bir mucize olur her sey yoluna girersabirli olun, her sey Allahtan