Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Uyandığımdan beri olunca işe yanıma geliken hiç bir şey almadan çıkmışım normalde meyve kuruyemiş falan alıyorum full ama bugün atlamışım
Benimde genelde öyle oluyor canım çok nadir kusuyorum hep bir bulantı oluyor öğlene kadar öğleden sonra geçiyor
Ellerine sağlık canım kocalarda ne bulurlarsa onu yiyecekler valla bu süreçte yapacak bir şey yok

Canım 14+3teyiz benim özellikle akşam 16.30-17.00den sonra olan bulantılarım var. Çoğu zaman kusturuyor hatta bazen öyle oluyor ki içtiğim suyu bile çıkartıyorum. O sebeple akşam 8 den sonra uyumaya gayret ediyorum. Gece uyandığımda dahi devam ediyor sabaha kadar. Malesef bende ne zaman bitecek diye bekliyorum. Banada doktorum prilam yazmıştı zararı yok ama tabi kullanmamak daha iyi dediği için bu zamana kadar hiç kullanmadım. Bazen akşamları sakız çiğniyorum o rahatlatıyor arada ama sakızı bıraktığım an devam ediyor

Ah canim ya zor gecmistir gün desene sana da o zaman. Bulanmalar gecse bir an evvel hepimizin inşallah. Bas agrisi da eklenecek gibi bi geliyor bi gidiyor gercekten insanin hayat kalitesini etkiliyor
Ay sagol canimm aynen vallahi hassas midelerle yemek yapabildigimize şükür deyip onlerine ne gelirse yicek kocalarda hepsi geçici insallah gecince kaldigimiz yerden cheflige devam

Evet bize de dolar üzerinden fiyat verdiler de net hatırlamadığım için yaklaşık söyledim. Net olarak öğrenince yazarım size de ama bizimde aşağı yukarı öyleydi. Kesinlikle çok araştırdık ve en güvenilir firma şu anda panaroma. İçimiz rahat eder en azından

Beni en çok bulantılar ve tansiyon düşüklüğü yoruyor işteyken sürekli insanların yüzüne kusucam diye panik atak hastası olucam bu gidişle

Aynen bende öyle düşünüyorum en güvenilir olani panorama insallah bizi de yaniltmazlar sonuclarimiz cabucak ve saglikla gelir yeter ki saglikli olsun bebisler ❤

Ayy aramızdan ilk kim doğurucak acaba ben şuanlık normal doğumla ilerleme kararı aldım mayıs 2. Hafta gibi gelmesi gerekiyor şimdiden bunları düşünüyorum

Beni en çok bulantılar ve tansiyon düşüklüğü yoruyor işteyken sürekli insanların yüzüne kusucam diye panik atak hastası olucam bu gidişle
Hahahah yaninda kusma torbasi tasi her ihtimale karsi zaten bence kusmayla baglantili tansiyon. Su an benimde basim dönüyor allah bilir tansiyonum düşüktür. Gercekten kafami saga sola çevirirken bile kusasim geliyor

Aynen bende öyle düşünüyorum en güvenilir olani panorama insallah bizi de yaniltmazlar sonuclarimiz cabucak ve saglikla gelir yeter ki saglikli olsun bebisler ❤
Aynen öyle önemli olan iyi olmaları. İnşallah iyi gelir doktorum ense kalınlığına da baktı şükür iyiydi inşallah fetal sonucum da güzel gelirse kaygılarım azalacak

Aynen öyle önemli olan iyi olmaları. İnşallah iyi gelir doktorum ense kalınlığına da baktı şükür iyiydi inşallah fetal sonucum da güzel gelirse kaygılarım azalacak
Amin inşallah hersey yolunda olsun inşallah.. tertemiz gelsin sonuclarimiz daha rahat bekleyelim kalan aylarda.
Doktor size de yaptı mı ikili test
Yok ben henüz gitmedim ikili test haftam bu hafta oluyor normalde ama henüz randevu tarihim gelmedi. Gelecek hafta 12 haftalik olcaz iinsallah. O zamana gitmeyi düşünüyorum. Ama zaten fetal yaptircagimi ogrenince tahminen ikili tarama yapmazlar gibi geliyor. Nasil yapiliyor ikili tarama usg muayenesi ile karindan mi ? Kan falan aliyorlar mi ekstra

Bende öyleydim kan bile gelmişti makattan.. sabahları zeytinyağında beklettiğim inciri yiyorum ve zeytinyağından bi kaşık içiyorum.. kahvaltıda kefir içiyorum.. gun içinde elma yiyorum arada kayısı atıyorum ağzıma.. süt de kabizlik yapıyor benim dr um ev yoğurdu ye süt içme gereksiz dedi..

Hadi bakalım sabah evden cikmadan yiyeyim, uzun süredir görmedim çok heyecanlıyım umarım iyidir
Yarin kontrol günü mü oy seveyim onu 12 haftalik da olmus. Ben en cok icerde hareketlenmis bak elini kolunu oynatiyor falan diyor ya doktorlar o kismi merak ediyorum. Hareketlerini gormek icin sabirsizlaniyorum resmen ay agliycam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…